Tüp bebek

tşk ederim süreç uzun ama katlanabilirim inşaallah peki devlet hastanesinde başlanacak tedavi tüp bebek merkezinden ne kadar sürede haber geliyor tedaviye başlanmak için
İlk adet gününüzde haber verip adetin 2-3. Günü ilk kontrole gidiyorsunuz genelde. Bu gidişte hem kan tahlil bakıyorlar hem vajinal ultrason. Ve buna göre ilaç dozu belirleyip tedaviye başlıyorlar. Bu süreçte sık sık gidip kan vermeniz gerek, her seferinde ilaç dozunu ayarlıyorlar.
Yaklaşık 2 hafta sonra, yumurta olgunluğa ulaşınca, yumurtaları anestezi altında topluyorlar

Sanırım yumurta toplama işleminden sonra süreç hemen hemen bitmiş sayılıyor dimi yumurtayı dolleyip ana rahmine yerleştiriyorlar peki devlet hastanelerinde bu süreci daha fazla uzatıyorlarmı

Sanırım yumurta toplama işleminden sonra süreç hemen hemen bitmiş sayılıyor dimi yumurtayı dolleyip ana rahmine yerleştiriyorlar peki devlet hastanelerinde bu süreci daha fazla uzatıyorlarmı
Yumurtayı dölleyip genelde 3. Veya 5. Gün transfer ediyorlar. Devlet hastanesi de olsa özel de olsa bu süreci daha fazla uzatamaz çünkü laboratuvar ortamında 6 günden fazla yaşatamıyorlar embriyoyu, ana rahmine transfer edilmesi gerekiyor

Hakkımızda hayırlısı olsun hastaneden de inşallah en kısa süre de haber gelir de bu olacak mı olmayacak mı endişesinden kurtuluruz insallah

2021mart ayinda bizde bunu ögrendik ve suan tup bebek tedavisi sonucu hamileyim sormak.istedigin ne var ise cevplarim kuzumm.mesaj atman yeterli yalniz degilsinn
Hayırlı olsun sizin ilk denememiydi? Sorun neydi. Bende polikistik over. Transferimi bekliyorum

Hayırlı olsun sizin ilk denememiydi? Sorun neydi. Bende polikistik over. Transferimi bekliyorum
2.denemede hamile kaldim bende bi sorun yoktu ea kaynakli sorun vardi bizde ilk deneme taze transferdi tutmadi 2.denemede dondurulmus 5.gun embriyosu transfer edildi

2.denemede hamile kaldim bende bi sorun yoktu ea kaynakli sorun vardi bizde ilk deneme taze transferdi tutmadi 2.denemede dondurulmus 5.gun embriyosu transfer edildi
Bana da bir hafta sonra falan 5.gün embriyosu transfer edilecek. İlk tüp bebek denemem. İnaşşah sağlıklarla alırız kucaklarımıza

Merhaba arkadaşlar bugün tüp bebek tadavisi ile bebek sahibi olacağımı öğrendim tecrübelerinizi paylaşırmısınız?
merhaba bende 2 haziranda tedaviye başladım ben 3 çocuk yaptıktan sonra tüplerimi bağlattım şimdi 2. evliliğim eşimin ilk evliliği o yüzden oda istiyor o yüzden tekrar ameliyat geçirip tüplerimi açtırmak yerine doktorumla tüp bebeğe karar verdik bugun 6.iğnemi oldum toplamda 16 17 gün süren bir serüven Allah herkesin gönlüne göre versin öncelikle moralini bozma moral ve motive çok önemli insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhaba arkadaşlar bugün tüp bebek tadavisi ile bebek sahibi olacağımı öğrendim tecrübelerinizi paylaşırmısınız?
Bence ilk olarak durumu kabullenmek geliyor benim için zaman aldı . Çokta zaman kaybetmemek lazım. Yaş faktörü önemli bizim için. Bazen umutla olacak diye bekleyeceksin bazen yıkılacaksın gözünü korkutmak istemem ama zorlu bir süreç . Ben bir kez taze transfer denedim o da tutmadı şu an hazırlık aşamasındayım dondurulmuş embriyo olacak . Hep bir şeyler öğrenecek hep araştıracak hep merak edeceksin. Ama Allahın elinde o ol der ve olur. İnşallah duası kabul olanlardan oluruz

Amin inşallah Allah razı olsun bu zorlu sürece bende girmek üzereyim moral bakımından toparlandım bakalım Allah sonunuzu hayr etsin

İyi pazarlar herkese,

Opu’dan sonra adet ne zaman oldunuz? Gecikti mi? Yoksa erken mi oldunuz? Lütfen deneyimlerinizi bana söyler misiniz? Evimden uzaktayım ve transfer için adet olup bazı test ve muayeneyi yaptırıp evime gitmeyi bekliyorum. Artık dayanacak gücüm kalmadı

merhaba opudan sonra 5. gün adet oldum ben ama transfer için 3 aydır bekliyorum inşallah bu ay transfer sürecine girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…