Tüp Bebek

Merhaba kızlar 31 temmuzda 2 adet 3. Gun transferi yapıldı. 25 yaşındayım ve bugün transferin 3. Günü. Doktorum transferden sonra normal hayatına dönebilirsin dedi ama ben sırt üstü uyuyorum sürekli iğne yapıyorum kalçadan gunde bir defa progestan karından oksapar. Estrofem vsde devam ediyorum. Bu benim ikinci denemem ilkinde tutmamışti. Ama hastaneden çıktığımdan beri müthiş bir karın ağrısı ve gaz var goguslerimde hassasiyet benimle aynı tarihte transfer olan var mı ya da aynı şeyleri yaşayan, öneride bulunmak isteyen umarım hepimiz bebeklerimize kavuşuruz cevap verenlere şimdiden teşekkürler 🙏
Canım bende 24 temmuzda olmuştum gaz bende de çok fazlaydı 😁 ama sürekli yatma doktorum hareket etmen lazım demişti rahme kan gitmesi lazımmış. Ben ilk 3 gün evimde dinlendim. Sonrasında yemeğimi bulaştığımi yıkadım. Düğüne gittim kaynanama anneme gittim yavaş yavaş. Allah'a şükür tuttu. İnşallah haftaya nasipse kese görmeye gidicem. Bol su iç meyve sebze tüket demişti birde doktorum. Sürekli yatma kendini yormadan hareket et

Canım bende 24 temmuzda olmuştum gaz bende de çok fazlaydı 😁 ama sürekli yatma doktorum hareket etmen lazım demişti rahme kan gitmesi lazımmış. Ben ilk 3 gün evimde dinlendim. Sonrasında yemeğimi bulaştığımi yıkadım. Düğüne gittim kaynanama anneme gittim yavaş yavaş. Allah'a şükür tuttu. İnşallah haftaya nasipse kese görmeye gidicem. Bol su iç meyve sebze tüket demişti birde doktorum. Sürekli yatma kendini yormadan hareket et
Bugün gidip kan verdim 13 çıktı. Iki gün sonra kan ver dedi doktorum İnşallah yukselirr.

Canım herkesin farklı zamanda tutunması oluyormuş önemli olan artması. Benim 10. Günde 213 çıktı birinin 700lerde çıkmış mesela kimi geç tutunuyormuş kimininde 5. Günde tutunuyormuş stres yapıp bebeğini etkiletme. İki gün sonra bidaha ver
Valla içime su serptin İnşallah yükselir haberini veririm sana

Valla içime su serptin İnşallah yükselir haberini veririm sana
En önemli şey stresmis hayırlısı de. Bide biyerde okumuştum rabbiyessiri oku sürekli yer gök dua ile sonuçta ☺️ Allahm hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah hayırsızsa da hayırlıya döndürüp nasip etsin☺️

Back
X