- 28 Şubat 2020
- 4
- 0
- 1
- 45
- Konu Sahibi Ferahferah
Embiriyo transferimin 8 gunu beta hcg 2.18 cikti hamilemiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden 8.günü yaptirdiniz. Doktorunuz 12.güne gün vermedimi
Hastaneye göre ve raporlu durumuna göre değişiyoKızlar özel hastanede tüp bebek ücreti ne kadar acaba
Ama olmazki öyle yani hepimiz meraklanyrz ama herseyin prosedürü var smdi ya üzüntüden tutmazsa belkide var yani yapmayin böyle gününüzü bekleyinEvet ama meraktan
O kadar çok mu yaaHastaneye göre ve raporlu durumuna göre değişiyo
Raporsuz 9000 ve 10500 arası
Raporlu 5250 ve 7400 arası
Evet net 10 binle gitmek en garantilisi.. yani bu miktar artabiliyor da duruma gore..O kadar çok mu yaa
Ben 9.200 tl verdim igneler haroc onlarda 3000 3500 arasi tuttu ekstra islemler haric tabikiO kadar çok mu yaa
Maalesef çok birde ilaçlar var birde bazı hastanelerin muayane ücreti birde bazılarında kan tahlil ücretleriO kadar çok mu yaa
Hangi hastaneydiBen 9.200 tl verdim igneler haroc onlarda 3000 3500 arasi tuttu ekstra islemler haric tabiki
Acıbadem maslakHangi hastaneydi
Rapor geçiyor mu orda ? Birde olumlu sonuç oldumu ?Acıbadem maslak
Ssk anlasmasi yok malesef suan hazirlik asamasindasim nisan ayi basinda transfer olacakRapor geçiyor mu orda ? Birde olumlu sonuç oldumu ?
Hadi hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuç alırsınSsk anlasmasi yok malesef suan hazirlik asamasindasim nisan ayi basinda transfer olacak
Amin ins tesekkur ederimHadi hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuç alırsın
Tesekkur ederimEvet net 10 binle gitmek en garantilisi.. yani bu miktar artabiliyor da duruma gore..
Owwww Allah büyük ya nasip eder inşallah bi rahim filmi cekıleyımdeBen 9.200 tl verdim igneler haroc onlarda 3000 3500 arasi tuttu ekstra islemler haric tabiki