Bende Adenomyozis olduğu İçin rapor çıkıyor hep. Diğer işlemler masraflı oldu.Zaten ilaçlar pahalı raporlu olunca biraz daha fiyatı ıyi oluyo birde her yerde farklı fiyat 5 6 eczane gezdik hepside cok cok farklı fiyat verdi indirim yaparak aldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Adenomyozis olduğu İçin rapor çıkıyor hep. Diğer işlemler masraflı oldu.Zaten ilaçlar pahalı raporlu olunca biraz daha fiyatı ıyi oluyo birde her yerde farklı fiyat 5 6 eczane gezdik hepside cok cok farklı fiyat verdi indirim yaparak aldım
O ne demek canım anlamadım hakkinizda hayırlısı olsunBende Adenomyozis olduğu İçin rapor çıkıyor hep. Diğer işlemler masraflı oldu.
Tekrar tahlil yaptırdıniz miBenimde ilk denemem 5. Gün embriyosu dayanamayıp 8.günde kan tahlili yaptırdım değerim 46.18 çıktı tutunmuş oluyor heralde Rabbimin izniyle
Çok pahalı biz rahim filmiydi muaneydi şuydu buydu 11 tutuyor adana kışla başkent hastanesi Doçent doktor erhan şimsek e yaptırdık imkanlarınız varsa sizde gelin ben ora gitmek için 2 saat yol teptikÇok iyi tutmuş o zaman gerçekten bizim 15 i geçiyor ilaclarla
Rahmi kaplayan bir kitle.O ne demek canım anlamadım hakkinizda hayırlısı olsun
Çok pahalı biz rahim filmiydi muaneydi şuydu buydu 11 tutuyor adana kışla başkent hastanesi Doçent doktor erhan şimsek e yaptırdık imkanlarınız varsa sizde gelin ben ora gitmek için 2 saat yol teptik
Hamile olan kisilerin duasi kabul olurmus insallah rabbim sizlerede nasip eyler icinin kalbinin guzelligi yuzune vurmus rabbim su bayramlarin suyu yüzü hürmetine herkeze cifte bayram ettirmeyi nasip eylesinÇok pahalı biz rahim filmiydi muaneydi şuydu buydu 11 tutuyor adana kışla başkent hastanesi Doçent doktor erhan şimsek e yaptırdık imkanlarınız varsa sizde gelin ben ora gitmek için 2 saat yol teptik
Yarın yapıcam inşallah size yazarım bu saat olmuş heyecandan hala uyuyamıyorum lütfen dua edin iki katı çıkmış olsunTekrar tahlil yaptırdıniz mi
Zararı varmıymış peki canım yoksa zararı stres yapma bak o güzellik gelmişRahmi kaplayan bir kitle.
Hayırlısı olsun canım insaAllah gönlünden geçen olur rabbim sevindirsin seniYarın yapıcam inşallah size yazarım bu saat olmuş heyecandan hala uyuyamıyorum lütfen dua edin iki katı çıkmış olsun![]()
Amin Allah razı olsun Rabbim isteyen herkesin kucağını boş koymasınHayırlısı olsun canım insaAllah gönlünden geçen olur rabbim sevindirsin seni
Çok şükür bugün değerim 132 çıktıTekrar tahlil yaptırdıniz mi
Adet günlerim çok uzun, şiddetli ağrı ve yoğun geçmesine neden oluyor. Beni bitkin düşürüyor. Hamile kalamıyorum. Zararı çok. 3 tüp bebek denemem bu Rabbim inşallah kucağıma almayı nasip eder.Zararı varmıymış peki canım yoksa zararı stres yapma bak o güzellik gelmiş
Şiddetli ağrı olmasının sebebi rahimdeki o dediğin mi alınma durumu falan yokmuAdet günlerim çok uzun, şiddetli ağrı ve yoğun geçmesine neden oluyor. Beni bitkin düşürüyor. Hamile kalamıyorum. Zararı çok. 3 tüp bebek denemem bu Rabbim inşallah kucağıma almayı nasip eder.
Tekrar istedi mi doktorun tahlil bu son mu yoksa insaAllah isteyen herkese rabbim nasip etsinÇok şükür bugün değerim 132 çıktıRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ☺
Amin aminAmin Allah razı olsun Rabbim isteyen herkesin kucağını boş koymasın![]()
İki gün sonra tekrar istedi canım bugün 10. Günüydü 12. Gün degerinide istedilerTekrar istedi mi doktorun tahlil bu son mu yoksa insaAllah isteyen herkese rabbim nasip etsin![]()
Yaaaa amin insllah güzel olan güzel görüyor çok amin çokkkHamile olan kisilerin duasi kabul olurmus insallah rabbim sizlerede nasip eyler icinin kalbinin guzelligi yuzune vurmus rabbim su bayramlarin suyu yüzü hürmetine herkeze cifte bayram ettirmeyi nasip eylesin![]()