Tüp bebek

Canimm bende bu ay baslayacam sadece stresten uzak dur ani hareketler yapma ağır kaldirma en önemliside bol nol dinlen

Cok dinleniyorym hic is yapmiyorum annem bakiyo bana ama kasik ve bel agrim var sonucu coook merak ediyorum inşallah pazitif sonuç olirim

Canm bende suan tüp bebek yaptırıyorum nasip olursa bu hafta transfer olacak bol su iç protein ağırlıklı beslen ilaçlarını saatinde kullan stres yapma bol bol dinlen
Merhabalar ne zaman gitmek gerek dr a. bozde sadece tüp bebekle olur dedi dr. yeniden adet donemi mi gitmem lazim. dr sadece git dedi. birsuru tahlil yaptirdik. bunlari da yaninda gotr dedi isticekler sizden dedi. yazarsaniz sevinirim

Canm adetin ikinci günü tedaviye başlanıyor
Cevap icin cok tesekkurler bu arada. ben daha once de o sekilde gittim. simdi o zmaana var. oncesinde kontrol amacli bide tanismak amacli gitsemmi. baska yol yok dedi diger dr cunku canım

Ne kadar süre de oluyo peki canım. adetin 2. gunu gittik diyelim. calistigim icin ayarlama yapmak lazim

Canm öncesinden git on görüşme yap tabi doktorda seni muayene edecek adetin ikinci günü ilaçları ona göre ayarlayacak . Hangi merkeze gitmeyi düşünüyorsun canm bn tüp bebek yaptıgım yerden çok memnun kaldım suan gebeyim cok şükür benimle birlikte 2 kişi daha ayni hafta yaptırdı onlarda gebe

Benim ki söyle oldu canm adetin ikinci günü tedaviye başladım 14 gün yumurtalar toplandı ayni anda eşimde sperm verdi . Doktorum bana rahim dinlendirme işlemini yaptı bi sonraki adetimin 17 günü transfer oldum

Canim cok sagol yazdıkların icin. hangi il nerde yaptırdın bide ne kadara olur ortalama haziroikli gitmemiz lazik madfi açıdan

Canm bn İstanbul Fulya bahceciden yaptırdım fiyat kişinin sorununa göre değişiyor yapacağın teste ilk denemense ilaçlar 1500 civari doktor ücreti 675o tutuyor

Reklam gibi olmasın ama araştırma yapman icin söylüyorum doktorum Mustafa bahceci o merkezde ki bütün doktorlar cok iyi istersen merkezi araştır telefonla görüş içine sinerse öyle git

Reklam gibi olmasın ama araştırma yapman icin söylüyorum doktorum Mustafa bahceci o merkezde ki bütün doktorlar cok iyi istersen merkezi araştır telefonla görüş içine sinerse öyle git

Canim cok sagol. İstanbul a subata dogru gitme planimiz var. calistigimiz icin sehir farkli zor gibi. ama o zamana kadar burda da suan arastiriyoruz. baska yolumuz yok zaten. Insallah bize de nasip olur. ekran yakalamadan aldim ismi de cok sagolasin

Ne demek ayni merkezin Ankara ve Diyarbakır'da da şubesi var iyice araştır öyle karar ver önemli olan içine sinmesi ve sana güven vermesi

Tüp bebeğe başlıcam inşallah nelere dikkat etmem gerekiyor nelerde hatalar yapiliyor bilgilendirirmisiniz lütfen
ben tüp bebek yaptirdim. ama hic dikkat etmedim dogrusu hatta zayiflamam gerekiyordu, sismandim ..ama allah iste tuttu.. ama size sunu tavsiye edebilirim.. sismansaniz zayiflayin, protein agirlikli ve sebze agirklikli beslenin, cay kola o tür seylerden uzak durun demisti doktor..

Arkadaşlar , instagramda c-life ballı bitkisel macun gördüm. Bebek isteyenler için. İçeriğinde civanperçemi , hayıt tohumu falan varmış. Başka şeyler de var.Kullanıp fayda görenler de yazmış hatta ama insan da böyle şeyleri alıp hemen kullanamıyor. Bu bitkisel macunu duydunuz mu ya da kullanıp faydasını gören var mı?

İyi geceler .. Bende yeni üyeyim nasıl kullanacagımda pek bilmiorum acıkcası :)
Oncelıkle hayırlısı olsun hepımız icin diorum.bizdede tüp bebek durumu var henüz baslamadık ama nerden nasil baslıcaz bilmiorum.zeynep kamili bende duydum gittinizmi nasıl begendinizmi

Canım inanki para tuzaklari.saglikli beslen ve bazi kuruyemisler vs var onlari deneyebilirsin. biz karne tatilini bekliyoruz zaman yok isten dolayi. ama degisen birseyde olmadi bizde. direk dr ne derse onu yapcaz

Ay cokkk sevindim. Insallah rabbim o guzellikleri bize de yaşatır inşallah canım. saglicakla inşallah kucagina alirsin.

Ne demek ayni merkezin Ankara ve Diyarbakır'da da şubesi var iyice araştır öyle karar ver önemli olan içine sinmesi ve sana güven vermesi
Teşekkürler mesaj icin canım. biz burda bulduk bir dr. saglam bir dr onu onerdi. ama suan zamanimiz yok. tatili bekliyoruz. Insallah rabbim nasip eder onlarida sebeb eder ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…