Tüp bebek

deryaa20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2023
1
0
1
37
Merhaba.benimde 20 nisanda transferim oldu..bir iki güne adet zamanım geliyor ve şuan adet olacakmış hissi var ara ara kasık ağrısı diyemeyeceğim belirtiler ve bel ağrısı var..bu şekilde şikayetleri olup pozitif olan var mı?pazar günü test günüm ve stresten heyecandan bitik durumdayım umarım isteyen herkes güzel sonuçlar alır

Merhaba.benimde 20 nisanda transferim oldu..bir iki güne adet zamanım geliyor ve şuan adet olacakmış hissi var ara ara kasık ağrısı diyemeyeceğim belirtiler ve bel ağrısı var..bu şekilde şikayetleri olup pozitif olan var mı?pazar günü test günüm ve stresten heyecandan bitik durumdayım umarım isteyen herkes güzel sonuçlar alır
Regl zamanı o ağrı oluyor canım. Bazen pozitife işaret ediyor bazen negatife. Ne yazık ki gebelik belirtisi kesin şudur diyeceğimiz bir şey değil. İki günün kalmış azcık daha dayan. İnşallah hayırlısı olur hakkında🙏

Merhaba benim dün test günümdü 18 inde transfer oldum sizin gibi son günlerde adet olcam ben dedim şiddetli bel ağrılarım başladı dün testim 732 çıktı 🥰 umarım sizin bebeğiniz de sizinledir kendinizi üzmeyin ben kesin negatif diye gittim ama şunu unutmamak lazım her gebelik farklıdır her anne farklıdır o yüzden kendinizi herşeye hazırlayıp bir 2. Plan yapıp olumlu düşünerek gidin testinize hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Allah gönlünüzdekini hayırlı eylesin

Back
X