- 10 Haziran 2023
- 15
- 3
- 1
- 21
- Konu Sahibi sedeffkaragoz
Transfer 9 günü kanda test yaptirdim385 çıktı 11 günü test yaptordim215 çıktı aynı gün içerisinde tekarafan kan verdim258 çıktı sizce ne olmuş olabilir neden düştü sonra yükseldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsalah vardır yaAynı gün içinde yaptırdığınızı önemsemeyin, 2 günde bir artışa bakılır. 13. gün bir daha yaptırın
İkiz olup tek devam ediyor olabilirTransfer 9 günü kanda test yaptirdim385 çıktı 11 günü test yaptordim215 çıktı aynı gün içerisinde tekarafan kan verdim258 çıktı sizce ne olmuş olabilir neden düştü sonra yükseldi
Tek embriyo transfer edildiİkiz olup tek devam ediyor olabilir
Bazen kendi içinde bölünebiliyor ya belki öyle olmuşturTek embriyo transfer edildi
Bazen kendi içinde bölünebiliyor ya belki öyle olmuştur
Bugun13 günüm yaptirdim669 ciktiAynı gün içinde yaptırdığınızı önemsemeyin, 2 günde bir artışa bakılır. 13. gün bir daha yaptırın
Bugun13 günüm yaptirdim669 cikti
Ama transfer 9 günü 385 çıkıp niye 11 günü 215 çıktı sonra13 gunu669 acabaMaşallah, çok güzel artmış![]()
Başlangıçta olabilir. Şuan ki durumunuz nedir?Ama transfer 9 günü 385 çıkıp niye 11 günü 215 çıktı sonra13 gunu669 acaba
Şuan güzel gayet bukezde kese gözüküyor bebek gözükmüyor 5+6 haftalıkBaşlangıçta olabilir. Şuan ki durumunuz nedir?
Dur bakalım bazı bebekler ileriden bazıları geriden geliyor. İnşallah sorun çıkmaz yine içini ferah tut sen.Şuan güzel gayet bukezde kese gözüküyor bebek gözükmüyor 5+6 haftalık
İnşallah ya yolk kesssi var dedi doktorDur bakalım bazı bebekler ileriden bazıları geriden geliyor. İnşallah sorun çıkmaz yine içini ferah tut sen.