Akdeniz usulü beslen hiçbir ilaç kullanma (ağrı kesici vs).. Hayırlı haberlerini duyalım inşallahTüp bebeğe başlıcam inşallah nelere dikkat etmem gerekiyor nelerde hatalar yapiliyor bilgilendirirmisiniz lütfen
İnşallah zeynep kamilde başladım herkes ordan şaş ma diyorAkdeniz usulü beslen hiçbir ilaç kullanma (ağrı kesici vs).. Hayırlı haberlerini duyalım inşallah
ilaclarini duzenli kullanacaksin ve bekleyeceksin baska yapabilecegin birsey yok birde rahat olmaya calis cok dusunmeTüp bebeğe başlıcam inşallah nelere dikkat etmem gerekiyor nelerde hatalar yapiliyor bilgilendirirmisiniz lütfen
İnsallah hayirli haberler alirizCanm bende suan tüp bebek yaptırıyorum nasip olursa bu hafta transfer olacak bol su iç protein ağırlıklı beslen ilaçlarını saatinde kullan stres yapma bol bol dinlen
İlaçlarını düzenli kullan. Saatlerini aksatma. İğnelerimi bile ben hep aynı saatlerde yapmıştım. Yumurta oluşturma döneminde çok sevmeme ragmen hiç kahve içmedim. Opu sonrası daha rahattım. Asıl transfer sonrası çok önemli:Tüp bebeğe başlıcam inşallah nelere dikkat etmem gerekiyor nelerde hatalar yapiliyor bilgilendirirmisiniz lütfen
Çooooook teşekkür ederim bilgilerin icin insallah pazartesi trasfer olcakİlaçlarını düzenli kullan. Saatlerini aksatma. İğnelerimi bile ben hep aynı saatlerde yapmıştım. Yumurta oluşturma döneminde çok sevmeme ragmen hiç kahve içmedim. Opu sonrası daha rahattım. Asıl transfer sonrası çok önemli:
Trasnfer sonrası da kahve içme, sigara alkol zaten dememe gerek yok.
Transfer sonrası süt yoğurt ceviz badem peynir et balık sanki hamileymiş gibi beslen. Tabi abartmadan.
Kabız olmamak için günde 2 kuru incir ve 2 kuru erik yersin.
Bitçi çayları asla yok hiçbir aşamada. Maydanoz gibi söktürücü özelliğ olan şeylerden uzak dur.
Ağır kaldırma, yukarıya sıçarayarak uzanma ve yere eğilmek sürekli iş yapmak bunları yapma, ben pozitifi gördüm halen dikkat ediyorum. Pozitifi görsen bile ilaçlarını bırakma doktor ne derse o.
Tirodin varsa en en baştan doktorla konuş.
Yolun açık olsun,
Hayırlı olsun. İşallah pozitif haberi alırsın. Lütfen transfer sonrası dikkat et. Kendini çok yorma. Sevgiler,Çooooook teşekkür ederim bilgilerin icin insallah pazartesi trasfer olcak
cnm toplama sonrası karnın gaz oluyo çok benim bağırsaklarım da çok sancı yapmıştıDün yumurtalarim toplandi ama hala agrim var rahmim agriyo yururken dik dururken acaba normal mi yarinda trasfer olcak ne yapmaliyim
Almadıkları kalan küçük yumurtalar ilaçlar devam ettiği sıvı dolabiliyormuş bu da iyi bişeymiş hormonlara cevap verdiğini gösterirmiş vücudun.. öyle bişey de olabilir benim toplama sonrası yumurtalıklarda ağrı ondan olmuş meselaDün yumurtalarim toplandi ama hala agrim var rahmim agriyo yururken dik dururken acaba normal mi yarinda trasfer olcak ne yapmaliyim
Cuma gunu yumurtalar toplandi pazartesi trasfer olcak inşallahcnm toplama sonrası karnın gaz oluyo çok benim bağırsaklarım da çok sancı yapmıştı
Geçer bi iki güne
2. gün mü oluyo senin transfer
pts toplama Perş transfer olmuştu benimki
İnşallah cnm merak etme transfer insanı toplama kadar yormuyor sadece dinleneceksin gaz, ağrılar da o güne daha azalır ztn rahat edersinCuma gunu yumurtalar toplandi pazartesi trasfer olcak inşallah
İnşallah cnm sağol bilgilerin içinİnşallah cnm merak etme transfer insanı toplama kadar yormuyor sadece dinleneceksin gaz, ağrılar da o güne daha azalır ztn rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?