K Klpszs Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2021 131 57 18 35 21 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Klpszs #1 Ankara gazi Üniversitesinde tüp bebek yaptıranlar var mi?Sonucu pozitif olanlar varmi
K Klpszs Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2021 131 57 18 35 21 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Klpszs #2 İsmail güler hocaya tüp bebek yaptiran yokmu?
K Klpszs Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2021 131 57 18 35 22 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Klpszs #3 Aslinda hastasida cok ama buraya gelen yok sanirim
T Thebridekiddo Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Şubat 2020 225 285 53 7 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Klpszs #4 Klpszs .!.: İsmail güler hocaya tüp bebek yaptiran yokmu? Genişletmek için tıkla... ben yaptırdım canım hatta transferim tam bu başlığın açıldığı gün yapıldı.tuttu şükürler olsun.şu an 8 hafta içindeyim.
Klpszs .!.: İsmail güler hocaya tüp bebek yaptiran yokmu? Genişletmek için tıkla... ben yaptırdım canım hatta transferim tam bu başlığın açıldığı gün yapıldı.tuttu şükürler olsun.şu an 8 hafta içindeyim.
K Klpszs Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2021 131 57 18 35 7 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Klpszs #5 Thebridekiddo .!.: ben yaptırdım canım hatta transferim tam bu başlığın açıldığı gün yapıldı.tuttu şükürler olsun.şu an 8 hafta içindeyim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabiniz icin bende dogal yolla hamile kaldim çok şükür tam tup bebege baslayacaktik
Thebridekiddo .!.: ben yaptırdım canım hatta transferim tam bu başlığın açıldığı gün yapıldı.tuttu şükürler olsun.şu an 8 hafta içindeyim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabiniz icin bende dogal yolla hamile kaldim çok şükür tam tup bebege baslayacaktik
T Thebridekiddo Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Şubat 2020 225 285 53 8 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Klpszs #6 Klpszs .!.: Teşekkür ederim cevabiniz icin bende dogal yolla hamile kaldim çok şükür tam tup bebege baslayacaktik Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah.
Klpszs .!.: Teşekkür ederim cevabiniz icin bende dogal yolla hamile kaldim çok şükür tam tup bebege baslayacaktik Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah.
K Klpszs Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2021 131 57 18 35 8 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Klpszs #7 Thebridekiddo .!.: hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Genişletmek için tıkla... Aminn hepimiz sağlıcakla kucagimiza alalim insallah
Thebridekiddo .!.: hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Genişletmek için tıkla... Aminn hepimiz sağlıcakla kucagimiza alalim insallah
P pakitooo Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2020 4 0 6 34 11 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Klpszs #8 Bende ismail güler hocaya başladım haftaya iğneler falan başlanacak sonraki gelişmelerden mutlaka haberdar ederim
Bende ismail güler hocaya başladım haftaya iğneler falan başlanacak sonraki gelişmelerden mutlaka haberdar ederim
P pakitooo Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2020 4 0 6 34 11 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Klpszs #9 Bende ismail güler hocaya başladım haftaya iğneler falan başlanacak sonraki gelişmelerden mutlaka haberdar ederim
Bende ismail güler hocaya başladım haftaya iğneler falan başlanacak sonraki gelişmelerden mutlaka haberdar ederim
K Klpszs Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2021 131 57 18 35 12 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Klpszs #10 pakitooo .!.: Bende ismail güler hocaya başladım haftaya iğneler falan başlanacak sonraki gelişmelerden mutlaka haberdar ederim Genişletmek için tıkla... Insallah pozitif sonuc alirsiniz allah isteyen herkese nasip etsin ama cogu özel kliniklere hastanelere doktorlara göre en dogru karar gazi üniversitesi ismail hoca
pakitooo .!.: Bende ismail güler hocaya başladım haftaya iğneler falan başlanacak sonraki gelişmelerden mutlaka haberdar ederim Genişletmek için tıkla... Insallah pozitif sonuc alirsiniz allah isteyen herkese nasip etsin ama cogu özel kliniklere hastanelere doktorlara göre en dogru karar gazi üniversitesi ismail hoca