Tup bebek

Amerikan hastanesi Bülent Urman iyidir. Altunizade Bahçeci’nin önünden geçmeyin.

Bahçeci tüp bebek merkezi Fulya ben oraya gidiyorum yarın transferim olacak

Bahçeci tüp bebek merkezi Fulya Dr Mehmet Reşit Asoğlu doktor değil abi kardeş sanki ailenden biri gibi istediğim saatte Whatsaaptan hiç çekinmeden yazabildigim aşırı Güler yüzlü ve mesleğinde en iyilerden kısaca adı Dr Mra

Peki sizdeki problem neydi ?
Soruna göre değişir tabi ama maliyeti ne çıkardılar ?

ilk etapta iyi geçen görüşme sonrası asistanların yoğunluktan ilgilenemediklerini yazanlar olmuş .

8 cm büyüklüğünde miyomum vardı açık ameliyatla alındı tüplerim çalışmıyordu tüpler bağlandı sonrası da tüp bebek tedavisine başladım !... inanın fiyat hiçbir şey hatırlamıyorum herseyde eşim ilgilendi bana hiç öylem şeyler söylenmedi ilgisizlik konusuna gelince asla inanmıyorum şuan bile doktorla yada asistanıyla olan konuşmamı görseniz gerçekten yakın bir arkadaşım zannedersiniz

Bu forum gerçekten çok güzel hem bilgi paylaşımı akışı oluyor hem de insan kendini yalnız hissetmiyor inanın ben de Fulya’da Mehmet hocaya mı gitsem diye düşünmüyor değilim sadece eşimin. Morfolojisinin biraz vitamin biraz kürlerle onarılmasını istiyorum ramazan sonrası da inşallah son karar verip yola koyulacagım .. Teşekkür ediyorum size

Kesinlikle birbirimize birseyler katabiliyorsak ne mutlu insan bazen o kadar çok kafa yoruyor ki ailesiyle bile paylasamıyor yaşayan sadece anlayabiliyor Mehmet hocaya mutlaka gitmenizi isterim en azından tanısın zaten o zaman kararınızı kendiniz vereceksiniz cuma günü benim sonucumda çıkıyor İnşaallah güzel sonuçlar alırımda birilerine UMUT olabilirim

Sizden mutlaka dönüş bekliyor olacağım ...
Sanırım sürekli kan falan veriliyor .. Nasipse bizde gideceğiz inş
Rabbim dileyen her kadına anneliği yaşatsın

Evet canım her gittiğimizde kan değerlerimize bakıldı ve göbekten iğne tedavisine devam ettim.Amin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…