- 10 Eylül 2017
- 1.581
- 2.653
- 133
Banada oluyo canım ara ara sağ ve sol kasigima hafif hafif ağrı gelip gidiyoBende acaba tek bende mi oluyor dedim her an regli olack gibi his geliyor kasıgıma çok farklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada oluyo canım ara ara sağ ve sol kasigima hafif hafif ağrı gelip gidiyoBende acaba tek bende mi oluyor dedim her an regli olack gibi his geliyor kasıgıma çok farklı
Benimde raporlu herşey içinde 6.500 yada 7000 olması gerekKızlar fiyat olarak ne kadar ödediniz
Benimde raporlu herşey içinde 6.500 yada 7000 olması gerek
iki defa aşılama yaptirdigim icin rapor hakkı verdiler.Raporlu baya iyi benim raporum yok vermiyorlarda
iki defa aşılama yaptirdigim icin rapor hakkı verdiler.Raporlu baya iyi benim raporum yok vermiyorlarda
Benimde ilk denemem 5. Gün embriyosu dayanamayıp 8.günde kan tahlili yaptırdım değerim 46.18 çıktı tutunmuş oluyor heralde Rabbimin izniyleBenimde ilk deneme canım 5.gün benimde
iki defa aşılama yaptirdigim icin rapor hakkı verdiler.
Sizin herhangi bi problem yokmu sebebpsizmi
Tutmuş canım hayırlı olsunBenimde ilk denemem 5. Gün embriyosu dayanamayıp 8.günde kan tahlili yaptırdım değerim 46.18 çıktı tutunmuş oluyor heralde Rabbimin izniyle
Evet çocuk varsa rapor alınmıyor diye biliyorum sizde araştırın canım her merkez yada özel hastane fiyatları farklı oluyor sanırımYok sebebi var hem eşimde hem bende ama ilk denemede bir oğlum oldu o yüzden artık devlet yardimı alamiyormusum çok saçma bence
Evet çocuk varsa rapor alınmıyor diye biliyorum sizde araştırın canım her merkez yada özel hastane fiyatları farklı oluyor sanırımYok sebebi var hem eşimde hem bende ama ilk denemede bir oğlum oldu o yüzden artık devlet yardimı alamiyormusum çok saçma bence
Tutmuş. İki gün ara ile tekrarlaman gerek. Hayırlısı olsun. Ben yarın yaptıracağım. Belirtileri var mı?Benimde ilk denemem 5. Gün embriyosu dayanamayıp 8.günde kan tahlili yaptırdım değerim 46.18 çıktı tutunmuş oluyor heralde Rabbimin izniyle
Benimde bir çocuğum var devlet karşılamıyor. Sadece ilaçlara rapor çıktı. Onları rapor ile aldım. Her seferinde para ödedim.Evet çocuk va
Evet çocuk varsa rapor alınmıyor diye biliyorum sizde araştırın canım her merkez yada özel hastane fiyatları farklı oluyor sanırım
Zaten ilaçlar pahalı raporlu olunca biraz daha fiyatı ıyi oluyo birde her yerde farklı fiyat 5 6 eczane gezdik hepside cok cok farklı fiyat verdi indirim yaparak aldımBenimde bir çocuğum var devlet karşılamıyor. Sadece ilaçlara rapor çıktı. Onları rapor ile aldım. Her seferinde para ödedim.
Kasıklarım felaket agrıyor ve sürekli idrara çıkıyorum değer düşük diye korkuyorum açıkçası inşallah sizde çok güzel haberler alırsınızTutmuş. İki gün ara ile tekrarlaman gerek. Hayırlısı olsun. Ben yarın yaptıracağım. Belirtileri var mı?
Değerim düşük diye korkuyorum. Doğal mı böyle çıkmasıTutmuş canım hayırlı olsun![]()
HayırRapor var mi?
8.gün birde ıyi değerin canım 2 güne 1 bakilcak mi doktorun ne dediDeğerim düşük diye korkuyorum. Doğal mı böyle çıkmasıRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
![]()
olsa rahatladım çok teşekkürler yarın tekrar yapıcam inşallah iki katına çıkmıştır8.gün birde ıyi değerin canım 2 güne 1 bakilcak mi doktorun ne dedi