Tüp bebek

Evet ilk deneme bilmiyorumki önereceğim kimse varmi
Ben ilk denememi Antep'te yaptım miyom vardı tutmadı miyom ameliyatı oldum şimdi ikinci denemeyi Ocak Şubat gibi düşünüyorum Hatay'da olacak zaten ilk gidip ön görüşme yapıyorsunuz sizden ve eşinizden testler istiyorlar adetin 2 günü yada 3 günü çağırıyorlar alt muane için sonra tedavi veriyorlar yumurta büyütücü iğneler falan sonra belli büyüklüğe gelince yumurtalar toplanıyor sizden anestezi altında eşinizden de sperm alınıyor kalitelileri seçilip yumurtaya buluşuyor bekletiliyor bakalım yumurtalar kaç güne gelecek 3 gün veya 5 güne gelen yumurtalar sizi çağırıp transfer yapıyorlar yani öyle bayıltma falan olmuyor transfer fazla ağrılı değil sonra 10 gün sonra test yapmanızı isteyecekler hayırlısı olsun inşallah dilediğin olur ben ilk tedavimde 12 bin maliyet oldu bu tedavim ameliyat falan oldum aynı hastanede 6 bin TL yani 27 civarı bulacak ama olsun paranın önemli yok önemli olan evlat 🌸

Ümit zeteroglu var Hatay'da mozaik hastanesi ablam orda yaptı başka yerde denemişti olmamıştı yumurta rezervi azdı burda tuttu tek yumurta ile gelebilme imkanının varsa tavsiye ederim 😊

Evet ilk deneme bilmiyorumki önereceğim kimse varmi
Bizde de durum hemen hemen aynı. Biz 8 gün önce tedaviye başladık, pazartesi yumurta toplama işlemi olacak inşallah. Bence fazla beklemeye gerek yok, yaş ilerlemeden yapılmasında fayda var. Doktor bize normal yoldan gebelik imkansız değil dedi ve iki sene denedik, olmadı.

Ben ilk denememi Antep'te yaptım miyom vardı tutmadı miyom ameliyatı oldum şimdi ikinci denemeyi Ocak Şubat gibi düşünüyorum Hatay'da olacak zaten ilk gidip ön görüşme yapıyorsunuz sizden ve eşinizden testler istiyorlar adetin 2 günü yada 3 günü çağırıyorlar alt muane için sonra tedavi veriyorlar yumurta büyütücü iğneler falan sonra belli büyüklüğe gelince yumurtalar toplanıyor sizden anestezi altında eşinizden de sperm alınıyor kalitelileri seçilip yumurtaya buluşuyor bekletiliyor bakalım yumurtalar kaç güne gelecek 3 gün veya 5 güne gelen yumurtalar sizi çağırıp transfer yapıyorlar yani öyle bayıltma falan olmuyor transfer fazla ağrılı değil sonra 10 gün sonra test yapmanızı isteyecekler hayırlısı olsun inşallah dilediğin olur ben ilk tedavimde 12 bin maliyet oldu bu tedavim ameliyat falan oldum aynı hastanede 6 bin TL yani 27 civarı bulacak ama olsun paranın önemli yok önemli olan evlat 🌸
Merhaba Antep’te kime yaptırmıştınız acaba

Benim durumum biraz farklı 1 tupum acik bir tupum kapalıydı normal yollardan evliligimizden 3 bucuk yıl sonra gebe kaldım gebeliğim 17 hafta sürdü malesef bebegimi kaybetim kürtaj olduktan sonra her 2 tupumde kapanmış tabi bunu kurtajdan 8 ay sonra öğrendim tuplerimin her 2side hsg yle tamamen açıldı 6 ay oldu deniyoruz boş tuplermi tkndi başka bir sorunmu var bilemiyorum doktorlar hic bir sorun olmadığını söylüyor uvulasyon testleri 7apiyorum yumurtlamayida yakalıyorum

Back
X