- 23 Mayıs 2015
- 43
- 9
- 6
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkizmiydi canım ablam normal yllla ikizlere hamile kalmıştı tek yumurta ikizi onda da aynı şey oldu bebekleri kaybettik zor bir durum gerçekten Allah sabır versinBen tüp bebekle hamile kaldım ama 5.ayinda suları geldi o yüzden çok ama çok Üzgünüm
Amin canım evet ikizdi 3 ay falan oluyo yeni bir tedaviye nasıl baslayacam ne yapacm bilmiyorumİkizmiydi canım ablam normal yllla ikizlere hamile kalmıştı tek yumurta ikizi onda da aynı şey oldu bebekleri kaybettik zor bir durum gerçekten Allah sabır versin
Amin canım evet ikizdi 3 ay falan oluyo yeni bir tedaviye nasıl baslayacam normal doğum yaptirdilar beraberinde 2 defa kürtaj ve yine küçük bir parça kalmis içimde doktor düşer önemli değil dedi şimdi de yapisiklik var histeroskobi olacam yazın. imtihan dayım biliyorum ama rabbim isteyen herkese versin
ablamdan biliyorum zor 1 sene geçti o hala cesaret edemiyor birde onlar baya uğreştı bebekleri kurtarmak için tam düzeldi gibi oldu son anda suyu geldi baya yıpratıcı oldu ben bile baya etkilendim yaşayanın halini düşünemiyorum Allah sabır versin canımAmin canım evet ikizdi 3 ay falan oluyo yeni bir tedaviye nasıl baslayacam ne yapacm bilmiyorum
Amin canım allh razı olsun okadar duaya ihtiyacım var ki bunu nasıl tarif edeceğimi inan bilemiyorumAblam
ablamdan biliyorum zor 1 sene geçti o hala cesaret edemiyor birde onlar baya uğreştı bebekleri kurtarmak için tam düzeldi gibi oldu son anda suyu geldi baya yıpratıcı oldu ben bile baya etkilendim yaşayanın halini düşünemiyorum Allah sabır versin canım
allah sabir versin cnm cok zor bir durum.bn hamile olmadan once bu kadar etkilenmiyodum olmamasindan ama hamile olupta varligina alisip kaybetmk daha kotuymus.bnimde gecen hafta asiri kanamayla sezeryanla bebegimi aliyolardi.bebegim iyi ama kanama durmasaydi alacaklardi ve cok korktum.cok sukur allahima suan iyim ama san previa totalis sorunum oldugu icin dogumda asiri kanama yasayacakmisim ve bunu durduramama ihtimalleri varmis hem bnim icin hem bebegim icin hayati tehlikesi varmis.yinede bir umit bebegin esinin yukari cikma ihtimali olabilirmis.insallh duzelir. yinede icimde bir umit var..dilerim seninde tekrar yuzun guler.allh sabir versin.Ben tüp bebekle hamile kaldım ama 5.ayinda suları geldi o yüzden çok ama çok Üzgünüm
Rabbim sana da kolaylığı ni versin ınsallh canım bilmiyorum yazın tekrardan gidecez doktora ınsallh bu sefer kucağıma almak sa nasip olur psikolojim alt üst inan ki.8 üyelik evliyim içimde okadar çok şey biriktirdim ki .eşimin ailesinin yanında ezik durumundayim beni o pizisyona koydular benim hakkımda neler diyolar hastalığı babasinin evinde varmış kendini ogluma yamadi kayinpederim yengeme söylemiş bende duyuyudum daha neler neler canım dan bezi artık derdimi kimselere anlatamiyorum ondan bu kulübe üye oldum yani.hem hamile zor kalıyorum toplumda bi baskı var hem de eşimin o kadar cahil bir ailesi var ki .....allah sabir versin cnm cok zor bir durum.bn hamile olmadan once bu kadar etkilenmiyodum olmamasindan ama hamile olupta varligina alisip kaybetmk daha kotuymus.bnimde gecen hafta asiri kanamayla sezeryanla bebegimi aliyolardi.bebegim iyi ama kanama durmasaydi alacaklardi ve cok korktum.cok sukur allahima suan iyim ama san previa totalis sorunum oldugu icin dogumda asiri kanama yasayacakmisim ve bunu durduramama ihtimalleri varmis hem bnim icin hem bebegim icin hayati tehlikesi varmis.yinede bir umit bebegin esinin yukari cikma ihtimali olabilirmis.insallh duzelir. yinede icimde bir umit var..dilerim seninde tekrar yuzun guler.allh sabir versin.
