- 30 Aralık 2022
- 29
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi Gizemcebirseyler
-
Ya tebrik ederim dualarınızı eksik etmeyin ya çarşamba kan vereceğim işte bakalım inşallahkiminde ağrı oluyor, kiminde olmuyor.
Hormon aldığınız için kişiden kişiye değişiyor.
Benim ağrım olmuştu, adet olacakmışım gibi. Pozitif sonuç aldım.
Arkadaşımın da ağrısı çok oldu ama onun negatif oldu. Ağrı belirteç değil.
Allah hayırlı sonuç almanızı nasip etsin.
Ya tebrik ederim dualarınızı eksik etmeyin ya çarşamba kan vereceğim işte bakalım inşallah
İnşallahKafa dağıtacak uğraşlar bulun kendinize, düşünmeyin sürekli.
Film izleyin, kitap okuyun.
Düşündükçe stres yaparsınız, bu da iyi bir şey değil.
Allah hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Çarşamba kan vericem sağlık ocağında 1 gün sonra çıkıyormuş perşembe günü sonuç alıcam inşallah inşallahBenimde ağrılarım olmuştu çok şükür pozitif çıktı sonucum inşallah sizde pozitifi görürsünüz
Çok tebrik ediyorum kocaman sarıldım baya toparladım kendimi şimdiBenimde ağrılarım olmuştu çok şükür pozitif çıktı sonucum inşallah sizde pozitifi görürsünüz
Tabi yazarım haber ederim acilden mi olcak o test pekiTeşekkür ederim bende testte ilk pozitifi gördüğümde emin olmak için 12 saat sonra bidaha test yapmıştım. Sende sorun yoksa büyük ihtimalle tutuyor istersen acilde de verebilirsin sonuç aynı gün içinde çıkıyor. Sonucu öğrendiğinde buraya yazar mısın
Evet gebelik için kan vermek istiyorum diyorsun sonuç iki saat sonra çıkıyor acil sana uzak ve kalabalık değilse orayı tavsiye ederim. İstediğin saatte de gidip verebiliyorsunTabi yazarım haber ederim acilden mi olcak o test peki
Şehiriçiyle 15 dakika da çok git gel olcak sağlık ocağındaki hemşire tanıdığımız oluyor tahlil sonucunu akşam falan atıyor bakalım ya bi olsun başka isteğim yok zaten bi süre dinlenmek istiyorum o karından vurulan iğneler mahvetti beniEvet gebelik için kan vermek istiyorum diyorsun sonuç iki saat sonra çıkıyor acil sana uzak ve kalabalık değilse orayı tavsiye ederim. İstediğin saatte de gidip verebiliyorsun
Anladım tuttuktan bir kaç hafta sonra doktorun belki bıraktırır ben şuan 22 haftalık geleyim hiçbir ilaç kullanmıyorum sadece vitamin hapı atıyorum inşallah seninde güzel ilerler gerek kalmaz.Şehiriçiyle 15 dakika da çok git gel olcak sağlık ocağındaki hemşire tanıdığımız oluyor tahlil sonucunu akşam falan atıyor bakalım ya bi olsun başka isteğim yok zaten bi süre dinlenmek istiyorum o karından vurulan iğneler mahvetti beni
İnşallah ablamAnladım tuttuktan bir kaç hafta sonra doktorun belki bıraktırır ben şuan 22 haftalık geleyim hiçbir ilaç kullanmıyorum sadece vitamin hapı atıyorum inşallah seninde güzel ilerler gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?