Tüp bebek

eskisehir

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
510
244
323
arkadaşlar ağustosta tüp bebeğe başlayacağım bu 5. Denemem olacak benim adıma Yasin okur musunuz ? Okuyan arkadaşlar kaç tane okuduğunu yazarsa çok mutlu olurum transfere kadar dualarımı tamamlamak istiyorum .

çevreniz yok mu hiç
buradaki insanlara nasıl güveneceksiniz

ben tefriciye okudum bir haftada sadece annemle.

Merhaba kizlar Ben yurtdisindan yaziyorum ve dogru yere mi yaziyorum bilmiyorum... Ama bir kac sorum olacak cevaplarsaniz cok mutlu olurum..
2 yildir evlilyim ve 2 yildir korunmuyoruz 23yasindayim 1. Cikolata kist ameliyat gecirdim 2016da ve sonra 1 yil korunmadik buseferde tüplerimin her ikisinde sivi biriktigini ve tikali oldugunu söylediler 2018 ocak yaninda tüplerimin 2sini acmaya calistilar sadece Sol tüpüm acilmis sag tüpüm acilmamis.. simdi tüp bebek tedavisi görüyorum ignelere basladim... Buna benzer sey yasayip ilk tüp bebek denemesinde hamile kalan Varmi.. ?
Simdiden cok tesekür ediyorum cevaplarsaniz.

Kızlar merhaba ılk tup bebek denememdi 10 gunde erken gebelık testı aldım ve 5 kez testı tekrarladım hepsınde sonuc pozıtıf cıktı ama kan testınde 3.9 cıktı yıkıldım resmen bole bsey nasıl oluyo ya

arkadaşlar ağustosta tüp bebeğe başlayacağım bu 5. Denemem olacak benim adıma Yasin okur musunuz ? Okuyan arkadaşlar kaç tane okuduğunu yazarsa çok mutlu olurum transfere kadar dualarımı tamamlamak istiyorum .
Ben de eskişehirliyim ve üstelik 40 yaşındayım. İlk denememi eskişehir acıbademde yaptık, erkek infertilitesinde iyi olmadıklarını öğrendik. yumurtalardan sadece 1 tanesi pgt ye gitti ve çok kötü olduğu için transfer bile edilmedi, bize çocuk sahibi olmak için en fazla yüzde 5 şansımız olduğunu söylediler, nedenlerini sorgulamasak sorunu da öğrenemeyecektik.Mutlaka nedenlerini sorup öğrenin derim. İstsnbul memorialda özellikle sperm sorunları için daha gelişmiş IMSİ yöntemi uyguluyorlar. Eskişehirde vakit para ve moral kaybetmeyin derim. Kalacak yer temin ediyorlardı sanırım. Fiyatlar çok az farkediyor. İnşirah suresi bana çok iyi geliyor. Sayılara takılmadan kalpten dua.

Arkadaşlar merhaba bende araniza yeni katıldım öncelikle herkese hayırlı tedaviler olsun inşallah hepimiz yavrularımızı kucağımiza alırız..bende cumartesi transfer olsum 2 tane iyi kalitede embrio transfer edildi 3 cu denemem moral olarak hic iyi degilim umutsuzluk var çok hep 0 gördüğüm icin yine öyle olacak sanıyorum çok yanlız hissediyorum

Arkadaşlar merhaba bende araniza yeni katıldım öncelikle herkese hayırlı tedaviler olsun inşallah hepimiz yavrularımızı kucağımiza alırız..bende cumartesi transfer olsum 2 tane iyi kalitede embrio transfer edildi 3 cu denemem moral olarak hic iyi degilim umutsuzluk var çok hep 0 gördüğüm icin yine öyle olacak sanıyorum çok yanlız hissediyorum

Canım Allah tamamına erdirsin. Hiç canını sıkma. Benim de bu 3. denemem. İlkinde tutmadı, ikincisinde sağlıksız gebelik oldu 5. haftada aldılar. Bu 3. denemem. Sadece dinlen ve bol bol dua et. Hiçbirimiz yalnız değiliz hepimizin yanında kimsesizlerin kimsesi olan Allah var. İnşirah suresini bol bol oku gerçekten insanı ferahlatıyor. Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz tedbir bizden takdir Allahtan.

