Silik çizgi neden kötu olsun kiKızlar bakar mısınız geçen hafta transferim gerçekleşti, 5. gün embriyosuydu bugün 8. günüm dayanamadım test yaptım 2. çizgi silik bir şekilde çıktı iyi mi kötü mü kızlar bilemedim yanıtlarsanız çok Sevinicem. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kanda da çıksa inanamazsınNe bileyim canım çok hayal kırıklığına uğradım o yüzden inanamadım sanırımBu 3. Transferim
İlk transferim negatifti, 2.de pozitifi gördük keseyi gördük ama kalp atışına gelemedik kendiliğinden düştü bebeğimKanda da çıksa inanamazsınbende tup bebek ile hamile kaldım dış gebelik geçirdim. 2.transferi olucam Kasım aralık gibi bekliyorum şu an. Daha öncekiler negatif olarak mı sonuçlandı
İnsallahh sağlıklı olarak gebeliğin devam eder canim.sen kan ver benceİlk transferim negatifti, 2.de pozitifi gördük keseyi gördük ama kalp atışına gelemedik kendiliğinden düştü bebeğim1 yıl ara verdim kendimi toplamak adına şimdi tekrar başladım o şekilde
Sizin kan değeriniz kaçtı nasıl anladınız dış gebeliğiİnsallahh sağlıklı olarak gebeliğin devam eder canim.sen kan ver bence
Var mıdır diyosunİnsallahh sağlıklı olarak gebeliğin devam eder canim.sen kan ver bence
Taze transfer mi oldun canım.Var mıdır diyosunilaçlardan da pozitif çıkmış olabilir bilmiyorum ya kafam çok karışık
Aynen tazeydiTaze transfer mi oldun canım.
Ben tüp bebekte. Transferden 1 hafta sonra değerim 3 çıktı. 40 50 arası çıkması gerekirdi. Sağlıksız olduğu belliydi sonra katlanataj devam etti. Daha sonra az artış oldu sol tupumde kese görüldü.Sizin kan değeriniz kaçtı nasıl anladınız dış gebeliği☹
Çatlatma iğnesinin üzerinden kaç gün geçmiş oldu canım 12 gün sonra igne etkisi geçiyor.Aynen tazeydi
Bugün 15. Gün canımÇatlatma iğnesinin üzerinden kaç gün geçmiş oldu canım 12 gün sonra igne etkisi geçiyor.
O zamn silik çizgi doğrudur belirgin mi çizgi nasılBugün 15. Gün canım
Evet belirgin çizgi ama silik öyle kıpkırmızı değilO zamn silik çizgi doğrudur belirgin mi çizgi nasıl
Muhtemelen vardr ama benim testlere pek güvenim yok gebelik yokken bende silik göstermişti. Bence kan ver canım en garanti oEvet belirgin çizgi ama silik öyle kıpkırmızı değil
Benim de yok ondan dedim çok hayal kırıklığına uğradım diyeMuhtemelen vardr ama benim testlere pek güvenim yok gebelik yokken bende silik göstermişti. Bence kan ver canım en garanti o
Beklemeden yaptr canım. Normal gebelik değil bu. Progestronuna da baktir. Oda önemli çünkü.Benim de yok ondan dedim çok hayal kırıklığına uğradım diye ☺ Yokken bile pozitif çıkıp umutlandırmıştı bizi. Doğru diyosun canım en garantisi gidip kan testi yaptırmak ve sanırım 12. Günü beklemek
Ne bileyim genelde 12. günü bekleyin öncesinde yapıp aldanmayın tarzında söylüyorlar ya inan ne yapıcağımı şaşırdım bende. Progestron neden önemli oluyor bu süreçte sen benden daha tecrübelisin belli ki ben bilmiyorumBeklemeden yaptr canım. Normal gebelik değil bu. Progestronuna da baktir. Oda önemli çünkü.
Progestron düşük yapmamak için önemli canım hcg ile ikisini bir değerlendiriyor doktorlar. Bazen kahverengi leknlenme oluyor bu genelde progestron düşük olunca oluyorNe bileyim genelde 12. günü bekleyin öncesinde yapıp aldanmayın tarzında söylüyorlar ya inan ne yapıcağımı şaşırdım bende. Progestron neden önemli oluyor bu süreçte sen benden daha tecrübelisin belli ki ben bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?