Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum ne kadar ödediniz bizde orayı düşünüyoruz haftaya görüşmeye gidicezCanım ben Bahçeci Fulya da Mustafa Bahçecide tedavi gördüm çok şükür bebeğim oldu donmuş embriyom bile kaldı başka denemeler için ben herkese tavsiye ederim çok İyi bir merkez
Merhaba. Öncelikle en içten dualarımla bir an evvel o güzel haberi almanızı dilerim. Biz tedavi sürecimizi Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezi' nde Prof. Dr. Hakan YARALI ile yürüttük. Yumurta rezervi azlığı vardı, şükürler olsun ki döllenen orta kalitedeki tek yumurta ile hatta 3. gün embriyosu ile gebe kaldım. Herkes gibi ben de çok araştırdım, bu işte en önemli durumun laboratuvar teknolojisi olduğunu düşünüyorum. Bu işi ticarete dökmüş pek çok merkez var maalesef. Bahsettiğim merkezde kalitesine, gücüne güvenmedikleri embriyoları dondurmuyorlar mesela. Herkesin kendi durumuna özel tedavi protokolü hazırlıyorlar. Size tavsiyem kendi merkezimi şiddetle tavsiye etmemin yanı sıra, seçeneklerinizi azaltarak, karar kıldığınız son bir kaç merkezle yüz yüze görüşerek değerlendirme yapmanız ve tüm ekibi de göz önünde bulundurarak içinize en çok sinen yerde karar kılmanız. Allah yardımcınız olsun.merhaba kızlar
3yılldır çocuk deniyoruz olmuyor.Tüp bebek için düşünmeye başladık.Bildiğiniz tavsiye edeceğiniz doktor ve merkez var mı? Yardımcı olurmu sunuz. Lütfen
Merhaba, tam olarak aradıgınız cevap mı bılmıyorum ama umut olmak bu surecte cok muhım yasayan bırı olarak paylasmak ıstedım kendı hıkayemı.merhaba kızlar
3yılldır çocuk deniyoruz olmuyor.Tüp bebek için düşünmeye başladık.Bildiğiniz tavsiye edeceğiniz doktor ve merkez var mı? Yardımcı olurmu sunuz. Lütfen
Hangi sehirdesinz bilmem ama bence en sağlıklısi bulundgnz sehirde ya da başka bir sehirde bı kaç doktora gidip icinize sinenle yola devam etmek burdan karar vermeniz zor olur cunku pek cok isim çıkacaktır karsinza ben şahsen tüp bebek konusunda tanınmayan bı doktora yaptrdm ilk denememde tuttu 4 aylik suan çok sukur oncelikre labaratuvar cok onemli rabbimn izniyle inşallah ilk denemenizde kucaginiza alirsnz yavrunuzu daha fazla ozlem cekmedenmerhaba kızlar
Canım ben gideli 2 yıl oldu yeni fiyatlarsan haberdar değilim bahçeciyi aradığınızda hemen maliyet bilgisi veriyor anadolu yakasında da rapor geçiyor alabiliyorsanizKuzum ne kadar ödediniz bizde orayı düşünüyoruz haftaya görüşmeye gidicez
amh degeriniz kacti acabwMerhaba. Öncelikle en içten dualarımla bir an evvel o güzel haberi almanızı dilerim. Biz tedavi sürecimizi Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezi' nde Prof. Dr. Hakan YARALI ile yürüttük. Yumurta rezervi azlığı vardı, şükürler olsun ki döllenen orta kalitedeki tek yumurta ile hatta 3. gün embriyosu ile gebe kaldım. Herkes gibi ben de çok araştırdım, bu işte en önemli durumun laboratuvar teknolojisi olduğunu düşünüyorum. Bu işi ticarete dökmüş pek çok merkez var maalesef. Bahsettiğim merkezde kalitesine, gücüne güvenmedikleri embriyoları dondurmuyorlar mesela. Herkesin kendi durumuna özel tedavi protokolü hazırlıyorlar. Size tavsiyem kendi merkezimi şiddetle tavsiye etmemin yanı sıra, seçeneklerinizi azaltarak, karar kıldığınız son bir kaç merkezle yüz yüze görüşerek değerlendirme yapmanız ve tüm ekibi de göz önünde bulundurarak içinize en çok sinen yerde karar kılmanız. Allah yardımcınız olsun.
Merhabalar. AMH değerim 1,2 idi. Tek bir kere ölçtürdüm, bazı doktorlar ilk duyduklarında çok çok düşük bir değer olmadığını söylemekle birlikte, usg ile bakıldığında yumurta sayımın az olduğunu hepsi teyit etti. Keza tedavi ile de 4 adet yumurtam oluştu. Durumunuzu bilmiyorum fakat değerlere çok takılı kalmayın, gerçekten 0,01 amh ile hamile kalan insanların hikayelerini okudum. Kendimce bitkisel kürler denedim, fakat tedaviden önce de genel muayenelerimde 4-5 yumurta gözlemleniyordu. Eğer tüp bebeğe yönlendirildiyseniz sadece vakit kaybetmeden emin olduğunuz bir doktora kendinizi teslim edin..amh degeriniz kacti acabw
Merhabalar. AMH değerim 1,2 idi. Tek bir kere ölçtürdüm, bazı doktorlar ilk duyduklarında çok çok düşük bir değer olmadığını söylemekle birlikte, usg ile bakıldığında yumurta sayımın az olduğunu hepsi teyit etti. Keza tedavi ile de 4 adet yumurtam oluştu. Durumunuzu bilmiyorum fakat değerlere çok takılı kalmayın, gerçekten 0,01 amh ile hamile kalan insanların hikayelerini okudum. Kendimce bitkisel kürler denedim, fakat tedaviden önce de genel muayenelerimde 4-5 yumurta gözlemleniyordu. Eğer tüp bebeğe yönlendirildiyseniz sadece vakit kaybetmeden emin olduğunuz bir doktora kendinizi teslim edin..
Amh yumurta rezervinizi, fsh ise yumurta kalitenizi belirten ölçümlerdir. Fsh testi yapıldı mı size? Kalitesine takılmayın çok, durumunuz tam olarak nedir acaba özel olmayacaksa? Neden amh testi istendi?benimde 4.70 amh. korkuyorum acaba kalitelimi kalitesizmi diye
cnm ben ılk bebek ıcın dkktora gıttığimde dırekt amh ıstedıler. daha sonra yumurta takibşne gectıler. bende hafif polıktık gorunumlu folkkuller varmıs. şimdide tup bebek randevusu aldm. esımde ılerı hateket kotuAmh yumurta rezervinizi, fsh ise yumurta kalitenizi belirten ölçümlerdir. Fsh testi yapıldı mı size? Kalitesine takılmayın çok, durumunuz tam olarak nedir acaba özel olmayacaksa? Neden amh testi istendi?
Hmm anladım, Rabbim gönlünüze göre versin inşallahcnm ben ılk bebek ıcın dkktora gıttığimde dırekt amh ıstedıler. daha sonra yumurta takibşne gectıler. bende hafif polıktık gorunumlu folkkuller varmıs. şimdide tup bebek randevusu aldm. esımde ılerı hateket kotu