Tüp bebek

mervoshh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2021
119
82
48
31
Kızlar merhabalar bugün tüp bebek tedavisine başlıyorum ilk gonalf iğnemi vurdum tarlusol hapımı içtim bana dua edin hayırlı sonuçlar alayım Allah’ım 5,5 yıllık bekleyişim çabalarım gözyaşlarım için beni ve benm gibi bütün bekleyenleri sevindirsin inş Süreci ve sonucu elimden geldiğince sizinle pahlaşıcam .

Rabbim seni de beni de bizim gibi ağlamaktan gözleri şişmiş tüm anne olmak isteyenleri sevindirsin. Hepimizin anne olmasını nasip etsin inşallah

Aynı yollardan geçiyorum sizin gibi. 4. Günüm benimde

Bende aynı şekil 4.5 yıllık evliyim. cumartesi günü yumurta toplama islemim oldu. Bugün de embriyolarım donduruldu. Güzel düşünün güzel olsun inşallah

Zor mu yumurta toplama işlemi ? Kendim anestezi hemşiresi olmama rağmen anestezi almaktan korkuyorum
İlk 2 gün ağrım vardı çok şükür 3.gunden sonra geçti sonrasında doluluk hissi oluyo. Anesteziden korkma bende çok korkmuştum ama zaten operasyona girerken seni güzelce sakinlestiriyolar . Nasıl uyudugunu hatirlamiyosun bile. Uyandığımda herşey bitmişti hatta bana sordular nasılsınız filan diye çok iyiyim ne güzel uyuyodum niye uyandırdınız dedim baktım gülme sesleri filan

Hanımlar merhabalar ben size bir şey sormak istiyorum hamilelik için doktor kontrolüne gittim doktorum sağ yumurtalığımın gayet iyi olduğunu ama sol yumurtalığımda polistik over şüphesi konuldu hamile kalma olasılığım nedir

Benimde ilk denemem bugün bitti iğnelerim yarın kontrolüm var sadece 1 yumurtam var büyümüş oda nasıl yarın belli olcak. Zor bir süreç uzun yollar ama sonu güzel olucak inşaAllah inanıyorum. Bu yolda hepimizin gönlüne ferahlık versin rabbim tez zamanda bizde bebiş alalım kucağımıza

Kızlar yeniden merhaba Bugün yumurta toplama işlemim oldu 10 adet yumurtam toplandı opu sonrası ağrıdan çok korkuyordm ancak çok iyiyim hiç birşey olmamış gibi şuan geziyorum siz de korkmayın bu 5 gün sonrasında inş döllenmiş kaliteli yumurtalarımın haberini alırım dua edin

Geçmiş olsun canım evet opu korkulacak bişey değil . beni en çok strese sokan hergun embriyolar hakkında bilgi veriyolar ya o çok zor. Bide sakın korkma bak ben öyle yaptım ilk gün 14 yumurta toplandi 11ine işlem yapıldı 10u döllendi. İlk gün 4 tane gitti diyerek oturdum ağladım 2. Gün dediler 6 tanesi iyi 4 tanesi geriden geliyo iyice strese girdim doktorumla paylaştım durumumu sagolsun sakinleştirdi beni. Bizim istediğimiz zaten 2 ile 4 arası ideal sayımız . Genelde toplanan yumurtaların hepsi zaten 5.gune gitmez . İnşallah çok kaliteli güzel embriyolarin olur ve sağlıklı bi şekilde sana tutunur benim Aralık'ta transferim var bu arada

İnşallah canımm Aralıkta inş ikimiz de pozitif haberler alırız Bugün aradılar hastaneden 10 yumurta toplamıştık 7 si olgun çıktı 7 si de döllendi dediler yarını sabırsızlıkla bekliyorum gerçekten bu kısmı çokk zormuşş

Güzel düşün güzel olsun canım inşallah aralikta güzel haberlerimizi paylasiriz burda 7 tane döllenen yumurta var şimdilik gayet iyi 5. Güne sağlıklı kaliteli 3 4 tane kalsa yeter zaten

Yumurta oluşturma sürecinde bitkisel takviye uyguladiniz mi, bitki çayı vb kullandiniz mi, zararı olur mu acaba

arkadaşlar duyduğum arı sütü polen ve eşiniz keçi boynuzu yesin toplamadan önce bence faydası olur inşallah bende ikinci ye baslıcam Allahım inşallah son olır yavrumu alırım kucağıma dua edin nolur

Yumurta oluşturma sürecinde bitkisel takviye uyguladiniz mi, bitki çayı vb kullandiniz mi, zararı olur mu acaba
Öncesinde sıkıntı yok ama o sürece yani ignelere başladığım gibi bana ağrı kesici bile kullanman yasak dediler. Öncesinde folik asit ve d vitamini kullanıyordum. D vitaminini kesti o dönemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…