Tüp bebek

Kelebek 65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2022
524
709
33
Kızlar ikinci kez tüp bebek yapacaz sizce aynı doktor aynı hastanede yapmak ne kadar doğru ve daha önce Ataşehir Memorial Fırat Tülek hocanın yanında tedavi gören varmi

Memnunsanız çok doğru. Hemen doktorda labda sorun aramaya gerek yok.bu is nasip işi

Memnunsanız çok doğru. Hemen doktorda labda sorun aramaya gerek yok.bu is nasip işi
Evet çok memnunum doktorum çok iyi birisi herşeyden önce insana para gözüyle bakmyr ve bazı doktorlar gibi kesin konuşmuyor biz elimizden geleni yaparız gerisi nasip der ama inşallah olur der

Evet çok memnunum doktorum çok iyi birisi herşeyden önce insana para gözüyle bakmyr ve bazı doktorlar gibi kesin konuşmuyor biz elimizden geleni yaparız gerisi nasip der ama inşallah olur der
Inşallah nasip olsun. Ben de 2. Tedaviden önce histereskopi olmuştum doğal hamile kaldım. Bana da degiştir doktor dediler ama ben aynı doktora devam edecektim ekibinden de çok memnundum. Önemli olan bu güven.

Inşallah nasip olsun. Ben de 2. Tedaviden önce histereskopi olmuştum doğal hamile kaldım. Bana da degiştir doktor dediler ama ben aynı doktora devam edecektim ekibinden de çok memnundum. Önemli olan bu güven.
Ayy ne güzel bizim de sebepsiz interletife dediler bazen aklıma geliyor yani sorun yoksa neden olmuyor herkes yaşınız genç birşey olmaz olur boşuna tüp bebek yaptınız bilmem ne sen derdini unutuyorsun da millet izin vermiyor yada ilk yaptığınız tutmadı niye aynı doktora gidyrsnz gerçekten bıktık bu insanlardan nasipse bende temmuzda baslyrm ikincisine

Allah hayırla nasip etsin. Milleti boşver. Boş durmak beklemek tedavilerden daha zor bence. Insan cabalarken rahatlıyor.

Allah hayırla nasip etsin. Milleti boşver. Boş durmak beklemek tedavilerden daha zor bence. Insan cabalarken rahatlıyor.
Amin Allah razı olsn Öyle bakalım nasip Rabbim ne derse o hepimiz imtihan için yaratıldik biz elimizden geleni yapalım da gerisi takdiri ilahi

bence kalbinizin sesini dinleyin herkes boş konuşma konusunda yargı dagıtma konusunda çok bilgili siz umursamayın zamanı ve günü vardır inş bu denemede rabbim verir

Atalarımız çok güzel demiş "Dereyi geçerken at değiştirilmez" diye.
Nedenini şöyle söyleyeyim. Şimdi o doktorla yola çıktınız belki ilkinde sizin vücudunuzun ne tepki vereceğini bilmiyordu. (İlaç dozları, yumurta gelişimi vs.) Ama şuan biliyor. Bana göre doktor değiştirmek herşeyi başa sarmak gibi geliyor. Hepsinin yaptığı aynı zaten

Bir uzak akrabamız 3 kez aynı doktorda negatif aldı ve her seferinde neden başka doktora gitmiyor ki artık diyorduk, ama o 4. denemeyi de yine aynı doktorda yaptırdı ve ikizlerini 2 ay kadar önce kucağına aldı

Doğru haklısınız yaa çevredeki insanlar varya insanın kötülüklerini istedikleri belli.. zaten doktor da bana demişti hastalar negatif aldıktan sonra ilk yaptıkları şey doktor değiştirmek en büyük hata buu demişti yinede insan kararsız kalıyor aslında hhersey nasip

Çok güzel darısı bizim başımıza demekki Allah istemiyince hicbirsey olmuyor onunda vakti o zamanmış... Belki Rabbim bizede nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…