tüp bebek yöntemiyle hamile kalanlar bir bakarmısınız.

arkadaşlar 9. gün kanda negatif çıkarsa 12. gün pozitif çıkma itimali olur mu? 12. gün denmişti bize dayanamadım bugün yaptırdım negatifti sonuç bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yazsın.

Rahim içerisine yerleştirilen embriyoya ait hücrelerin B-HCG hormonu salgılaması ve bu hormonun anne kanına geçmesi için yaklaşık 10-12 gün süre geçmesi gerekir. 12 günden önce uygulanan testlerde çıkan sonuç güvenilir ve net bilgi vermeyeceği için erken test yapmanın bir faydası yoktur.

diye okudum bir yerde. boşuna telaş yapıp moralini bozma derim. sabır ile 3 gün daha bekle...

Rahim içerisine yerleştirilen embriyoya ait hücrelerin B-HCG hormonu salgılaması ve bu hormonun anne kanına geçmesi için yaklaşık 10-12 gün süre geçmesi gerekir. 12 günden önce uygulanan testlerde çıkan sonuç güvenilir ve net bilgi vermeyeceği için erken test yapmanın bir faydası yoktur.

diye okudum bir yerde. boşuna telaş yapıp moralini bozma derim. sabır ile 3 gün daha bekle...

Teşekkür ederim inşallah pozitif olur 4.denememiz artık bıktım.

Teşekkür ederim inşallah pozitif olur 4.denememiz artık bıktım.

öyle deyip de moralinizi bozmayın. çok zorlu bir süreç kabul ediyorum. haklısınız. psikolojik ve ekonomik olarak insanı yıpratan bir süreç... Allah sabır versin. Yar ve yardımcımız olsun hepimizin...

öyle deyip de moralinizi bozmayın. çok zorlu bir süreç kabul ediyorum. haklısınız. psikolojik ve ekonomik olarak insanı yıpratan bir süreç... Allah sabır versin. Yar ve yardımcımız olsun hepimizin...[/QUOT

Amin hepimizin inşallah gerçekten psikolojik olarak da insanı tüketiyor uğraşıp sonuç alamamak. Allah herkesin emeklerinin karşılığını verir inşallah.

Amin... bu arada bu kadar güçlü durabildiğiniz için sizi tebrik ediyorum. Bravo doğrusu... Allah ne eylerse güzel eyler... merak etmeyin... gönlünüzü ferah tutmaya çalışın. tabi ben bunu diyorum ama siz bakmayın... kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer misali benim yaptığım

pff arkadaşlar ben perşembe günü yumurta toplama işlemine gireceğim araya c.tesi pazar giriyor p.tesi 4 gün oluyor acaba nezaman nakil yaparlar bana hem heyecanlıyım hemde korkuyorum yaa :(

Genelde 5.gunu transfer. Yapiliyor bende de oyle oldu AMA bazi doktorlar 3-4-5 gun yapiyor doktoruna bagli seni yonlendirir

inşallah ondan sonra ben nakil yapıldıktan sonra işten kaç gün izin alsam acaba dinlenmem gerekirmi birde hangi günde gebelik belli olur 12 gün ü beklemek zorundamıyım acaba arkadaşım

Vala benm doktorum 1-2 gun dinlen sonra gunluk hayatina devam et dedi 10-12 gun sonra kan tahlili yaptrmami soyledi bizler heycanli oldugmz icin 9-10 sonrasina yaptircaz tabiki :)

Hadi hayırlı haberlerin olur inşallah arkadaşım nezaman doluyor günün buraya yazda bizde sevincine ortak olalım olurmu :)

2 nisan transfer oldu onumuzdeki cumartesi kan tahlili yaptrmayi planliyorm Allah hepimizn kucagni. Doldursun insallah