Canım Allah tamamına erdirsin. Hiç canını sıkma. Benim de bu 3. denemem. İlkinde tutmadı, ikincisinde sağlıksız gebelik oldu 5. haftada aldılar. Bu 3. denemem. Sadece dinlen ve bol bol dua et. Hiçbirimiz yalnız değiliz hepimizin yanında kimsesizlerin kimsesi olan Allah var. İnşirah suresini bol bol oku gerçekten insanı ferahlatıyor. Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz tedbir bizden takdir Allahtan.[/QUOTE

Canim benim Allah razı olsun öncelikle siteyi kullanmayı çok iyi öğrenemedim hala boş cevap attim verdiğin moral icin çok teşekkür ederim canim ben daha hiç pozitifi görmedim geçen sene kendiliğinde hamile kalmıştım 1 buçuk aylıkken düştü bebegim bakalım pazartesi tahlilim olucak çok korkuyorum inşallah bebeklerin tutunmustur

Canim benim Allah razı olsun öncelikle siteyi kullanmayı çok iyi öğrenemedim hala boş cevap attim verdiğin moral icin çok teşekkür ederim canim ben daha hiç pozitifi görmedim geçen sene kendiliğinde hamile kalmıştım 1 buçuk aylıkken düştü bebegim bakalım pazartesi tahlilim olucak çok korkuyorum inşallah bebeklerin tutunmustur

Canım hiç korkma. Herşey olacağına varır. Sen elinden geleni yapıyorsun. Benim de cumartesi ultrason randevum var. Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bunlar da bizim sınavımız. Hiç üzülme, kederlenme. Her daim ümitvar ol.

Canım hiç korkma. Herşey olacağına varır. Sen elinden geleni yapıyorsun. Benim de cumartesi ultrason randevum var. Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bunlar da bizim sınavımız. Hiç üzülme, kederlenme. Her daim ümitvar ol.
Canim ya çok teşekkür ederim moral verdin bana herşey hepimizin gönlüne göre olsun inşallah:dua:

Allah nasip etsin inşallah kucağınıza almayı, ve bana da ve tüm bebek bekleyenlere .

dua eden arkadaşlarım olduysa teşekkürler transferin 9. günü test yaptım pozitif çıktı ama hala çok korkuyorum idrar pozitif kan negatif çıkma şansı var mı

dua eden arkadaşlarım olduysa teşekkürler transferin 9. günü test yaptım pozitif çıktı ama hala çok korkuyorum idrar pozitif kan negatif çıkma şansı var mı
Biz 12. gün kandan baktırdık ben de çok zor dayandım ama önceki kayıp hissinden sonra daha metanetliydim, acele etmeyin. 12. Gün de yeterli değil, 2 gün sonra aynı testi tekrar yaptırmanız gerekiyor ve en az 2 katı artması gerekiyor gebe olduğunuzu söylemek için. Sonra ilk üç ay riskli. Sonrasında ikili tarama testleri oluyor sabır işi bol bol dua edin, Allah’a yaklaşmak için fırsata gibi görmek gerek biraz da:) İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

Biz 12. gün kandan baktırdık ben de çok zor dayandım ama önceki kayıp hissinden sonra daha metanetliydim, acele etmeyin. 12. Gün de yeterli değil, 2 gün sonra aynı testi tekrar yaptırmanız gerekiyor ve en az 2 katı artması gerekiyor gebe olduğunuzu söylemek için. Sonra ilk üç ay riskli. Sonrasında ikili tarama testleri oluyor sabır işi bol bol dua edin, Allah’a yaklaşmak için fırsata gibi görmek gerek biraz da:) İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Bugün test verdin 1991 çıktı 2 iZ galiba

Merhaba kızlar yeni konu açmayı bilmediğimden buraya yazıyorum ben cumartesi günü 5.gün embiriyosu transfer oldum ve ilk gün hiç bişey yoktu 2 ve 3 gün acık pembe az az kanamam oldu sebebi nedir bilen var mı yasıyan basına böyle bişey gelen korkuyrm yardım edin dünden beri kanama yok ama dun gece adet olacak gbi kasık ve bel agrım oldu arada hafif ağrı var sizce tutunmusmudur bebeğim teste daha 6 gün var

Çok kötü durumdayım kendimi en çok burada ki kişilere yakın hissettiğim için yazmak istedim az evvel embriyolog döllenen iki yumurtanın ne yazık ki bölünmesinin devam etmediğini işlemi sonlardırdığını söyledi.göz yaşlarım aralıksız akıyor 2 saattir çok çaresizim yaşım 38 fazla vaktim de yok o kadar umutsuzum ki dünya başıma çöktü nasıl ferahlarım bilmiyorum

Back
X