Gecmis olsun hic duymadim boyle birsey.16 sidami kaliteli cikmamis.kac yasindasiniz kacinci denemeniz.benden ilk denemede 13 ikinci denememde de 9 tane cikmisti benimde cok iyi kalite degillerdi ama ikinci tup denememde olmustu.inofolik ilac tedavisi ne demek?Merhaba hanımlar
Ben iki ay önce tüp bebek tedavisine başladım bilirsiniz tüp bebek tedavisi 3 aşamadan oluşuyor
ilk aşama iğne ilaç aşaması
ikinci aşama yumurta toplanma
üçüncü aşama ise trasfer
ve sonra heyecanlı bekleyiş ben ilk iki aşamayı geçirdim ve transfere geçemedim malesef doktorum 16 tane yumurta topladı ama hepsi kalitesiz çıktı yumurtalarınmalesef ve transfer yapılamadı şuan İnofolik ilaç tedavisine başladım 2 aylık
böyle birşey yaşayan varmı aranızda veya ne yapmam gerek
Gecmis olsun hic duymadim boyle birsey.16 sidami kaliteli cikmamis.kac yasindasiniz kacinci denemeniz.benden ilk denemede 13 ikinci denememde de 9 tane cikmisti benimde cok iyi kalite degillerdi ama ikinci tup denememde olmustu.inofolik ilac tedavisi ne demek?
Anladim yasiniz gencmis avantajli durumdasiniz.ben 35 yasindayim dondurulmusla hamile kaldim nisanda ama sebebini bilmedigimiz dusuk oldu 7 haftalikken.hersey nasip kismet.kiziniz tupbebek tedavisylemi olmustu.insallah bir sonraki denemenizde olur cok zor surecler Allah herkesin yardimcisi olsun.hangi hast tedavi oluyorsunuzevet hepsidde kalitesiz çıktı ilk denemem yaşım 29 benim 6 yaşında bir kızım var ve 3 yıldır ikinci bebeği istiyoruz ama olmadı
toplanan yumurtalar kalitesiz olunca İNOFOLİK tedavisine başladık
Anladim yasiniz gencmis avantajli durumdasiniz.ben 35 yasindayim dondurulmusla hamile kaldim nisanda ama sebebini bilmedigimiz dusuk oldu 7 haftalikken.hersey nasip kismet.kiziniz tupbebek tedavisylemi olmustu.insallah bir sonraki denemenizde olur cok zor surecler Allah herkesin yardimcisi olsun.hangi hast tedavi oluyorsunuz
Hayirlisi olsun insallah bu sefer olur.benim ikinci tup denememden 3 yasinda kizim var ve kardesi olsun istiyoruz dondurulmuslarimiz vardi denedik ama dusuk yaptim maalesef.yinede sukur edelim birer evlatlarimiz var napalim.hersey nasip kismet.benimde yastan dolayi yunurtalarim azalmistir kesin.benim dusuk yeni oldugu icin seneye dusunuyorum tedavi zaten maddi manevi zor.Amin Allah razı olsun Rabbim bu duyguyu hak eden her kadına nasip etsin inşaAllah
kızım normaL olan bir çocuk ama ondan sonra olmadı gerekli bütün testler tahliller herşey yapıldı ve tüp bebeğe karar kıldık en son herşey naip tabi
yumurtaların gelişimi ,için İnofolik'e başladık
Öyle tabiki hayirlisiHayirlisi olsun insallah bu sefer olur.benim ikinci tup denememden 3 yasinda kizim var ve kardesi olsun istiyoruz dondurulmuslarimiz vardi denedik ama dusuk yaptim maalesef.yinede sukur edelim birer evlatlarimiz var napalim.hersey nasip kismet.benimde yastan dolayi yunurtalarim azalmistir kesin.benim dusuk yeni oldugu icin seneye dusunuyorum tedavi zaten maddi manevi zor.
ben rapor çıkardım zsyenp kamildeHanimlar merhaba
Size birsey danisicam
Acaba tup bebek icin rapor cikaridniz mi??
Eger cikardiysaniz bana sureci anlatir misiniz
ben özelde yaptırdım umut bahçeci tüp bebek merkezinde üni hastanelerini arştırmadım hiç bilmiyorummmutlu30 bir şey daha sorsam
Sen tüp bebeği de mi Zeynep Kamil de yaptırdın yoksa özel bir yerde mi biz özelde yaptırırız diye düşünüyoruz da ayrıca üni hastahanelerin de de ücretli tüp bebek değil mi
Hanimlar merhaba
Size birsey danisicam
Acaba tup bebek icin rapor cikaridniz mi??
Eger cikardiysaniz bana sureci anlatir misiniz
Merhaba hanımlar
Ben iki ay önce tüp bebek tedavisine başladım bilirsiniz tüp bebek tedavisi 3 aşamadan oluşuyor
üçüncü aşama ise trasfer
ve sonra heyecanlı bekleyiş ben ilk iki aşamayı geçirdim ve transfere geçemedim malesef doktorum 16 tane yumurta topladı ama hepsi kalitesiz çıktı yumurtalarınmalesef ve transfer yapılamadı şuan İnofolik ilaç tedavisine başladım 2 aylık
Merhaba kızlar
Ben tıp bebek tedavisine başladım ve geçen hafta kimyasal gebelik yaşadım ilaçları biraktigim halde yan etkilerinden kurtulamadım reglide olmadım baş dönmesi sersemlik baş ağrısı gözlerimde bulanıklık depresyon sikinti.streside çabası sizde böyle şeyler yasasını mi yoksa bana mi.oliyor sadece bunlar merak ettim
merhaba,
ben 34 yaşındayım erken menopoz dediler fsh 41 amh 0.01 2 tane tüp bebek tedavimde yumurtam kalitesiz çıktı bu sefer memorial semra kahraman'a gittim. tek yumurta oluştu ondan da hücre çıktı döllenme sonunda 1 kalite emriyo oldu bugun 9. gün beta 225 ...
doktorum iğnelerle hergün kan tahlili yaptı bir değere baktı değer yumurtanın kalitesini gösteriyor dedi.
ben 2 tüp bebeğimi başka yerde yapmıştım memorial'a gelince doğru yer dedim herşeyle tek tek ilgilendirler
Merhaba hanımlar
üçüncü aşama ise trasfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?