Tüp bebek

melisaa16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2020
34
26
3
33
Kızlar bakar mısınız geçen hafta transferim gerçekleşti, 5. gün embriyosuydu bugün 8. günüm dayanamadım test yaptım 2. çizgi silik bir şekilde çıktı iyi mi kötü mü kızlar bilemedim yanıtlarsanız çok Sevinicem. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Silik çizgi neden kötu olsun ki hayırlısı olsun yarın gidip kanda baktir bence

Ne bileyim canım çok hayal kırıklığına uğradım o yüzden inanamadım sanırımBu 3. Transferim
Kanda da çıksa inanamazsın bende tup bebek ile hamile kaldım dış gebelik geçirdim. 2.transferi olucam Kasım aralık gibi bekliyorum şu an. Daha öncekiler negatif olarak mı sonuçlandı

Kanda da çıksa inanamazsın bende tup bebek ile hamile kaldım dış gebelik geçirdim. 2.transferi olucam Kasım aralık gibi bekliyorum şu an. Daha öncekiler negatif olarak mı sonuçlandı
İlk transferim negatifti, 2.de pozitifi gördük keseyi gördük ama kalp atışına gelemedik kendiliğinden düştü bebeğim 1 yıl ara verdim kendimi toplamak adına şimdi tekrar başladım o şekilde

İlk transferim negatifti, 2.de pozitifi gördük keseyi gördük ama kalp atışına gelemedik kendiliğinden düştü bebeğim 1 yıl ara verdim kendimi toplamak adına şimdi tekrar başladım o şekilde
İnsallahh sağlıklı olarak gebeliğin devam eder canim.sen kan ver bence

Sizin kan değeriniz kaçtı nasıl anladınız dış gebeliği☹
Ben tüp bebekte. Transferden 1 hafta sonra değerim 3 çıktı. 40 50 arası çıkması gerekirdi. Sağlıksız olduğu belliydi sonra katlanataj devam etti. Daha sonra az artış oldu sol tupumde kese görüldü.

Muhtemelen vardr ama benim testlere pek güvenim yok gebelik yokken bende silik göstermişti. Bence kan ver canım en garanti o
Benim de yok ondan dedim çok hayal kırıklığına uğradım diye Yokken bile pozitif çıkıp umutlandırmıştı bizi. Doğru diyosun canım en garantisi gidip kan testi yaptırmak ve sanırım 12. Günü beklemek

Beklemeden yaptr canım. Normal gebelik değil bu. Progestronuna da baktir. Oda önemli çünkü.

Beklemeden yaptr canım. Normal gebelik değil bu. Progestronuna da baktir. Oda önemli çünkü.
Ne bileyim genelde 12. günü bekleyin öncesinde yapıp aldanmayın tarzında söylüyorlar ya inan ne yapıcağımı şaşırdım bende. Progestron neden önemli oluyor bu süreçte sen benden daha tecrübelisin belli ki ben bilmiyorum

Progestron düşük yapmamak için önemli canım hcg ile ikisini bir değerlendiriyor doktorlar. Bazen kahverengi leknlenme oluyor bu genelde progestron düşük olunca oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…