tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar bir bakarmısınız.

Cnm tup bebek sanıldıgı kadar zor bir surec degil,hatta bana umdugumdan daha kolay gelmişti.benim drum aşılamanın sansı cok düşük oldugu için direkt tup bebek yapalım dedi,ve ilk denememizde tuttu. Yasım da 35 . Bu işlerin yaşla direkt ilgsi yok. Yumurtalık yaşı , kalitesi ve rezervi önemli, esinde de bir problem yoksa olur inşallah.

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaprmaya karar verdim ama bende çikolata kisti var 2 cm ve 1,5 cm ağrılarım çok oluyr dayanılmaz derecede hep var herkeste böylemi aceba bide çikolata kisti olup hamile kalan tadıdıklarınız varmı ?

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek yaprmaya karar verdim ama bende çikolata kisti var 2 cm ve 1,5 cm ağrılarım çok oluyr dayanılmaz derecede hep var herkeste böylemi aceba bide çikolata kisti olup hamile kalan tadıdıklarınız varmı ?
Canim ben varim negatif olma ben bi ameliyat sonrasi yine kistlere sahibim cok beklemeden tedavini ol bol bol dua er

Cnm korkacak bisey yok cesaretini topla ve kendini hazır hissttigin zaman hemen başla vakit kaybetme boş yere Rabbim sabrinida gücünü de veriyi çok şükür.

merhabalar benim esimede azospermi teşhisi konuldu. cok sukur ilk seferde tese de hucre bulundu suan tup bebek asamasina geciyoruz ama vok gerginim ya olmazsa diye. birde calisiyorum isyerinden surekli saatlik ixin almak falan herseyi takiyorum kafama. sanirim konusmaya ihtiyacimiz var insanlar ne guzel moral vrriyor burada bana da verin lütfen :KK43:

Mrhb cnm gerginlik mutlaka oluyor tabii ama sen içini ferah tut ve inan duanida eksik etme Rabbim büyük tup bebek tedavisi zorlu bi süreç ama inan pozitif sonucunu aldığında degiyor eğer işin ağırsa devam etme derim çünkü zorlu bi süreç kafanın rahat olması gerekiyo sıkıntı ve stresten uzak durmaya çalış çünkü çok emek veriyosun maddi manevi

Bende tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım canım bende yeniyim hatta kese görmek için gün sayıyorum:KK66: bende pek belirti yaşamadım arada kasık ağrısı adet sancısı gibi bel ağrısı falan ben adet günümde adet belirtilerimi bile yaşadım diyebilirim o derece kasık ağrısı yaşadım ama kısa zamanlı iki üç dk sürüp geçiyodular
Arkadaşım mrb bende tüp bebek tedavisi görüyorum yumurtalarım iğneler ile geliştirildi ve otrivele çatlatma iğnesini kendinizmi yaptınız

bende tup bebekle hamıle kaldım ıkız oğlan beklıyorum ıns.Allah ısteyen herkese nasıp etsın.hıc belırtı yasamdım
hepte umıtsızdım moralım bozuktu streslıydım ama nasıpte varsa oluyo .cok az kasındım cok az ateslendım belırtılerı
cok okudum burda ama herkeste aynı olmuyo

Cnm korkacak bisey yok cesaretini topla ve kendini hazır hissttigin zaman hemen başla vakit kaybetme boş yere Rabbim sabrinida gücünü de veriyi çok şükür.
Kizlar bugun tam 1 hafta oldu transfer yaptirali.carsamba gunu test yapicam daha ama bende hic bir degisiklik yada belirti yok.bazilari kasıklar da agri batma bel agrisi yazmışlar bende hiçbiri yok acaba olumsuzmu durum?tecrubeleri olanlar yazabilirler mi ?

Bende yeniii basladim tedaviye kafam cok karisik bir sürü ilac adetin 2.gunu hormon testi yaptirdim ve prolaktin cok yuksek cikti dusurmek icin ilac kullaniyorum bayramdan sonrada basliyoruzz yardimci olun nasil olavak korkuyorum

Back
X