Tüp Bebek

EfSa_SeNe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2017
214
113
53
37
Merhaba hanımlar

Ben iki ay önce tüp bebek tedavisine başladım bilirsiniz tüp bebek tedavisi 3 aşamadan oluşuyor
ilk aşama iğne ilaç aşaması
ikinci aşama yumurta toplanma
üçüncü aşama ise trasfer
ve sonra heyecanlı bekleyiş ben ilk iki aşamayı geçirdim ve transfere geçemedim malesef doktorum 16 tane yumurta topladı ama hepsi kalitesiz çıktı yumurtaların malesef ve transfer yapılamadı şuan İnofolik ilaç tedavisine başladım 2 aylık

böyle birşey yaşayan varmı aranızda veya ne yapmam gerek

Gecmis olsun hic duymadim boyle birsey.16 sidami kaliteli cikmamis.kac yasindasiniz kacinci denemeniz.benden ilk denemede 13 ikinci denememde de 9 tane cikmisti benimde cok iyi kalite degillerdi ama ikinci tup denememde olmustu.inofolik ilac tedavisi ne demek?

evet hepsidde kalitesiz çıktı ilk denemem yaşım 29 benim 6 yaşında bir kızım var ve 3 yıldır ikinci bebeği istiyoruz ama olmadı

toplanan yumurtalar kalitesiz olunca İNOFOLİK tedavisine başladık

evet hepsidde kalitesiz çıktı ilk denemem yaşım 29 benim 6 yaşında bir kızım var ve 3 yıldır ikinci bebeği istiyoruz ama olmadı

toplanan yumurtalar kalitesiz olunca İNOFOLİK tedavisine başladık
Anladim yasiniz gencmis avantajli durumdasiniz.ben 35 yasindayim dondurulmusla hamile kaldim nisanda ama sebebini bilmedigimiz dusuk oldu 7 haftalikken.hersey nasip kismet.kiziniz tupbebek tedavisylemi olmustu.insallah bir sonraki denemenizde olur cok zor surecler Allah herkesin yardimcisi olsun.hangi hast tedavi oluyorsunuz

Amin Allah razı olsun Rabbim bu duyguyu hak eden her kadına nasip etsin inşaAllah

kızım normaL olan bir çocuk ama ondan sonra olmadı gerekli bütün testler tahliller herşey yapıldı ve tüp bebeğe karar kıldık en son herşey naip tabi
yumurtaların gelişimi ,için İnofolik'e başladık

Hayirlisi olsun insallah bu sefer olur.benim ikinci tup denememden 3 yasinda kizim var ve kardesi olsun istiyoruz dondurulmuslarimiz vardi denedik ama dusuk yaptim maalesef.yinede sukur edelim birer evlatlarimiz var napalim.hersey nasip kismet.benimde yastan dolayi yunurtalarim azalmistir kesin.benim dusuk yeni oldugu icin seneye dusunuyorum tedavi zaten maddi manevi zor.

Öyle tabiki hayirlisi

Merhaba kızlar
Ben tıp bebek tedavisine başladım ve geçen hafta kimyasal gebelik yaşadım ilaçları biraktigim halde yan etkilerinden kurtulamadım reglide olmadım baş dönmesi sersemlik baş ağrısı gözlerimde bulanıklık depresyon sikinti.streside çabası sizde böyle şeyler yasasını mi yoksa bana mi.oliyor sadece bunlar merak ettim

Hanimlar merhaba
Size birsey danisicam
Acaba tup bebek icin rapor cikaridniz mi??
Eger cikardiysaniz bana sureci anlatir misiniz

Hanimlar merhaba
Size birsey danisicam
Acaba tup bebek icin rapor cikaridniz mi??
Eger cikardiysaniz bana sureci anlatir misiniz
ben rapor çıkardım zsyenp kamilde
biraz testler falan 2 ay sürüo çıkması ama al onunla daha uygun anlaşmalı yerlerde
her türlü kan tahlili falan yönlendiriyolar snei
önce kkadın doğuma gidiosun uygun görünürse infertilite ordanda tüp bebek

mmutlu30 bir şey daha sorsam
Sen tüp bebeği de mi Zeynep Kamil de yaptırdın yoksa özel bir yerde mi biz özelde yaptırırız diye düşünüyoruz da ayrıca üni hastahanelerin de de ücretli tüp bebek değil mi

ben özelde yaptırdım umut bahçeci tüp bebek merkezinde üni hastanelerini arştırmadım hiç bilmiyorum

Merhabalar elimde gonal f 900 iu ve menopur 75 iu 2 kutu ve iki kutu da ganirelix var kullanılmamış hepsi ilgilenenler olursa uygun fiyata satmak istiyorum

merhaba,

ben 34 yaşındayım erken menopoz dediler fsh 41 amh 0.01 2 tane tüp bebek tedavimde yumurtam kalitesiz çıktı bu sefer memorial semra kahraman'a gittim. tek yumurta oluştu ondan da hücre çıktı döllenme sonunda 1 kalite emriyo oldu bugun 9. gün beta 225 ...
doktorum iğnelerle hergün kan tahlili yaptı bir değere baktı değer yumurtanın kalitesini gösteriyor dedi.
ben 2 tüp bebeğimi başka yerde yapmıştım memorial'a gelince doğru yer dedim herşeyle tek tek ilgilendirler

tabiki yan etkileri oluyor sersemlik halsizlik gibi ama sizin yazdıklarınız olmadı bende

hangi ildesiniz

Merhaba,

Bizim de embriyolar 5. güne varmadan ölüyordu. Bi tanesi orta kalite yaşamıştı onu transfer edince tutar tutmaz düştü.
Sonra tedavimde yine sadece bi tane yaşadı. Doktorum havuz yapalım dedi, onu transfer etmeden tekrar başladık ilaçlara. Bu sefer balık yağı kapsülü de verdi. Birde çatlatma iğnemi değiştirdi, ovitralle verdi. Bundan da iyi kalite 3 tane çıktı. Şimdi biri transfer oldu 7. gün sonucum gayet iyi çıktı. İnşallah böyle devam eder düşmeden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…