Tüp bebek

Zaten ilaçlar pahalı raporlu olunca biraz daha fiyatı ıyi oluyo birde her yerde farklı fiyat 5 6 eczane gezdik hepside cok cok farklı fiyat verdi indirim yaparak aldım
Bende Adenomyozis olduğu İçin rapor çıkıyor hep. Diğer işlemler masraflı oldu.

Çok pahalı biz rahim filmiydi muaneydi şuydu buydu 11 tutuyor adana kışla başkent hastanesi Doçent doktor erhan şimsek e yaptırdık imkanlarınız varsa sizde gelin ben ora gitmek için 2 saat yol teptik

Gerçekten iyimis birde içinde rahim filmi falan inşallah olumlu sonuçlar alırsın. Malesef o kadar uzağa gelemeyiz köyde oturuyoruz hayvanlarimiz falan var biz gelirsek onlara kim bakacak .

Çok pahalı biz rahim filmiydi muaneydi şuydu buydu 11 tutuyor adana kışla başkent hastanesi Doçent doktor erhan şimsek e yaptırdık imkanlarınız varsa sizde gelin ben ora gitmek için 2 saat yol teptik
Hamile olan kisilerin duasi kabul olurmus insallah rabbim sizlerede nasip eyler icinin kalbinin guzelligi yuzune vurmus rabbim su bayramlarin suyu yüzü hürmetine herkeze cifte bayram ettirmeyi nasip eylesin 🤲🤲

evet canım 2 aşılamadan sonra devlet rapor hakkı veriyor o zaman tüp bebek indirimli oluyor bahçecide tedavi oluyorum ben rapor geçiyor orda

Zararı varmıymış peki canım yoksa zararı stres yapma bak o güzellik gelmiş
Adet günlerim çok uzun, şiddetli ağrı ve yoğun geçmesine neden oluyor. Beni bitkin düşürüyor. Hamile kalamıyorum. Zararı çok. 3 tüp bebek denemem bu Rabbim inşallah kucağıma almayı nasip eder.

Adet günlerim çok uzun, şiddetli ağrı ve yoğun geçmesine neden oluyor. Beni bitkin düşürüyor. Hamile kalamıyorum. Zararı çok. 3 tüp bebek denemem bu Rabbim inşallah kucağıma almayı nasip eder.
Şiddetli ağrı olmasının sebebi rahimdeki o dediğin mi alınma durumu falan yokmu
InsaAllah canım dua et

Back
X