- 6 Aralık 2023
- 14
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi ireminl000
Tüp bebek tedavisi yumurta toplama işlemi sonrası ameliyattan çıktıktan sonra kendinizde oluyor musunuz sayıklıyor musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba öncelikle hayırlı olsun. daha odadan çıkarken ayıktım ben herkese selamlar gönderiyordum o araTüp bebek tedavisi yumurta toplama işlemi sonrası ameliyattan çıktıktan sonra kendinizde oluyor musunuz sayıklıyor musunuz
Sizi uyandırıp öyle odaya alıyorlar ama yine yarı uyanık yarı baygın oluyorsunuzTüp bebek tedavisi yumurta toplama işlemi sonrası ameliyattan çıktıktan sonra kendinizde oluyor musunuz sayıklıyor musunuz
merhaba serum varmıydı sizdeSizi uyandırıp öyle odaya alıyorlar ama yine yarı uyanık yarı baygın oluyorsunuz
bende cok ağlamısım ama ağrıdan değil :) narkozun etkisiyle sürekli saat kaç diye soruyordum sanki günlerdi saatlerdir uyumusum gibi his oldu galiba :)merhaba öncelikle hayırlı olsun. daha odadan çıkarken ayıktım ben herkese selamlar gönderiyordum o ara
ilk kez mi narkoz almıştınızbende cok ağlamısım ama ağrıdan değil :) narkozun etkisiyle sürekli saat kaç diye soruyordum sanki günlerdi saatlerdir uyumusum gibi his oldu galiba :)
Yok kendimde idim ben odaya geldiğimde 1 2 saat yatıp çıkmıştımmerhaba serum varmıydı sizde
Ben ilk defa narköz alıcam ve korkuyorum eşim bişeyler sorar bende bazı şeyleri söylerm diyebende cok ağlamısım ama ağrıdan değil :) narkozun etkisiyle sürekli saat kaç diye soruyordum sanki günlerdi saatlerdir uyumusum gibi his oldu galiba :)
Hayır öyle bir durum.yokBen ilk defa narköz alıcam ve korkuyorum eşim bişeyler sorar bende bazı şeyleri söylerm diye
Ben neden serumla çıktım anlamadım. ben sabah 9 girdim yaklaşık 35 dk durmuşum. eşim öyle dedi. lokal zannediyordum ama genel galiba çünkü tamamen uyudum ve serumla çıktım. ve hiçbirşey hatırlamıyorum nasıl sedyeye indim o çataldan vs benden öncekini görmüştüm yatagına gelmeden bile ayıktı 10 dk içinde cıktı . benden sonrakini gördüm ona damaryolu bile açmadılar ve oda mak.10 dk arasında çıktı hemenYok kendimde idim ben odaya geldiğimde 1 2 saat yatıp çıkmıştım
evet ilk kez aldım. birde ben gözlerim açık olacak ama sadece alt bölge uyuşacak zannediyordum. ama tamamen baydılar ve serum takmışlar . çıktığımda serum az kalmıştı. benden başka gördüklerim arasında kimsede serum yoktu. ve herkes 10 dk içinde girip çıktı . ben yatağıma geldiğimde bile sadece ağlıyormusum . hasta bakıcı abla eşime korkma narkozun etkisinden ağlıyor demiş.ilk kez mi narkoz almıştınız
bence siz çok stres yapmışsınız. ağır bir anestezi de vermiyorlar aslında. ilk olduğu içinde öyle olmuş olabilir ama dert etmeyin bence geçmiş gitmişBen neden serumla çıktım anlamadım. ben sabah 9 girdim yaklaşık 35 dk durmuşum. eşim öyle dedi. lokal zannediyordum ama genel galiba çünkü tamamen uyudum ve serumla çıktım. ve hiçbirşey hatırlamıyorum nasıl sedyeye indim o çataldan vs benden öncekini görmüştüm yatagına gelmeden bile ayıktı 10 dk içinde cıktı . benden sonrakini gördüm ona damaryolu bile açmadılar ve oda mak.10 dk arasında çıktı hemen
olabilir :) inşallah şuan daha iyiym tabiki ama baya bi düşündüm :/bence siz çok stres yapmışsınız. ağır bir anestezi de vermiyorlar aslında. ilk olduğu içinde öyle olmuş olabilir ama dert etmeyin bence geçmiş gitmiş![]()
insan ister istemez stres yapıyor canım ya çok normal ben narkoza daha önceden alışık olduğum için bana hafif geldiğini düşünüyorumolabilir :) inşallah şuan daha iyiym tabiki ama baya bi düşündüm :/