- 30 Ocak 2020
- 46
- 28
- 38
- 35
- Konu Sahibi Bi mucize olsun
Arkadaşlar aranızda transfer sırasında anestezi alan varmı acaba Bilgi verebilirmisinz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer 5 dkdan az süren acısız bi işlem anesteziye gerek yok canımArkadaşlar aranızda transfer sırasında anestezi alan varmı acaba Bilgi verebilirmisinz![]()
Ben aldım canm çift rahimliyim 2 rahim ağzı var ve girişler ilerdeymis işlem sırasında rahat olmam için anestezi almamı istedi doktorumArkadaşlar aranızda transfer sırasında anestezi alan varmı acaba Bilgi verebilirmisinz![]()
Canım pozitif sonuç aldın inşallah ben kendimi çok kaşıyorum die doktor yapalım dedi çatala yatınca ayaklarım zangır zangır titriyoBen aldım canm çift rahimliyim 2 rahim ağzı var ve girişler ilerdeymis işlem sırasında rahat olmam için anestezi almamı istedi doktorum
Hadi ya iyi edersin o zaman canm uyuycaksın daha güzelCanım pozitif sonuç aldın inşallah ben kendimi çok kaşıyorum die doktor yapalım dedi çatala yatınca ayaklarım zangır zangır titriyo
Hadi ya iyi edersin o zaman canm uyuycaksın daha güzelbenim kan testi Çarşamba günü bekliyorum daha
Hadi ya iyi edersin o zaman canm uyuycaksın daha güzelbenim kan testi Çarşamba günü bekliyorum daha
İnşallah pozitif olur canım hangi hastanedesin sen acabaHadi ya iyi edersin o zaman canm uyuycaksın daha güzelbenim kan testi Çarşamba günü bekliyorum daha
Erzurum buhara da yaptrdım canmİnşallah pozitif olur canım hangi hastanedesin sen acaba
Erzurum buhara da yaptrdım can
bende İstanbul bahçeci deyimErzurum buhara da yaptrdım canm
Bende merak ediyorum bahçeci sistemini doktorları nasıl ?Benim olumsuz oldu ya bahçeciyi merak ediyorum hep nasl memnun musun
Bende anestezili yaptırıyorum transferimi.Arkadaşlar aranızda transfer sırasında anestezi alan varmı acaba Bilgi verebilirmisinz![]()
Ben çok memnun kaldım Ebru hanım benim doktorum çok iyi bi hekimBende merak ediyorum bahçeci sistemini doktorları nasıl ?
Fiyatlar hakkında bilgi verebilirmisinız peki raporlu ne kadar raporsuz bilginiz varsa tabiBen çok memnun kaldım Ebru hanım benim doktorum çok iyi bi hekim
Canım fiyatlar bütçeye göre biraz tuzlu eğer yakınsan Ankara bahçeci daha uygun ben bahçeci umut Dayım ve raporsuz kişiye göre fiyat değişik oluyoFiyatlar hakkında bilgi verebilirmisinız peki raporlu ne kadar raporsuz bilginiz varsa tabi![]()
Ben almıştımArkadaşlar aranızda transfer sırasında anestezi alan varmı acaba Bilgi verebilirmisinz![]()