Doktorunuzu iyi secin .Yani size yaklaşımı açıklayıcı ve bilgilendirici olsun . Onun dediklerinden çıkmayın. Aşama aşama herşeyi anlatıyorlar zaten . Kişiye göre değişen ilaçlar veriliyor . Şimdiden kolay gelsinMerhaba arkadaşlar bugün tüp bebek tadavisi ile bebek sahibi olacağımı öğrendim tecrübelerinizi paylaşırmısınız?
Hayırlısı olsun tekrardan . Günümüzde tüp bebek artık çok yaygın . Etrafımdaki çoğu insan tüp bebek yaptırmayi tercih ediyor ya da zorunda kalıyor - bende dahil- transferi bekliyorum .Teşekkür ederim tüp bebek merkezinden haber bekliyorum inşallah en iyileri ile karşılaşırız
Ben iki kez düşük yaşadım . Dış gebelikten sonra tupum hasar görmüş . Biri laparoskopik yöntemle alındı diğerinde de sıvı geçirgenliği az diye beklemeyin dediler. Yaşım da 31 oldu bu arada 2.5 yıldır da evliyim. İlk tüp denememiz. Rahimle alakalı nasıl bir problem söylendi ?Benim rahim ile alâkalı çok problemlerim çıktı tek şans tüp bebek aşılama dahi olmadan o biraz strese sokuyor siz de de mi problem çok çıktı acaba
Hayırlısı olsun tüp bebekten once islemler onerdiler mi ?Geçmiş olsun.. sol tüpün yok rahim sağa dönük birazı da öne dönük sağlı sollu kanallarda miyomlar var pko da dahil Dr bugün aşılama zaman kaybı olur dedi tüp bebekten başka çarem olmadığını söyledi
2021mart ayinda bizde bunu ögrendik ve suan tup bebek tedavisi sonucu hamileyim sormak.istedigin ne var ise cevplarim kuzumm.mesaj atman yeterli yalniz degilsinnMerhaba arkadaşlar bugün tüp bebek tadavisi ile bebek sahibi olacağımı öğrendim tecrübelerinizi paylaşırmısınız?
Amin amin aminAmin Allah isteyen herkese nasip etsin
Anladım ,doktorunuzla detaylı görüşürsunuz zatenYok tüp bebek merkezine yönlendirdiler aradıkları zaman gidicem bakalım orda ne olacak orayı bilmiyorum
Smear testi mi yaptırdınız rahim filmi mi çektirdinizBenim rahim ile alâkalı çok problemlerim çıktı tek şans tüp bebek aşılama dahi olmadan o biraz strese sokuyor siz de de mi problem çok çıktı acaba
Hepsi yapıldı testler tahliller ultrason muayenesiSmear testi mi yaptırdınız rahim filmi mi çektirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?