Tüp bebek

21fdz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
20
10
8
31
Tüp bebeğe başlıcam inşallah nelere dikkat etmem gerekiyor nelerde hatalar yapiliyor bilgilendirirmisiniz lütfen

Size bir faydam dokunamayacak ama yinede inşallah hayırlı haberlerini alırız demeye geldim :) içinizdeki heyecanı kısacık cümlelerinizden bile hissettim :)

Tüp bebeğe başlıcam inşallah nelere dikkat etmem gerekiyor nelerde hatalar yapiliyor bilgilendirirmisiniz lütfen
ilaclarini duzenli kullanacaksin ve bekleyeceksin baska yapabilecegin birsey yok birde rahat olmaya calis cok dusunme

Hamur işlerinden uzak dur canım kilona dikkat et

Güzel hissetmen iyi düşünmen hormon ilaçlarına cevap verme oranını yükseltiyor hiçkimse hiçbirşey için stres yapma

Bi de her aklina takilani doktoruna sor kafanda kalmasın unutma gibi bir durum oluyorsa gitmeden not al

Bir de saraçoğlunun tedavi dönemi yemeyin dedikleri şeyler oluyo ilk hamilelik dönemi fln biraz da onlara dikkat ettim özellikle maydanoz, taze nane, dereotu

İlaçlarını düzenli kullan. Saatlerini aksatma. İğnelerimi bile ben hep aynı saatlerde yapmıştım. Yumurta oluşturma döneminde çok sevmeme ragmen hiç kahve içmedim. Opu sonrası daha rahattım. Asıl transfer sonrası çok önemli:
Trasnfer sonrası da kahve içme, sigara alkol zaten dememe gerek yok.
Transfer sonrası süt yoğurt ceviz badem peynir et balık sanki hamileymiş gibi beslen. Tabi abartmadan.
Kabız olmamak için günde 2 kuru incir ve 2 kuru erik yersin.
Bitçi çayları asla yok hiçbir aşamada. Maydanoz gibi söktürücü özelliğ olan şeylerden uzak dur.
Ağır kaldırma, yukarıya sıçarayarak uzanma ve yere eğilmek sürekli iş yapmak bunları yapma, ben pozitifi gördüm halen dikkat ediyorum. Pozitifi görsen bile ilaçlarını bırakma doktor ne derse o.
Tirodin varsa en en baştan doktorla konuş.
Yolun açık olsun,

Çooooook teşekkür ederim bilgilerin icin insallah pazartesi trasfer olcak

Dün yumurtalarim toplandi ama hala agrim var rahmim agriyo yururken dik dururken acaba normal mi yarinda trasfer olcak ne yapmaliyim

Dün yumurtalarim toplandi ama hala agrim var rahmim agriyo yururken dik dururken acaba normal mi yarinda trasfer olcak ne yapmaliyim
cnm toplama sonrası karnın gaz oluyo çok benim bağırsaklarım da çok sancı yapmıştı
Geçer bi iki güne
2. gün mü oluyo senin transfer
pts toplama Perş transfer olmuştu benimki

Almadıkları kalan küçük yumurtalar ilaçlar devam ettiği sıvı dolabiliyormuş bu da iyi bişeymiş hormonlara cevap verdiğini gösterirmiş vücudun.. öyle bişey de olabilir benim toplama sonrası yumurtalıklarda ağrı ondan olmuş mesela

cnm toplama sonrası karnın gaz oluyo çok benim bağırsaklarım da çok sancı yapmıştı
Geçer bi iki güne
2. gün mü oluyo senin transfer
pts toplama Perş transfer olmuştu benimki
Cuma gunu yumurtalar toplandi pazartesi trasfer olcak inşallah

Cuma gunu yumurtalar toplandi pazartesi trasfer olcak inşallah
İnşallah cnm merak etme transfer insanı toplama kadar yormuyor sadece dinleneceksin gaz, ağrılar da o güne daha azalır ztn rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…