• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

iki defa aşılama yaptirdigim icin rapor hakkı verdiler.
Sizin herhangi bi problem yokmu sebebpsizmi

Yok sebebi var hem eşimde hem bende ama ilk denemede bir oğlum oldu o yüzden artık devlet yardimı alamiyormusum çok saçma bence

Evet çocuk va
Yok sebebi var hem eşimde hem bende ama ilk denemede bir oğlum oldu o yüzden artık devlet yardimı alamiyormusum çok saçma bence
Evet çocuk varsa rapor alınmıyor diye biliyorum sizde araştırın canım her merkez yada özel hastane fiyatları farklı oluyor sanırım

Evet çocuk va
Evet çocuk varsa rapor alınmıyor diye biliyorum sizde araştırın canım her merkez yada özel hastane fiyatları farklı oluyor sanırım

Benimde ilk denemem 5. Gün embriyosu dayanamayıp 8.günde kan tahlili yaptırdım değerim 46.18 çıktı tutunmuş oluyor heralde Rabbimin izniyle
Tutmuş. İki gün ara ile tekrarlaman gerek. Hayırlısı olsun. Ben yarın yaptıracağım. Belirtileri var mı?

Evet çocuk va

Benimde bir çocuğum var devlet karşılamıyor. Sadece ilaçlara rapor çıktı. Onları rapor ile aldım. Her seferinde para ödedim.

Benimde bir çocuğum var devlet karşılamıyor. Sadece ilaçlara rapor çıktı. Onları rapor ile aldım. Her seferinde para ödedim.
Zaten ilaçlar pahalı raporlu olunca biraz daha fiyatı ıyi oluyo birde her yerde farklı fiyat 5 6 eczane gezdik hepside cok cok farklı fiyat verdi indirim yaparak aldım

Tutmuş. İki gün ara ile tekrarlaman gerek. Hayırlısı olsun. Ben yarın yaptıracağım. Belirtileri var mı?
Kasıklarım felaket agrıyor ve sürekli idrara çıkıyorum değer düşük diye korkuyorum açıkçası inşallah sizde çok güzel haberler alırsınız 🙏🏻

Back
X