sln oncelikle hayirlisi olur insallh bnde
tup bebek hamilesiyim suan 24 haftalik oglum olcak.ilk denemede tuttu asilama herhangi baska bit tedavi gormedim tup bebek dediler tup bebek yaptirdim.bn hastanemi kendim secmedim.devlette yaptirdim ilk normal devlete gittim sonra bni arastirmaya gonderdi dr dedigi hastanedede 3 ay tahlil sonucuna gore tup bebek dendi sonra orasida bni baska arastirmaya gonderdi tup bebek icin bir daha arastirma yapilsin diye bnde gittim ve 7 ay tahlildi heyetti rapirdu derken en sonunda tup bebege karar verdiler.ozele gitmeyi hic istemedim bir kere danismak amacli gittim huc arastirmadan tup bebek yapalim ediler bnimde isime gelmedi.transferden bu zamana kadar surekli yattim bir bardak su almaya bile kalkmadim.kayinvalidem sagolsun ck hizmet ediyo bna onun icin icimde hep guvencem vardi hep olucagini hissediyodum.ck sukur oldu ve halen yatmaya devam suan bi sorunum cikti bebegim cok saglikli ama bebegin esi rahim agzini kapatmis hem bnim acimdan hem bebegim aisindan ck riskli bir dogumum olcakmis.ara ara kanamalarim oluyo.cok olursa acilde serumle geciyo ax olursa kendiliginden geciyo.dr bana yatmami tavsiye etmedi bn yinede yattim arkadaslarimdan gordugum kadariyla istirat ck onemli ama kesinlikle sitres cok etkiliyo zaten fr yatarak sitrese girileceginden ep kafaya daha cok akilacagindan yatmayi onermiyo bn yatarken hic sitrese girmedim .hastane konusunda allh nasip ederse her sekilde oluyo ama cogu ozeller hemen para almak icin kisa yoldan tam arastirma yapmadan tup bebek yapiyolar.tabi iyi olanlarda var ama universite hastaneleri daha cok arastiriyo..biraz uzun surdu ama degdi su sorunumuda atlatip dogumunuda yapabilseydim.allh yinede hayirlisini nasip etsin.sakin sitres yapmayin cok onemli.