Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk deneme mi nerde yaptıracaksinizTup bebek yaptırmayı düşünüyorum bilgisi olan varmi
Evet ilk deneme bilmiyorumki önereceğim kimse varmiİlk deneme mi nerde yaptıracaksiniz
Ben ilk denememi Antep'te yaptım miyom vardı tutmadı miyom ameliyatı oldum şimdi ikinci denemeyi Ocak Şubat gibi düşünüyorum Hatay'da olacak zaten ilk gidip ön görüşme yapıyorsunuz sizden ve eşinizden testler istiyorlar adetin 2 günü yada 3 günü çağırıyorlar alt muane için sonra tedavi veriyorlar yumurta büyütücü iğneler falan sonra belli büyüklüğe gelince yumurtalar toplanıyor sizden anestezi altında eşinizden de sperm alınıyor kalitelileri seçilip yumurtaya buluşuyor bekletiliyor bakalım yumurtalar kaç güne gelecek 3 gün veya 5 güne gelen yumurtalar sizi çağırıp transfer yapıyorlar yani öyle bayıltma falan olmuyor transfer fazla ağrılı değil sonra 10 gün sonra test yapmanızı isteyecekler hayırlısı olsun inşallah dilediğin olur ben ilk tedavimde 12 bin maliyet oldu bu tedavim ameliyat falan oldum aynı hastanede 6 bin TL yani 27 civarı bulacak ama olsun paranın önemli yok önemli olan evlatEvet ilk deneme bilmiyorumki önereceğim kimse varmi
Bizde de durum hemen hemen aynı. Biz 8 gün önce tedaviye başladık, pazartesi yumurta toplama işlemi olacak inşallah. Bence fazla beklemeye gerek yok, yaş ilerlemeden yapılmasında fayda var. Doktor bize normal yoldan gebelik imkansız değil dedi ve iki sene denedik, olmadı.Evet ilk deneme bilmiyorumki önereceğim kimse varmi
Merhaba Antep’te kime yaptırmıştınız acabaBen ilk denememi Antep'te yaptım miyom vardı tutmadı miyom ameliyatı oldum şimdi ikinci denemeyi Ocak Şubat gibi düşünüyorum Hatay'da olacak zaten ilk gidip ön görüşme yapıyorsunuz sizden ve eşinizden testler istiyorlar adetin 2 günü yada 3 günü çağırıyorlar alt muane için sonra tedavi veriyorlar yumurta büyütücü iğneler falan sonra belli büyüklüğe gelince yumurtalar toplanıyor sizden anestezi altında eşinizden de sperm alınıyor kalitelileri seçilip yumurtaya buluşuyor bekletiliyor bakalım yumurtalar kaç güne gelecek 3 gün veya 5 güne gelen yumurtalar sizi çağırıp transfer yapıyorlar yani öyle bayıltma falan olmuyor transfer fazla ağrılı değil sonra 10 gün sonra test yapmanızı isteyecekler hayırlısı olsun inşallah dilediğin olur ben ilk tedavimde 12 bin maliyet oldu bu tedavim ameliyat falan oldum aynı hastanede 6 bin TL yani 27 civarı bulacak ama olsun paranın önemli yok önemli olan evlat![]()
Ruşen AtmacaMerhaba Antep’te kime yaptırmıştınız acaba
Anladım inşallah pozitif sonuçlar alırsınızRuşen Atmaca
İnşallah hep birlikte alırızAnladım inşallah pozitif sonuçlar alırsınız
Ben ilk denememi Antep'te yaptım miyom vardı tutmadı miyom ameliyatı oldum şimdi ikinci denemeyi Ocak Şubat gibi düşünüyorum Hatay'da olacak zaten ilk gidip ön görüşme yapıyorsunuz sizden ve eşinizden testler istiyorlar adetin 2 günü yada 3 günü çağırıyorlar alt muane için sonra tedavi veriyorlar yumurta büyütücü iğneler falan sonra belli büyüklüğe gelince yumurtalar toplanıyor sizden anestezi altında eşinizden de sperm alınıyor kalitelileri seçilip yumurtaya buluşuyor bekletiliyor bakalım yumurtalar kaç güne gelecek 3 gün veya 5 güne gelen yumurtalar sizi çağırıp transfer yapıyorlar yani öyle bayıltma falan olmuyor transfer fazla ağrılı değil sonra 10 gün sonra test yapmanızı isteyecekler hayırlısı olsun inşallah dilediğin olur ben ilk tedavimde 12 bin maliyet oldu bu tedavim ameliyat falan oldum aynı hastanede 6 bin TL yani 27 civarı bulacak ama olsun paranın önemli yok önemli olan evlat![]()