Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar ne zaman gitmek gerek dr a. bozde sadece tüp bebekle olur dedi dr. yeniden adet donemi mi gitmem lazim. dr sadece git dedi. birsuru tahlil yaptirdik. bunlari da yaninda gotr dedi isticekler sizden dedi. yazarsaniz sevinirimCanm bende suan tüp bebek yaptırıyorum nasip olursa bu hafta transfer olacak bol su iç protein ağırlıklı beslen ilaçlarını saatinde kullan stres yapma bol bol dinlen
Cevap icin cok tesekkurler bu arada. ben daha once de o sekilde gittim. simdi o zmaana var. oncesinde kontrol amacli bide tanismak amacli gitsemmi. baska yol yok dedi diger dr cunku canımCanm adetin ikinci günü tedaviye başlanıyor
Canim cok sagol yazdıkların icin. hangi il nerde yaptırdın bide ne kadara olur ortalama haziroikli gitmemiz lazik madfi açıdanCanm öncesinden git on görüşme yap tabi doktorda seni muayene edecek adetin ikinci günü ilaçları ona göre ayarlayacak . Hangi merkeze gitmeyi düşünüyorsun canm bn tüp bebek yaptıgım yerden çok memnun kaldım suan gebeyim cok şükür benimle birlikte 2 kişi daha ayni hafta yaptırdı onlarda gebe
Reklam gibi olmasın ama araştırma yapman icin söylüyorum doktorum Mustafa bahceci o merkezde ki bütün doktorlar cok iyi istersen merkezi araştır telefonla görüş içine sinerse öyle git
ben tüp bebek yaptirdim. ama hic dikkat etmedim dogrusu hatta zayiflamam gerekiyordu, sismandim ..ama allah iste tuttu.. ama size sunu tavsiye edebilirim.. sismansaniz zayiflayin, protein agirlikli ve sebze agirklikli beslenin, cay kola o tür seylerden uzak durun demisti doktor..Tüp bebeğe başlıcam inşallah nelere dikkat etmem gerekiyor nelerde hatalar yapiliyor bilgilendirirmisiniz lütfen![]()
Cuma gunu yumurtalar toplandi pazartesi trasfer olcak inşallah
Arkadaşlar , instagramda c-life ballı bitkisel macun gördüm. Bebek isteyenler için. İçeriğinde civanperçemi , hayıt tohumu falan varmış. Başka şeyler de var.Kullanıp fayda görenler de yazmış hatta ama insan da böyle şeyleri alıp hemen kullanamıyor. Bu bitkisel macunu duydunuz mu ya da kullanıp faydasını gören var mı?
ben tüp bebek yaptirdim. ama hic dikkat etmedim dogrusu hatta zayiflamam gerekiyordu, sismandim ..ama allah iste tuttu.. ama size sunu tavsiye edebilirim.. sismansaniz zayiflayin, protein agirlikli ve sebze agirklikli beslenin, cay kola o tür seylerden uzak durun demisti doktor..
Teşekkürler mesaj icin canım. biz burda bulduk bir dr. saglam bir dr onu onerdi. ama suan zamanimiz yok. tatili bekliyoruz. Insallah rabbim nasip eder onlarida sebeb eder ne diyelimNe demek ayni merkezin Ankara ve Diyarbakır'da da şubesi var iyice araştır öyle karar ver önemli olan içine sinmesi ve sana güven vermesi