Transferiniz oldu mu ?Bahçeci tüp bebek merkezi Fulya ben oraya gidiyorum yarın transferim olacak
Doktorunuz kimdi acaba ?Evet dün oldum
Peki sizdeki problem neydi ?Bahçeci tüp bebek merkezi Fulya Dr Mehmet Reşit Asoğlu doktor değil abi kardeş sanki ailenden biri gibi istediğim saatte Whatsaaptan hiç çekinmeden yazabildigim aşırı Güler yüzlü ve mesleğinde en iyilerden kısaca adı Dr Mra
Bu forum gerçekten çok güzel hem bilgi paylaşımı akışı oluyor hem de insan kendini yalnız hissetmiyor inanın ben de Fulya’da Mehmet hocaya mı gitsem diye düşünmüyor değilim sadece eşimin. Morfolojisinin biraz vitamin biraz kürlerle onarılmasını istiyorum ramazan sonrası da inşallah son karar verip yola koyulacagım .. Teşekkür ediyorum size8 cm büyüklüğünde miyomum vardı açık ameliyatla alındı tüplerim çalışmıyordu tüpler bağlandı sonrası da tüp bebek tedavisine başladım !... inanın fiyat hiçbir şey hatırlamıyorum herseyde eşim ilgilendi bana hiç öylem şeyler söylenmedi ilgisizlik konusuna gelince asla inanmıyorum şuan bile doktorla yada asistanıyla olan konuşmamı görseniz gerçekten yakın bir arkadaşım zannedersiniz
Sizden mutlaka dönüş bekliyor olacağım ...Kesinlikle birbirimize birseyler katabiliyorsak ne mutluinsan bazen o kadar çok kafa yoruyor ki ailesiyle bile paylasamıyor yaşayan sadece anlayabiliyor Mehmet hocaya mutlaka gitmenizi isterim en azından tanısın zaten o zaman kararınızı kendiniz vereceksiniz cuma günü benim sonucumda çıkıyor İnşaallah güzel sonuçlar alırımda birilerine UMUT olabilirim
Sen de Mehmet hocanın hastası mısınn ?Kesinlikle Dr MRA
Evet Perşembe günü transferim varSen de Mehmet hocanın hastası mısınn ?
Hadi hayırlısı olsun bakalımBu arada test yaptiricam demişsiniz 26sinda sonucu kaç gunde cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?