Tüp bebek

Cekkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
71
56
3
37
Yumurta rezervı düşük olup 1 ci tup bebekte negatıf alıp 2 cı denemesınde tutanlar

Herkese merhabalar arkadaşlar bende tüp bebek yaptıracağım şuan gerekli dosya hazırlıkları başladı Mart sonu Nisa’n başı gibi muhtemelen tüp bebek yapılacak 3 defa aşılama yapıldı maalesef negatif ve görünürde hiçbir problem Yok eşimde de bende de herşey normal görünüyor benim gibi sebepsiz olan var mı tüp bebektede olumsuz sonuç almaktan korkuyorum varsa örnekler yazarmısınız lütfen

Merhaba, genetik taramaya kadar her seye bakildi, hic sorun olmamasina ragmen ne dogal yolla ne tup ile olmadi malesef. Biri hic tutmadi digeri tuttu ama gelismedi embriyo, kese dusmedi kuretaj ile alindi. Ben de artik onu da yasayinca kabullendim ve cocuk sayfasini kapattim. Tabiki bu karari vermek kolay olmamisti ama telrae deneyecek gucum artik yoktu. Sonra cocuksuz hayati kurmaya yasamaya basladik. Sonra degisiklikler basladi vucudumda,menopoz zannettim hamileymisim. Sebepsiz infertilite bile icinde kaygi ve stres tasidigi icin belki en buyuk sebep. Umarim her sey yolunda gider ve bebegini alisin kucagina. Kendim icin sadece hayirlisi ise olsun demistim, senin icin de oyle dua ediyorum hayirlisiysa olsun canim.

Amin inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın teşekkürler dualarınızda unutulmamak ümidi ile

Özelde mi yaptırdınız devlette mi? Devlette ise evrak süreci ne kadar sürüyor istenilen belgeleri toplamak?

bizde de sebepsiz infertilite vardı. bir sefer femera ile hamile kaldım ama dış gebelik oldu. sonra tüp bebekle ilk denemede tuttu. kızım 4yasında.şubatta dondurulmuş embriyo transferi oldum o da tuttu şükür.

umarım benim transferim de başarıyla gerçekleşir ve tutar. Kafamı rahatlatmam lazım düşünmem lazım ama bu sürecin içindeyken nasıl düşünmeyeceğim bilmiyorum ? Tedaviye başlamadan önce takmazdım ben noldu bana böyle ?

bizde de sebepsiz infertilite vardı. bir sefer femera ile hamile kaldım ama dış gebelik oldu. sonra tüp bebekle ilk denemede tuttu. kızım 4yasında.şubatta dondurulmuş embriyo transferi oldum o da tuttu şükür.
Allah bağışlasın sizleri duyunca çok seviniyorum inşallah bizlerede nasip olur

Aslında daha hiç başvurmadık aşılama mı derler tüp bebek mi bilmiyorum. İkisi için farklı mı? Ne kadar sürüyor ?
Canım aşılamada rapor çıkması için nüfus kayıt örneği istemişlerdi bide evlilik cüzdanı 3 defa SGK karşılıyor sadece ilaç farklarını ödüyorsun 3 ten sonra karışılamıyor ama ilaçları direk parayla alabiliyorsun

Tüp bebek te daha yeni başlıca işte istenen evraklar da ekte gönderdim bakabilirsin

Eklentiler

• 137790D5-1B7D-4273-A4EC-D39359A23281.webp
    65,9 KB · Görüntüleme: 34
Tüp bebek te daha yeni başlıca işte istenen evraklar da ekte gönderdim bakabilirsin

Offf biter mi bu liste. 15 günde bir tahlil vermesi zaten kafadan 45 gün, sgk ya gidilcek o bu off off. Bir de evrakları güncel isterler. Önce tetkik en son evrak peşinde koşulması mantıklı gibi geldi. Kalkıp bir de 1 ay olmuş alalı derler. Sandığımdan daha zormuş. Ama çok sağol paylaşım için fikir oldu

hayırlısıyla bi başvur inşallah onlara gerek kalmadan hallolur hangi şehir bu arada

Yumurta rezervı düşük olup 1 ci tup bebekte negatıf alıp 2 cı denemesınde tutanlar
0.14 amh ile ilk denemede 2 yumurta toplandı tek yumurta 3.gün transferi hamileyim.. İlk öğrendiğimde açıkçası korkuyordum ama sonra moralin ve stresten uzak durmanın ve birde beslenme şeklinin yumurta kalitesini etkilediğini okudum. Ocakta tedaviye başladık beslenme şeklimi değiştirdim sonuç güzel oldu o yüzden yumurta çokluğu değil de kalitesi önemli diyenlerdenim

hayırlısıyla bi başvur inşallah onlara gerek kalmadan hallolur hangi şehir bu arada

İzmirde. Ve daha hiç birşeye karar veremedik. Daha doğrusu 1 hafta önce doktorum yönlendirdi eşimin sonuçlarından dolayı. Kendimi toplayamadım bile. Devlette şansım varsa denemek istiyorum. Bi gidicem, bakalım devlet yardımından yararlanabiliyor muyuz, aşılama mı yoksa tüp bebek mi dicekler ona göre gircem artık bu sürece. Üniversite hastanelerini tercih edebilirim. Bakalım hayırlısı hepimiz için

Beslenme olarak nelere dikkat ettiniz

Amin inşallah hayırlı sonuçlarını bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…