tüp bebek yöntemiyle hamile kalıp kürtaj olan var mı tekrar hamile kalan var mııı

Ozlem_ahmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
1.635
46
93
32
Bursa
2.5 senelik evliyim 1 ağustosda 9 haftalık bebeğimi kürtajla aldılar benden....isyan etmedim etmemde Allahdan istemeye devam ediyorum çok yıprandım çok üzüldüm onca iğne acııı.....tam oldu derken tekrar üzüntü ....herkez çok sevinmişti nasip olmadı....benim gibi olan var mı dertleşelim ???

Bende takvimde görüldüğü üzere 3 senemi bitirdim evlilikte. Biz de 30 Haziran da 10 haftalık olması gereken bebeğimizin kontrolünde kalbinin durduğunu öğrendik benimde 2 . Tüp bebek denememdi ve ilk hamileliğimdi. Şimdi anomali sonuçlarını bekliyoruz.. Doktor şimdi pgt önerdi. Bilmiyorum ne yapacağımı. Bu arada ben de kan pıhtılaşma sorunu var, daha önce bildiğimden tedavi öncesinden kan sulandırıcı iğne kullanıyordum. Sana da çooook geçmiş olsun. Biliyoruz çok zor ve sadece biz anlayabiliriz birbirimizi..

Çok üzüldüm Nasıl da sevinmiştik.
Veren de o ,alan da o. Elden birşey gelmez. Ama vazgeçme sakın, bir gün nasip olacak hayırlısıyla inş.

Allah yarduımcımız olsun bizi bzden başkası anlayamaz

Canim slm beni tanirmisin bilmiyorum ama yolun basindayken konusmustuk senle hangi topik hatirlamiyorum benimde mayis ayinda sekiz haftalik gebeligim bos kese yuzunden sonlandirildi gelecek ay ikinci tedavime baslicam insallah bakalim sonuc ne olacak paylasirim burdan bu arada senin için cok uzuldum ama geçiyo merak etme yeni umut devam etyikce geçecek

cnm sağol ilgin için ama bilio musun bilmiorum bnm tüp bebekle olmuştu 2.5 senede ilk defa

anliyorum canim benimkide ikibucuk yilda ilk defa tup bebekle olmustu :) kismet hem ben bir haftada iki defa kurtaj olmak zorunda kaldim kurtajdan sonra agrilarim oldu normaldir dedim onemsemedim en son gun dayanamicak halde acile gittim parca kalmis uc gun hast yattim enfeksiyonda kapmisim birkez daha kurtaj oldum ciktigimda tam bir viraneydim yeni yeni topladim kendimi merak etme geciyo simdi kendini bir sonraki tedavine hazirla canim hem beynen hem fiziken uc ay zaten yasak bunun tadini cikar her ay kendini çocuk olacak diye sartluyodun bu uc ay kendinlesin kendine donmen icin muthis bir firsat yasadiklarini at cope yak ve kendini yenile bak goreceksin hersey cok daha guzel olacak

Merhaba çok geçmiş olsun, aynisini yasadim ben de...tup bebekle hamile kaldim 10.haftada kaybettik çok üzüldük ama Allahtan ümit kesilmez; denemeye devam:) inşallah bir gün biz de tadariz annelik duygusunu... Burada gördüğüm okuduğum herkese dua ediyorum; size de...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…