Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben Koç Üniversitesi Hastanesinde Prof. Dr. Özgür ÖKTEM 'e başlayacağım. Benim amh düşük olduğu için 5 gün içinde hemen raporda çıkardılar. İlaçların %80 diğer ücretlerde de 3-4 bin civarı indirim uygulanacak. Özgür bey hem ilgili hem de süreçle ilgili olumlu konuştu. Tavsiye ederim.
Merhaba ben Koç Üniversitesi Hastanesinde Prof. Dr. Özgür ÖKTEM 'e başlayacağım. Benim amh düşük olduğu için 5 gün içinde hemen raporda çıkardılar. İlaçların %80 diğer ücretlerde de 3-4 bin civarı indirim uygulanacak. Özgür bey hem ilgili hem de süreçle ilgili olumlu konuştu. Tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim umarım hakkımızda hayırlısı olur Bende bugün Ziya Kalem ile görüştüm baya olumlu geçti ama bu kez biraz daha tedbirli olup bir kaç doktorla daha görüşeceğim :)