- 20 Haziran 2022
- 524
- 709
- 33
- Konu Sahibi Kelebek 65
Kızlar ikinci kez tüp bebek yapacaz sizce aynı doktor aynı hastanede yapmak ne kadar doğru ve daha önce Ataşehir Memorial Fırat Tülek hocanın yanında tedavi gören varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok memnunum doktorum çok iyi birisi herşeyden önce insana para gözüyle bakmyr ve bazı doktorlar gibi kesin konuşmuyor biz elimizden geleni yaparız gerisi nasip der ama inşallah olur derMemnunsanız çok doğru. Hemen doktorda labda sorun aramaya gerek yok.bu is nasip işi
Inşallah nasip olsun. Ben de 2. Tedaviden önce histereskopi olmuştum doğal hamile kaldım. Bana da degiştir doktor dediler ama ben aynı doktora devam edecektim ekibinden de çok memnundum. Önemli olan bu güven.Evet çok memnunum doktorum çok iyi birisi herşeyden önce insana para gözüyle bakmyr ve bazı doktorlar gibi kesin konuşmuyor biz elimizden geleni yaparız gerisi nasip der ama inşallah olur der
Ayy ne güzel bizim de sebepsiz interletife dediler bazen aklıma geliyor yani sorun yoksa neden olmuyor herkes yaşınız genç birşey olmaz olur boşuna tüp bebek yaptınız bilmem ne sen derdini unutuyorsun da millet izin vermiyor yada ilk yaptığınız tutmadı niye aynı doktora gidyrsnz gerçekten bıktık bu insanlardan nasipse bende temmuzda baslyrm ikincisineInşallah nasip olsun. Ben de 2. Tedaviden önce histereskopi olmuştum doğal hamile kaldım. Bana da degiştir doktor dediler ama ben aynı doktora devam edecektim ekibinden de çok memnundum. Önemli olan bu güven.
Allah hayırla nasip etsin. Milleti boşver. Boş durmak beklemek tedavilerden daha zor bence. Insan cabalarken rahatlıyor.Ayy ne güzel bizim de sebepsiz interletife dediler bazen aklıma geliyor yani sorun yoksa neden olmuyor herkes yaşınız genç birşey olmaz olur boşuna tüp bebek yaptınız bilmem ne sen derdini unutuyorsun da millet izin vermiyor yada ilk yaptığınız tutmadı niye aynı doktora gidyrsnz gerçekten bıktık bu insanlardan nasipse bende temmuzda baslyrm ikincisine
Amin Allah razı olsn Öyle bakalım nasip Rabbim ne derse o hepimiz imtihan için yaratıldik biz elimizden geleni yapalım da gerisi takdiri ilahiAllah hayırla nasip etsin. Milleti boşver. Boş durmak beklemek tedavilerden daha zor bence. Insan cabalarken rahatlıyor.
bence kalbinizin sesini dinleyin herkes boş konuşma konusunda yargı dagıtma konusunda çok bilgili siz umursamayın zamanı ve günü vardır inş bu denemede rabbim verirAyy ne güzel bizim de sebepsiz interletife dediler bazen aklıma geliyor yani sorun yoksa neden olmuyor herkes yaşınız genç birşey olmaz olur boşuna tüp bebek yaptınız bilmem ne sen derdini unutuyorsun da millet izin vermiyor yada ilk yaptığınız tutmadı niye aynı doktora gidyrsnz gerçekten bıktık bu insanlardan nasipse bende temmuzda baslyrm ikincisine
Amin Allah razı olsun ayy ne kadar da güzel yazmışsınızbence kalbinizin sesini dinleyin herkes boş konuşma konusunda yargı dagıtma konusunda çok bilgili siz umursamayın zamanı ve günü vardır inş bu denemede rabbim verir![]()
Doğru haklısınız yaa çevredeki insanlar varya insanın kötülüklerini istedikleri belli.. zaten doktor da bana demişti hastalar negatif aldıktan sonra ilk yaptıkları şey doktor değiştirmek en büyük hata buu demişti yinede insan kararsız kalıyor aslında hhersey nasipAtalarımız çok güzel demiş "Dereyi geçerken at değiştirilmez" diye.
Nedenini şöyle söyleyeyim. Şimdi o doktorla yola çıktınız belki ilkinde sizin vücudunuzun ne tepki vereceğini bilmiyordu. (İlaç dozları, yumurta gelişimi vs.) Ama şuan biliyor. Bana göre doktor değiştirmek herşeyi başa sarmak gibi geliyor. Hepsinin yaptığı aynı zaten![]()
Bir uzak akrabamız 3 kez aynı doktorda negatif aldı ve her seferinde neden başka doktora gitmiyor ki artık diyorduk, ama o 4. denemeyi de yine aynı doktorda yaptırdı ve ikizlerini 2 ay kadar önce kucağına aldı
Amin Allah razı olsn hocayı taniyrmsnzHocanız iyi. Hayırlısıyla bebeginizi kucagınıza almayı nasip etsin.
Evet arkadaşımın hocasıydı. Oldukça düzgün ve insancıl biridir. Parayı 2. planda bırakabilen insanlardandır. Hiç endişe etmeyin.Amin Allah razı olsn hocayı taniyrmsnz
Aynn gerçekten öyle biri ne bilim insanın yine kafası karışık oluyorEvet arkadaşımın hocasıydı. Oldukça düzgün ve insancıl biridir. Parayı 2. planda bırakabilen insanlardandır. Hiç endişe etmeyin.