Tüp bebek

Gizemcebirseyler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2022
29
6
1
25
Allahım ne geçmek bilmez günlermiş 3.gün embriyosu transferin 7.günündeyim kaşık ağrısı var böyle hasta olacakmışım gibi. Önceden tüp bebek diye başladık yumurta toplamaya gitmedik doktor elimiz boş döneriz dedi çatlatıp bize bıraktı o olmadı sonra bi daha başladık tedaviye bu sefer aşılamaya çevirdik yine bunlar böyle arka arkaya olan süreçler nasıl yorgunum bedenim öylesine psikolojik anlamda yorgunum baya zor süreç aşılamadan sonra bi daha başladık hem maddi açıdan biraz zorladı hem iğne fobim var o da mahvetti en son gittik yumurta toplamaya ertesi gün aradılar bilgi verdiler biz perşembe gittik cuma haber verdiler cumartesi pazar girince araya doktor pazartesi transfer dedi 2 embriyo transferi oldu heyecan bambaşka birşey hem yorgunum hem olsun istiyorum önceki açtığım konuda yok şurdan at burdan at beni falan yazmışlar e çeken bilir sonuçta onlarda pis kalbinden geçenleri yaşasınlar ben bilmediğim için yazıyorum kimseye de söylemedim böyle oldu diye kasık ağrısı var işte bana biraz deneyimlerinizi fikirlerinizi anlatır mısınız?

kiminde ağrı oluyor, kiminde olmuyor.
Hormon aldığınız için kişiden kişiye değişiyor.
Benim ağrım olmuştu, adet olacakmışım gibi. Pozitif sonuç aldım.
Arkadaşımın da ağrısı çok oldu ama onun negatif oldu. Ağrı belirteç değil.
Allah hayırlı sonuç almanızı nasip etsin.

Ya tebrik ederim dualarınızı eksik etmeyin ya çarşamba kan vereceğim işte bakalım inşallah

Ya tebrik ederim dualarınızı eksik etmeyin ya çarşamba kan vereceğim işte bakalım inşallah

Kafa dağıtacak uğraşlar bulun kendinize, düşünmeyin sürekli.
Film izleyin, kitap okuyun.
Düşündükçe stres yaparsınız, bu da iyi bir şey değil.
Allah hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim bende testte ilk pozitifi gördüğümde emin olmak için 12 saat sonra bidaha test yapmıştım. Sende sorun yoksa büyük ihtimalle tutuyor istersen acilde de verebilirsin sonuç aynı gün içinde çıkıyor. Sonucu öğrendiğinde buraya yazar mısın

Tabi yazarım haber ederim acilden mi olcak o test peki

Evet gebelik için kan vermek istiyorum diyorsun sonuç iki saat sonra çıkıyor acil sana uzak ve kalabalık değilse orayı tavsiye ederim. İstediğin saatte de gidip verebiliyorsun
Şehiriçiyle 15 dakika da çok git gel olcak sağlık ocağındaki hemşire tanıdığımız oluyor tahlil sonucunu akşam falan atıyor bakalım ya bi olsun başka isteğim yok zaten bi süre dinlenmek istiyorum o karından vurulan iğneler mahvetti beni

Anladım tuttuktan bir kaç hafta sonra doktorun belki bıraktırır ben şuan 22 haftalık geleyim hiçbir ilaç kullanmıyorum sadece vitamin hapı atıyorum inşallah seninde güzel ilerler gerek kalmaz.

Merhaba bende 27/02 transfer oldum, 1 aydır vitaminlere başladım ama fena içtahımı açtı ilk denemem Eylül'de o zamanda zaten kilo almıştım birazını vermiştim ama şimdi x 2 aldım çok mutsuzum ama düşündükçe daha çok yiyprum yediklerimde abur cubur en sağlıksızı ama tutamıyorum kendimi psikolojim bozuldu sanırım var mı benim gini olan G Gizemcebirseyler naptınız sonucunuz nasıl merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…