cok uzuldum cnm.bn bes senelik evliyim bnim oyle bir sorunum olmadi ama bnm kayinpederde sorunun oglunda olmasina guruna yediremedi bize tek baskisi bizim cocugumuz oluyormus biz kendimiz tup bebek istemisiz herkese oyle diyo.bi ara dr bize tedaviyle olma sansiniz olabilir demisti kayin pederin aklindada o kaldi hep cocugumuz olcak zannetti ama yapilan cogu tahlilerde baska hastanelerdede tup bebekten baska sansini yok dediler.kayinpederde buna inanmiyo.ama oyle seninki gibi piskolojik baski yasamadim.belki sorun bende olsaydi baski olurmuydu bilemem ama bizim sulalede oyle cahil olan yk aksine cocuk olsun diye cok ilgilenirler.morel ck etkiliyo tub bebegi.kayinvalidemle eltimden allah razi olsun her konuda ilgisini hizmetini manevi destegini eksik etmesiler.onlar sayesinde kendime ck guveniyordm.allh seninde yardimcin olsun.cocugun olmamasinami uzulcen psikolojk baskiyami uzulcen allah sabir versin cnm.sizinkilere sogru yoku gostersin rabbim.esin nedusunuyo bu durumda.es daha onemli ama oda cahilse bayagi zor durumdasin ddemek.allh buyuktur canm.belki senin icin hayirlisi budur.bol bol dua et.Rabbim sana da kolaylığı ni versin ınsallh canım bilmiyorum yazın tekrardan gidecez doktora ınsallh bu sefer kucağıma almak sa nasip olur psikolojim alt üst inan ki.8 üyelik evliyim içimde okadar çok şey biriktirdim ki .eşimin ailesinin yanında ezik durumundayim beni o pizisyona koydular benim hakkımda neler diyolar hastalığı babasinin evinde varmış kendini ogluma yamadi kayinpederim yengeme söylemiş bende duyuyudum daha neler neler canım dan bezi artık derdimi kimselere anlatamiyorum ondan bu kulübe üye oldum yani.hem hamile zor kalıyorum toplumda bi baskı var hem de eşimin o kadar cahil bir ailesi var ki .....
İnşallah düzelir canım umudunu kaybetme dua etallah sabir versin cnm cok zor bir durum.bn hamile olmadan once bu kadar etkilenmiyodum olmamasindan ama hamile olupta varligina alisip kaybetmk daha kotuymus.bnimde gecen hafta asiri kanamayla sezeryanla bebegimi aliyolardi.bebegim iyi ama kanama durmasaydi alacaklardi ve cok korktum.cok sukur allahima suan iyim ama san previa totalis sorunum oldugu icin dogumda asiri kanama yasayacakmisim ve bunu durduramama ihtimalleri varmis hem bnim icin hem bebegim icin hayati tehlikesi varmis.yinede bir umit bebegin esinin yukari cikma ihtimali olabilirmis.insallh duzelir. yinede icimde bir umit var..dilerim seninde tekrar yuzun guler.allh sabir versin.
