Tüp Bebek

Merhaba,

Bizim de embriyolar 5. güne varmadan ölüyordu. Bi tanesi orta kalite yaşamıştı onu transfer edince tutar tutmaz düştü.
Sonra tedavimde yine sadece bi tane yaşadı. Doktorum havuz yapalım dedi, onu transfer etmeden tekrar başladık ilaçlara. Bu sefer balık yağı kapsülü de verdi. Birde çatlatma iğnemi değiştirdi, ovitralle verdi. Bundan da iyi kalite 3 tane çıktı. Şimdi biri transfer oldu 7. gün sonucum gayet iyi çıktı. İnşallah böyle devam eder düşmeden...

Rabbimm büyük insallaah tutar sağlıkla kucağıniza alırsınız evladinizi

Merhabalar,
Ben ilk defa Tüp bebek tedavisine başlayacağım ama çok korkuyorum. Sebepsiz kısırlık. 2yıldır olmadı. Günde kaç tane ilaç ve iğne kullanacağım nolur yardım... ve yan etkiler? deneyimli arkadaşlar azarsa çok sevinirim..
Şimdiden sağolun.

Merhabalar,
Ben ilk defa Tüp bebek tedavisine başlayacağım ama çok korkuyorum. Sebepsiz kısırlık. 2yıldır olmadı. Günde kaç tane ilaç ve iğne kullanacağım nolur yardım... ve yan etkiler? deneyimli arkadaşlar azarsa çok sevinirim..
Şimdiden sağolun.
Allah kolaylık versin hiç tedirgin olmayin bende tedaviye başlamadan önce çok tedirgindim ama doğru doktoru buldunuz mu iciniz rahat başlarsanız tedaviye bunu atlatirsinz ben mesela çok soru sordum doktoruma her aşamayı ayrıntısına kadar öğrendim çünkü bilmem gerekiyordu öğrendikçe de rahatladım yan etkileri herkeste farklı oluyor ama bende yorgunluk halsizlik oldu onun dışında normal yaşantıma devam ettim

rgin olmayin bende tedaviye başlamadan önce çok tedirgindim ama doğru doktoru buldunuz mu iciniz rahat başlarsanız tedaviye bunu atlatirsinz ben mesela çok soru sordum doktoruma her aşamayı ayrıntısına kadar öğrendim çünkü bilmem gerekiyordu öğrendikçe de rahatladım yan etkileri herkeste farklı oluyor ama bende yorgunluk halsizlik oldu onun dışında normal yaşantıma devam ettim
çook sağolun

Allah kolaylık versin hiç tedirgin olmayin bende tedaviye başlamadan önce çok tedirgindim ama doğru doktoru buldunuz mu iciniz rahat başlarsanız tedaviye bunu atlatirsinz ben mesela çok soru sordum doktoruma her aşamayı ayrıntısına kadar öğrendim çünkü bilmem gerekiyordu öğrendikçe de rahatladım yan etkileri herkeste farklı oluyor ama bende yorgunluk halsizlik oldu onun dışında normal yaşantıma devam ettim

hangi merkez hangi doktara gittiniz acaba

Back
X