Amin arkadaşım inşallah hepimiz için Hayırlı haberlerini bekliyoruz hadi bakalım inşallah :)

pff arkadaşlar ben perşembe günü yumurta toplama işlemine gireceğim araya c.tesi pazar giriyor p.tesi 4 gün oluyor acaba nezaman nakil yaparlar bana hem heyecanlıyım hemde korkuyorum yaa :KK43:

merhaba. Benim yumurta toplanmam ile embriyo transferi arasında 5 gün var. Ama ben embriyo ya genetik tanı istediğim için bu kadar uzun sürdü. Bildiğim kadarı ile normalde 3 günde transfer işlemi gerçekleşiyor ama embriyoların nasıl döllendiğine ve hücre bölünmelerine bağlı. Kasma kendini... herşey çok güzel olacak :)

Son düzenleme:
inşallah ondan sonra ben nakil yapıldıktan sonra işten kaç gün izin alsam acaba dinlenmem gerekirmi birde hangi günde gebelik belli olur 12 gün ü beklemek zorundamıyım acaba arkadaşım

aynı gün dinlenmeni tavsiye ediyor doktorlar. Ben de ertesi gün normal hayatıma döndüm ama iş yerinden 4 gün izin aldım. Transferden sonra fiziksel değil ama psikolojik olarak 4-5 gün çok zorlandım. Belki de transferden sonra yediğim ve hala yemeğe devam ettiğim iğnelerden dolayıdır bilmiyorum. Herkes ile kavga eder durumda oldum. Şimdi geçti bu durum ama iyi ki o dönem çalışmamışım diyorum zira şimdiye bir işim olmayabilirdi :)

Vala benm doktorum 1-2 gun dinlen sonra gunluk hayatina devam et dedi 10-12 gun sonra kan tahlili yaptrmami soyledi bizler heycanli oldugmz icin 9-10 sonrasina yaptircaz tabiki :)

Haberdar et cumartesi günü :) çatlatma meraktan adamı :) Hayırlı haberlerimiz olsun İnşallah :)

Haberdar et cumartesi günü :) çatlatma meraktan adamı :) Hayırlı haberlerimiz olsun İnşallah :)
Tamam olumlu olumsuz sonuc ne olursa soylerm az önce esmle kahvaltı yapıyordum onada soyluyorm cumartesı negatıfı gorursem gozume hıc gozukme sacını basını yolarım bak dıyorm yazık garibanım tmm hayatım dedı :)

inşallah binnur hadi hayırlısı bakalım yarın sabahtan yumurtalarım alınacak sanırım p.teside geriye koyma için çağırır ondan sonraki süreç daha zor sanırım 10-12 gün beklemek :) yalnız benim göğüslerim hastalanacakmışım gibi sızlıyor var şişti sizlerdede böyle olan varmı

Tamam olumlu olumsuz sonuc ne olursa soylerm az önce esmle kahvaltı yapıyordum onada soyluyorm cumartesı negatıfı gorursem gozume hıc gozukme sacını basını yolarım bak dıyorm yazık garibanım tmm hayatım dedı :)

Ben negatif çıkacağını düşünme derim. Kaç embriyo transferi yapıldı? :) Benimde Cumartesi günü 12, gün olacak. Aynı gün öğreneceğiz :)

inşallah binnur hadi hayırlısı bakalım yarın sabahtan yumurtalarım alınacak sanırım p.teside geriye koyma için çağırır ondan sonraki süreç daha zor sanırım 10-12 gün beklemek :) yalnız benim göğüslerim hastalanacakmışım gibi sızlıyor var şişti sizlerdede böyle olan varmı

hiç kendini kasma... düşünmemeye çalış demiyorum zira benim aklımdan çıkmaz iken sana böyle birşey diyemem ama kendini kasmamaya çalış... yumurta toplama sürecinden sonra kaç yumurta sağlam çıktı, kaçı döllendi, döllenenlerden kaçı yaşadı, yaşayanlar sağlıklı mı diye o 5 günü ben çok zor geçirmiştim... sende zor geçirirsen takılma... hepimiz aynı yerden geçiyoruz... yalnız değilsin unutma... benim de göğüslerimde o dönem de ve hala bu dönemde hassasiyet vardı ve hala var... bir de büyüdüler sanki... böyle sanki daha bir güzel mi oldular ne :)

Back
X