Tüp bebek

2 iğneli aşılama ve 3 yıllık evlilik, bi de 900 gün sgk primi isteniyor rapor çıkarabilmek için. 40 yaşını geçmemiş olmanız ve yanlış hatırlamıyosam 23 yaşından büyük olmanız gerekiyo. Aşılamalar biraz zaman alıyor. Benim 1 yıl sürdü tüp bebeğe geçmem ama 6 ayda da aşılamaları halledip tüp bebeğe geçenler olmuş. Aşılamalarınız tamsa, evlilikte 3 yıl dolmuşsa, kan tahlilleri, hsg, smear testi genital kültür testi, sperm tahlilleri tamamsa anestezi dahiliye genel cerrahi psikiyatriye yönlendirliyosunuz ve raporunuz çıkıyo. Hsg harici diğerlerini Marmarada yaptırabiliyonuz.
Bizim 2 yıl oldu evleneli eşimde 1. Derece varikosel çıktı sperm sayısı ve hareketli sperm sayısında düşüklük çıktı marmara da bahadır hoca var üroloji doktoru o ameliyat önerdi ama ameliyat olmadan da tüp bebek yaptırabileceğimizi ama önce 2 aşılama şart dedi. 2 ay üst üste tutmazsa 3. Ay tüp bebek yaptırabilir miyiz dedim evet dedi bize de ama tabi 3 yıllık evlilik şart dedi bu şekilde biz yaptıramıyoruz o zaman 2 yıllık evli olduğumuz için

Azoospermi durumunda ve amh nın 1in altında olması durumunda evlilikte 3 yıl şartı ve aşılama şartı aranmıyo diye biliyorum. Yine net bilgi için tabi infertilite bölümüne randevu alabilirsiniz:)

Azoospermi durumunda ve amh nın 1in altında olması durumunda evlilikte 3 yıl şartı ve aşılama şartı aranmıyo diye biliyorum. Yine net bilgi için tabi infertilite bölümüne randevu alabilirsiniz:)
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için Rabbim yardımcımız olsun 😊

Kızlar benim eşimde sperm hareket düşüklügü vardı. Bize aşılama önermediler direk tüp bebek dediler. Çapa hastanesi benimkide. Birde ard arda ölümlerle sonuçlanan oldu benim bebek. Aşılamadan hç bahsedilmedi bile bize. Bu değerlerle aşılama zor direk tüp dediler. Eylülde evrakları tekrar toplayıp, süresi bitenleri ona göre rapor çıkartıp tüp bebek yapacaklarını söylediler. Kuruldanda geçtim. Benden hç aşılama şartı istemediler yAni. 5 senelik evliyim yaşım 26 eşimin 35. Çokda düşük degil testleri eşimin

Kızlar birsey danisicam.Ben devlet hastanesinden tüp bebek raporu cikardim ocak ayinda.Ama kistim oldugu icin subat adetimde baalamadilar tedaviye.Benim ilac raporum yandi mi simdi?ilaclar hic yazilamadi.Ne yapmam gerekli?

Kızlar birsey danisicam.Ben devlet hastanesinden tüp bebek raporu cikardim ocak ayinda.Ama kistim oldugu icin subat adetimde baalamadilar tedaviye.Benim ilac raporum yandi mi simdi?ilaclar hic yazilamadi.Ne yapmam gerekli?
E nabiza iki tane rapor düstü benim biri tüp bebege el verisli oldugumuz raporu yani heyetten gectigimiz rapor. Digeri ise ilaclari alirken devletin indirim yaptigi rapor o rapor e nabiziniza düştümü sizin ? Düştükten 1 ay icinde ilaclari doktora receletip almamiz lazim recetelendikten 3 gun icindede herhangi bi eczaneden alinmasi gerekiyor ilaclar recete suresi doluyormus bana o sekilde anlatmislardi ilac raporu icin ben 70 gunden fazla bekledim oyle hemen cikmadi o rapor tabi ben Eskişehir deyim sizin bulundugunuz bolgede nasil oluyor o isler bilemem

merhaba aşılama yapılmadan tüp bebek tedavisine geçilmiyor mu marmara araştırma hastanesinde acaba ? testleri yaptırmak infertilite mi yoksa kadın doğum dan mı randevu alınıyor? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

merhaba aşılama yapılmadan tüp bebek tedavisine geçilmiyor mu marmara araştırma hastanesinde acaba ? testleri yaptırmak infertilite mi yoksa kadın doğum dan mı randevu alınıyor? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Amh 1in üstündeyse ya da eşiniz azoospermi değilse 2 iğneli aşılama şart diye biliyorum. İnfertiliteden randevu almanız gerek.

Hanımlar tüp bebek merkezlerinde minimum ve maksimum ortalama ilaç fiyatları ne kadar tutuyor ? Ana parası değil sadece ilaç masrafları olarak sormak istedim

2 iğneli aşılama ve 3 yıllık evlilik, bi de 900 gün sgk primi isteniyor rapor çıkarabilmek için. 40 yaşını geçmemiş olmanız ve yanlış hatırlamıyosam 23 yaşından büyük olmanız gerekiyo. Aşılamalar biraz zaman alıyor. Benim 1 yıl sürdü tüp bebeğe geçmem ama 6 ayda da aşılamaları halledip tüp bebeğe geçenler olmuş. Aşılamalarınız tamsa, evlilikte 3 yıl dolmuşsa, kan tahlilleri, hsg, smear testi genital kültür testi, sperm tahlilleri tamamsa anestezi dahiliye genel cerrahi psikiyatriye yönlendirliyosunuz ve raporunuz çıkıyo. Hsg harici diğerlerini Marmarada yaptırabiliyonuz.
Sizin bir sorununuz varmıydı? Bide direkt aşılama ile mi başlıyorlar acaba?

Ben varım şu an 2. defa deniyorum aynı hastanede. 2000 lira tüp bebek ücreti veriyorsunuz. Transfer gününe kadar herhangi bir ücret verilmiyor. İlaçlarda kişiye göre değişiyor benim 1000 lira civarı tuttu ama çok daha fazla tutanlarda var. 2. ve 3. denemelerde hastaneye ödenen ücret daha da azalıyo. Dışarıya rapor vermiyolar. Raporunuz sadece marmarada geçerli. Aklınıza takılan başka şeyler olursa cevaplayayım
Embriyo dondurup saklıyolar mi

Back
X