insallh cnm insallh oglusumun tekmeleri rahatlatiyo bniİnşallah düzelir canım umudunu kaybetme dua et
anlatmak bir nebzede olsa insani rahatlatiyo.cok sukurki esin en sonunda farkina varmis.bnde halen beraber yasiyorum.bnim esim oyle deil.yeni evlendigimizde baska sorunlarimiz olmustu kaynpeder bni esimden ayirmk istedi edim ayrilmadi ve ayri eve cikacam demisti ve babasi korktu.zannettiki oglu bni birakacak.ama dedigi gibi olmadi bni tercih etti kendisini reddetti.ama esim gercklerin farkindaydi.farkinda olmasaydi belki suan baska yuvalarimiz olurdu.ozamandan bu zamana kayinpeder pek ugrasmiyo bizimle..cunku edim okadar ck sabirli ve saygili biriki diger oglu onu esim kadar alttan almaz kayinpederde bunu farketti.cogu kisi diyodu bizim hakli oldugumuzu ama onun gozu kor olmustu sora korktu kendisini terkedecez die.suan biaraya geldiysen kayin validemin hatrina geldk cunku ck iyi biri kizida yok ona bakacak.suan yasli deiller ama hastalaninnca bakacak kizi yok.bn 6 aylik evliykenbeyin ameliyati gecirdim afederaim kaynanam bni yikadi adetliyken bnle iilgilendi tuvaletime yrdimci oldu taharetimi verdi geceleri bnim odamda yatti biseistersem duyamam diye.esimden fazla ustumde emegi var.esim oozaman gece vardiyesinde oldugu icin bnle ilgilenemiyodu.iste bn bu hakki odeyemem hersey kaynanam icin eltimde oyle daha evleneli 5 ay oldu geldiginden beri bana hizm ediyo bni yikadi bile yemek su elime geliyo.bu konuda caksansliyim eskisine gore kaayyinpederde iiyi.insallh seninde duelir.istedigin kafar uzun yazabilirsin bnde dertlesmeyi ck seviyorum bnde uzun yaxiyorum farkindaysan cnm.insallh seninde hersey yoluna girer.Canım eşim önceden anlayissiz dı ben 1 .5 sene ailesi ile yaşadım o dönemde bana etmediğini bırakmadı balkona bile çıkarmadi kasabada kiler görürse laf eder diye.esim nezaman ararsan gece gündüz sesini duyup tlf hemen kafasını kapıya yapistiriyordu birkaç kez yakaladım .soyledimde kendi başına konuşuyo ağız a alınmayacak küfürler ediyodum. Ben de aileme anlamadım eşim de yanımda yok o başka bir ilde çalışıyo du beni götürme durumu yoktu.sitrese girdim 9 ay adet olmadim.omrumde adet düzensizliği diye birşey yaşamadım ben.sonra ilaçlarla adet olmaya başladım derken tüp bebeğe kadar geldik.esim önceleri hastaneye gidicem yanına geliyorum dediğim zaman bana diyodu ki hastalığı bahane etme gelmek istiyosan gel canım sıkıldı geliyorum de diyodu ailesi yalandan gezmeye gidiyo diyomus o da inanıyo.esime dedimki bu defa seninle gideyim sen de gel doktora oda anısına eşini çağırmış sende gel diye .ben muayene olurken yenge sini de içeri göndermiş doktor ne diyo diye yani bana inanmıyo yalan söylediğim zannediyo doktor da eltime dedi ki bunun bu kadar sitres yapacak neyi var dedi ondan sonra anladilar. Görumce lerde dahil kardeşimizin şansı uymadi demeye başladılar bana hissettiriyolar bu arada sürekli bize gelip kalıyorlar çünkü çocuk olmadığı için aile olamıyosun onların gözünde istedikleri gibi eşimi yönlendiriyor lar.benmle muhatap olmuyo lar şimdide bebekleri kaybettik 2 defa kürtaj oldum kaynanamla kaynatam başladı yine oğlumun paraları hep bunun hastalığına gidiyo birsürü laf kürtajdan geldim suratlari beş karış eşim de doğruyu yıllar sonra gördü hepsi ile kavga ediyo neredeyse bana laf soylettirmiyo ama sürekli annemi ara babamı ara diyo ve ben arayamiyorum içimden gelmiyo başka yaşadığım şeylerde var benim Hikayem böyle .kusura bakma uzun oldu ama inan ki ilk defa birine derdimi yazdım bunların hiçbirini ne ailem ne en yakın arkadaşlarım bilmiyo rahatladım bıraz ☺
