- 3 Ağustos 2023
- 176
- 44
- 13
- 29
- Konu Sahibi bir umut anne
-
Canım naptınIyiyim aşkım Hatta bugün test yaptım evde idrarda pozitif çıktı ama silik yarın yine kan vercem sen nasılsın dur testimide eklim..
Merhaba öncelikle hayırlı olsun gebeliğiniz bebeğinizÇok güzel hayırlı olur inşallahiyiyim bende haftaya cuma kontrole gidicem kesemiz görünür inşallah aşırı yorgunluk var yatıyorum sürakli
Çok teşekkürlerMerhaba öncelikle hayırlı olsun gebeliğiniz bebeğinizerken gebelik belirtileri neydi acaba? Biraz bahseder misiniz benimde şüphelerim vardı ancak dün test yaptım negatif çıktı yarın regl günüm normalde olmam lazım ama bir umut
Amin inşallah çok sevindim sizin adınıza , darısı bana inşallahÇok teşekkürlerbugün kesemizide gördük elhamdülillah . 29 temmuz transferim 5.gün embriyosu çift embriyo transferi yapıldı. Transferden sonraki 5.gün karın ve bel ağrıları başladı aynı adet sancısı gibi ben adet olucam diye çok endişelendim iğne vuruldukça hafifledi 10.gün kanda anlaşıldı, 12.gün tekrar yaptırdım yükselmişti değerlerim göğüs ağrısı oldu hafif şekilde mide bulantısı ama arada ve aşırı halsizlik belirtilerim böyle.İnşallah sizde güzel haberler alırsınız
Siz tedavinizi nerede yaptırıyorsunuz ?Çok teşekkürlerbugün kesemizide gördük elhamdülillah . 29 temmuz transferim 5.gün embriyosu çift embriyo transferi yapıldı. Transferden sonraki 5.gün karın ve bel ağrıları başladı aynı adet sancısı gibi ben adet olucam diye çok endişelendim iğne vuruldukça hafifledi 10.gün kanda anlaşıldı, 12.gün tekrar yaptırdım yükselmişti değerlerim göğüs ağrısı oldu hafif şekilde mide bulantısı ama arada ve aşırı halsizlik belirtilerim böyle.İnşallah sizde güzel haberler alırsınız
Bugün transfer oldum, dinleniyorum kasık ağrım var, inşallah tutarNasılsınız arkadaşlar durumlarınız nasıl
Amin inşallahAmin inşallah çok sevindim sizin adınıza , darısı bana inşallah
Ben Samsun medicanada hastanesinde yaptırıyorumSiz tedavinizi nerede yaptırıyorsunuz ?
Çok sevindim hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberler almak nasip olsunBugün transfer oldum, dinleniyorum kasık ağrım var, inşallah tutar
Amin inşallah hepimiz güzel haberler alırızÇok sevindim hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberler almak nasip olsun
Belirtiler için şuan çok erken benimde ilk denemem negatifti ve ilkinde de kasık agrısı yaşamıştım. Bunları düşünmeyi bırakmalısın ben ilk denememde iki hafta evde kaldım negatifi görünce ve çalışıpta pozitif alanları görünce ikinci denememde işe devam ettim. Pozitif sonucu aldım ama yinede çok sevinemiyoruz çünkü ilk üç aylık dönem çok kritik yani gün sayarsan daha çok strese girersin stres kortizon salgılatır ve bu istemediğimiz bir durum bu nedenle akışına bırakmaya çalışmalısınArkadaşlar cevap verecek kimse yok mu
Ya bilmiyorum benim 3 adet düşük yaptim. Care araniyor ama dogru yerde mi bilmiyorum zor bir süreç kime guvenecegim bilmiyorum hayirlisi olsuncanım prp biraz abartıldı bence doktorun ve gittiğin merkezin lab. iyiyse prp falan pek gerek yok biraz bana da para tuzağı gibi geliyor ben bahçecide denedim bu arada
Canım sen Antalya'da mı tedavi oldun ?Ayyy inşallah
Benim değerim çok düşük çıktı 8.5 doktorum pozitif ama yükselmesi lazım dedi, moralim yerlerdeÇok sevindim hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberler almak nasip olsun
Benimde moralim çok bozuk bugün kalp atışını duymak için gittim doktor gelişim durmuş dedi sonlardırmamız lazım dedi çol üzüldüm ne yapıcam bilemiyorum biraz daha beklemek istiyorum dedim başka bi doktora mı gitsem hafif ağrımda varBenim değerim çok düşük çıktı 8.5 doktorum pozitif ama yükselmesi lazım dedi, moralim yerlerde
Canım bende o kadar üzgünümki , hala kendime gelemedim ya. Bizim doktorumuz bu durum olabilir sonuç olarak yapay bir süreç, her şey çok normaldi ama ilk seferde olmayabiliyor dedi. Her aşaması ayrı zor, seninki de ayrı zor olmuşBenimde moralim çok bozuk bugün kalp atışını duymak için gittim doktor gelişim durmuş dedi sonlardırmamız lazım dedi çol üzüldüm ne yapıcam bilemiyorum biraz daha beklemek istiyorum dedim başka bi doktora mı gitsem hafif ağrımda var
Çok üzgünüm Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Çok teşekkürler canım aklım çok karıştı çok üzgünüm epey alıştırmıştım kendimi çok kötü oldum tabiki takdir Allahın ama üzülüyor insan bir iki gün kendimi dinlendirmem lazım çok kötüyüm sonra karar vericem bakalım Allahım gönlümüze göre versin inşallahCanım bende o kadar üzgünümki , hala kendime gelemedim ya. Bizim doktorumuz bu durum olabilir sonuç olarak yapay bir süreç, her şey çok normaldi ama ilk seferde olmayabiliyor dedi. Her aşaması ayrı zor, seninki de ayrı zor olmuş
kalbinden geçeni dinle doktoruna güvendiysen bu süreçte devam et istersen, ben valla başka doktora gitmeyi de zor buluyorum. Git anlat onun fikrini al öyleydi böyleydi ona bile gücüm yok şuan. Ama aklında kalıcağına git danış başka bir doktora canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?