tüp bebek

Damla-17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
1
1
1
23
merhabalar bir sorum olucaktı lütfen yardımcı olun tüp bebek denemem oldu sonuç negatif diyarbakır bahçeciye gittim aslında dokktorum falan iyi ilgi alaka hoş ama çok pahalı benim hiçbir sorunum yok eşim yanlış ameliyat sonrası sperm düştü tüp bebekten başka çaremiz kalmadı doktor ve hemşireler çok ümitlendirdi sonuç hüsran birsürü ilaç kullandım kan suladırıcı vitamin fitil progstandex esrofem kan sulandırıcı hap neden olmamış olabilir sizin süreciniz nasıl ilerledi ve hangi doktora gittiniz kullandıgınız ilaçlar neydi lütfen bilgilendirin beni

merhabalar bir sorum olucaktı lütfen yardımcı olun tüp bebek denemem oldu sonuç negatif diyarbakır bahçeciye gittim aslında dokktorum falan iyi ilgi alaka hoş ama çok pahalı benim hiçbir sorunum yok eşim yanlış ameliyat sonrası sperm düştü tüp bebekten başka çaremiz kalmadı doktor ve hemşireler çok ümitlendirdi sonuç hüsran birsürü ilaç kullandım kan suladırıcı vitamin fitil progstandex esrofem kan sulandırıcı hap neden olmamış olabilir sizin süreciniz nasıl ilerledi ve hangi doktora gittiniz kullandıgınız ilaçlar neydi lütfen bilgilendirin beni
Merhaba iyi akşamlar. Bizim de aynı sizin gibi bende herhangi bir sorun yok tüplerim açık her ay yumurtlama da oluyor, hormon sorunu veya kist de yok. Sadece eşimin sperminde ileri hareketlilik yok. Pazartesi günü Diyarbakır'da bahçeciye gideceğiz. Tüp bebek ya da aşılama için konuşmaya. Şehir dışından gideceğiz. Nasıl bir yol izleniyor biz bayanlar için işlemler uzun sürüyor mu. Bilgi verir misiniz. Kusura bakmayın şehir dışından gideceğimiz için bizim için süre de kısıtlı. Yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻

Back