- 3 Ağustos 2023
- 176
- 44
- 13
- 29
- Konu Sahibi bir umut anne
Ayyy inşallahEn iyisini yapmışsın hayatım ben inanıyorum ki hepimiz bu kış gebeyiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy inşallahEn iyisini yapmışsın hayatım ben inanıyorum ki hepimiz bu kış gebeyiz![]()
14 agustos dedi ama ben ilaç yazdıracam 11 inde O gün vercem kan testiniAslında en kesin sonuç kan bence idrar değil çünkü bazılarında çıkarken bazılarında çıkmayabiliyo üzülme sakın aynı gün transfer olmuşuz 11 Ağustos mu seninde tahlil günün
Zaten 12. Gün oluyor3. Gün embriyosu değil mi seninde14 agustos dedi ama ben ilaç yazdıracam 11 inde O gün vercem kan testini
Bende söylemedim eşim ve ben sadeceBide ben kimseye söylemedim insanlar bilse ne değişecek açıyorlar gibi geliyor sürekli ee nağtın tüp bebek işlerini deyip duracaklar
Evet 3. Gün dondurulmuş embiriyo bende anlamadım ki neden öyle geç vermişler tarihiZaten 12. Gün oluyor3. Gün embriyosu değil mi seninde
İnşallah rabbim hepimize anneliği tattırsınEn iyisini yapmışsın hayatım ben inanıyorum ki hepimiz bu kış gebeyiz![]()
Kesinlikle çok iyi yapmışşsınnnBende söylemedim eşim ve ben sadeceaileler filan üzülmesin negatif olursa diye söylemedik. Diğer kişilerde laf anlatamıycam zaten yoruldum laftan sözden
Çok şükür kan sonucum olumlu çıktı doktor bey hayırlı olsun dediğinde ağlamaya başladımBende ilk günden itibaren hiç belirti yok ama dün sıcak basması oldu gece onuda havaların sıcak olmasına bağlıyorum açıkcası bide dün belimde girip çıkan ağrı bugün yok mesela inşallah olumlu sonuçlar alırsın rabbim yüzünü güldürsün![]()
Sizin kaçıncı gün inşallah olumlu sonuçlanırBende ilk günden itibaren hiç belirti yok ama dün sıcak basması oldu gece onuda havaların sıcak olmasına bağlıyorum açıkcası bide dün belimde girip çıkan ağrı bugün yok mesela inşallah olumlu sonuçlar alırsın rabbim yüzünü güldürsün![]()
Ayyy çok sevindimÇok şükür kan sonucum olumlu çıktı doktor bey hayırlı olsun dediğinde ağlamaya başladımeşim, doktorun sekreteri hep birlikte ağladık. Perşembe tekrar bakılacak değerlerim hayırlısı inşallah. Rabbim herkese bu mutluluğu tattırsın inşallah
![]()
Transver gününü saymazsak 8 gün 3. Gün don. embiriyoSizin kaçıncı gün inşallah olumlu sonuçlanır![]()
Çok teşekkürler amin inşallahAyyy çok sevindimhayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah değerlerin güzelce yükselmeye devam eder
kaçıncı gün verdin sen testi merak ettim
İnşallah Rabbim sizede mutlu haber almayı nasip etsinTransver gününü saymazsak 8 gün 3. Gün don. embiriyoinşallah bizde dua et cnm
![]()
Amin canım inşallah bende güzel haberler verebilirimİnşallah Rabbim sizede mutlu haber almayı nasip etsin![]()
Benimde yok belirtim filan ama erken canım bari 8. gün olsun bence yinede sen bilirsin.Ya arkadaşlar belirtim hiçbir şeyim yok kaç kişiyiz böyle olan merak ediyorum benim bugün 6. Günüm yarın test yap diyorsanız yapıcam
Zaten 9. gün doktora gidicem test için çağırdı 8i beklersem 9 u da beklerim heraldeBenimde yok belirtim filan ama erken canım bari 8. gün olsun bence yinede sen bilirsin.
Oda dogruZaten 9. gün doktora gidicem test için çağırdı 8i beklersem 9 u da beklerim heralde![]()
Şunun şurasında ne kaldı bi kaç güne netleşecek her şeyOda dogrugerçi seninki 5. Gün embiriyosu
bakma bende sabırsızımda işte
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına bende iki gün sonra haber verccem dua etÇok şükür kan sonucum olumlu çıktı doktor bey hayırlı olsun dediğinde ağlamaya başladımeşim, doktorun sekreteri hep birlikte ağladık. Perşembe tekrar bakılacak değerlerim hayırlısı inşallah. Rabbim herkese bu mutluluğu tattırsın inşallah
![]()