H hkonul Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2009 12 3 86 Bayburt 27 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi hkonul #1 Merhabalar Hasan Tahsin sanisoglu'na tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum açaba aranizda dr beye yaptıran var mı yada tüp bebek deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız mısınız?
Merhabalar Hasan Tahsin sanisoglu'na tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum açaba aranizda dr beye yaptıran var mı yada tüp bebek deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız mısınız?
memurhanim Öykü'm ❤ Bulut ❤️Rüzgar ❤️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Ocak 2019 3.605 11.560 208 35 22 Şubat 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hkonul #2 hkonul .!.: Merhabalar Hasan Tahsin sanisoglu'na tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum açaba aranizda dr beye yaptıran var mı yada tüp bebek deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız mısınız? Genişletmek için tıkla... tüp bebek yaptırdınız mı? inşallah olumlu olmuştur
hkonul .!.: Merhabalar Hasan Tahsin sanisoglu'na tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum açaba aranizda dr beye yaptıran var mı yada tüp bebek deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız mısınız? Genişletmek için tıkla... tüp bebek yaptırdınız mı? inşallah olumlu olmuştur
H hkonul Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2009 12 3 86 Bayburt 1 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi hkonul #3 Gerek kalmadı tüp bebege gitmek üzereyken hamile olduğumu öğrendim :)