anlatmak bir nebzede olsa insani rahatlatiyo.cok sukurki esin en sonunda farkina varmis.bnde halen beraber yasiyorum.bnim esim oyle deil.yeni evlendigimizde baska sorunlarimiz olmustu kaynpeder bni esimden ayirmk istedi edim ayrilmadi ve ayri eve cikacam demisti ve babasi korktu.zannettiki oglu bni birakacak.ama dedigi gibi olmadi bni tercih etti kendisini reddetti.ama esim gercklerin farkindaydi.farkinda olmasaydi belki suan baska yuvalarimiz olurdu.ozamandan bu zamana kayinpeder pek ugrasmiyo bizimle..cunku edim okadar ck sabirli ve saygili biriki diger oglu onu esim kadar alttan almaz kayinpederde bunu farketti.cogu kisi diyodu bizim hakli oldugumuzu ama onun gozu kor olmustu sora korktu kendisini terkedecez die.suan biaraya geldiysen kayin validemin hatrina geldk cunku ck iyi biri kizida yok ona bakacak.suan yasli deiller ama hastalaninnca bakacak kizi yok.bn 6 aylik evliykenbeyin ameliyati gecirdim afederaim kaynanam bni yikadi adetliyken bnle iilgilendi tuvaletime yrdimci oldu taharetimi verdi geceleri bnim odamda yatti biseistersem duyamam diye.esimden fazla ustumde emegi var.esim oozaman gece vardiyesinde oldugu icin bnle ilgilenemiyodu.iste bn bu hakki odeyemem hersey kaynanam icin eltimde oyle daha evleneli 5 ay oldu geldiginden beri bana hizm ediyo bni yikadi bile yemek su elime geliyo.bu konuda caksansliyim eskisine gore kaayyinpederde iiyi.insallh seninde duelir.istedigin kafar uzun yazabilirsin bnde dertlesmeyi ck seviyorum bnde uzun yaxiyorum farkindaysan cnm.insallh seninde
suan ck uzakmisin onlardan.bn evlenmeden once hic kaynana yada elti ayrimciligim yoktu ama gorumce hic istememistim.allh gonlume gore nasip etti.gorumce yyok eltimlede kaynanamlada iyiyim.insallh degismeyiz.senmi istedin ayrilmayi yoksa ayrilmakmi gerekiyodu esinin isi den dolayiSen çok şanslı sin masallh allh daha da şanslı eylesin ben alışkın olmadığım bir aileyi tercih ettim eşim kötü bir insan değil ama onların lafına çok gitti kaynanamlarda evin en küçüğü ben olduğum için bana diyolardi ki en çok da gorumcemler sen hepimize saygı duymak zorundasın kaynanam da öyle ben allh biliyo sayıda ku sur etmedim Hiçbir zaman. Onlarda biliyo ama hep evin en küçüğü evimize geldiği zaman hiç oturması n bulasik yemek yapsın diyolar hele eltim o da aynı her sene halıları yıka diyodu beni bekliyordu heryer benimle git kaynanandan önce benim diyodu bazen benim eşim de onlar i haklı görüyordu ben de diyodum ki bu adam nasıl okumuş diyodum evlendigime bin pişman morali bozuk Ağlıyodum sürekli .ama bilemiyorum kendimce söyle bir yol buldum kaynanamla ri sade kandil de ötekileri mecbur kaldıkca aramiyorum hakkımı asla helal etmiyorum onların yüzünden hicbirseyi m yokken bu hale gwldim eşim de sürekli helal lik istiyo benden
Sen
suan ck uzakmisin onlardan.bn evlenmeden once hic kaynana yada elti ayrimciligim yoktu ama gorumce hic istememistim.allh gonlume gore nasip etti.gorumce yyok eltimlede kaynanamlada iyiyim.insallh degismeyiz.senmi istedin ayrilmayi yoksa ayrilmakmi gerekiyodu esinin isi den dolayi
bayagi uxakmissEşimin askerliğinden dolayı onlarla yaşadım. Sonra başka bi ilde yaşadık .şimdi de eşimin işinden dolayi yurt disindayiz çok şükür bir kaç yıl buradayiz yazın tekrar tüp bebek ınsallh hakkımızda hayırlısı olur
Eşimin askerliğinden dolayı onlarla yaşadım. Sonra başka bi ilde yaşadık .şimdi de eşimin işinden dolayi yurt disindayiz çok şükür bir kaç yıl buradayiz yazın tekrar tüp bebek ınsallh hakkımızda hayırlısı olur[/QUOT bayagi uzakmissin cnm insallh uzaktan beri rahatsz etmiyilardir.
Canım mecbur kalmadığım sürece konuşmuyorum yazlari 20 gün izni mız var o da yetiyo bazen inbayagi uxakmiss
Canım mecbur kalmadığım sürece konuşmuyorum yazlari 20 gün izni mız var o da yetiyo bazen in[/QUOTE. Tüp bebek denemesinde ilki kadar şanslı olabilecek miyim bilemiyorum olur mu olmaz mi