Aynı yollardan geçiyorum sizin gibi. 4. Günüm benimdeKızlar merhabalar bugün tüp bebek tedavisine başlıyorum ilk gonalf iğnemi vurdum tarlusol hapımı içtim bana dua edin hayırlı sonuçlar alayım Allah’ım 5,5 yıllık bekleyişim çabalarım gözyaşlarım için beni ve benm gibi bütün bekleyenleri sevindirsin inşSüreci ve sonucu elimden geldiğince sizinle pahlaşıcam .
Zor mu yumurta toplama işlemi ? Kendim anestezi hemşiresi olmama rağmen anestezi almaktan korkuyorumBende aynı şekil 4.5 yıllık evliyim. cumartesi günü yumurta toplama islemim oldu. Bugün de embriyolarım donduruldu. Güzel düşünün güzel olsun inşallah
İlk 2 gün ağrım vardı çok şükür 3.gunden sonra geçti sonrasında doluluk hissi oluyo. Anesteziden korkma bende çok korkmuştum ama zaten operasyona girerken seni güzelce sakinlestiriyolar . Nasıl uyudugunu hatirlamiyosun bile. Uyandığımda herşey bitmiştiZor mu yumurta toplama işlemi ? Kendim anestezi hemşiresi olmama rağmen anestezi almaktan korkuyorum
Benimde ilk denemem bugün bitti iğnelerim yarın kontrolüm var sadece 1 yumurtam var büyümüş oda nasıl yarın belli olcak. Zor bir süreç uzun yollar ama sonu güzel olucak inşaAllah inanıyorum. Bu yolda hepimizin gönlüne ferahlık versin rabbim tez zamanda bizde bebiş alalım kucağımızaKızlar merhabalar bugün tüp bebek tedavisine başlıyorum ilk gonalf iğnemi vurdum tarlusol hapımı içtim bana dua edin hayırlı sonuçlar alayım Allah’ım 5,5 yıllık bekleyişim çabalarım gözyaşlarım için beni ve benm gibi bütün bekleyenleri sevindirsin inşSüreci ve sonucu elimden geldiğince sizinle pahlaşıcam .
Yaaa bizde böyle diyebilcekmiyiz ki acaba yakın zamandaBu yollardan geçmiş bir anne olarak hepinize kalpten duacıyım hanımlar
Ne yumurta toplamaktan, ne transferden korkmayın, bebiklerinizi kucağınıza alınca hepsi unutuluyor
Dersiniz dersiniz Allah büyük, umut hep vardır, en karanlık gecenin ardından bile güneş doğarYaaa bizde böyle diyebilcekmiyiz ki acaba yakın zamanda
İnşallah canımYaaa bizde böyle diyebilcekmiyiz ki acaba yakın zamanda
Geçmiş olsun canım evet opu korkulacak bişey değil . beni en çok strese sokan hergun embriyolar hakkında bilgi veriyolar ya o çok zor. Bide sakın korkma bak ben öyle yaptım ilk gün 14 yumurta toplandi 11ine işlem yapıldı 10u döllendi. İlk gün 4 tane gitti diyerek oturdum ağladım 2. Gün dediler 6 tanesi iyi 4 tanesi geriden geliyo iyice strese girdim doktorumla paylaştım durumumu sagolsun sakinleştirdi beni. Bizim istediğimiz zaten 2 ile 4 arası ideal sayımız . Genelde toplanan yumurtaların hepsi zaten 5.gune gitmez . İnşallah çok kaliteli güzel embriyolarin olur ve sağlıklı bi şekilde sana tutunurKızlar yeniden merhabaBugün yumurta toplama işlemim oldu 10 adet yumurtam toplandı opu sonrası ağrıdan çok korkuyordm ancak çok iyiyim hiç birşey olmamış gibi şuan geziyorum siz de korkmayın bu 5 gün sonrasında inş döllenmiş kaliteli yumurtalarımın haberini alırım dua edin
İnşallah canımmGeçmiş olsun canım evet opu korkulacak bişey değil . beni en çok strese sokan hergun embriyolar hakkında bilgi veriyolar ya o çok zor. Bide sakın korkma bak ben öyle yaptım ilk gün 14 yumurta toplandi 11ine işlem yapıldı 10u döllendi. İlk gün 4 tane gitti diyerek oturdum ağladım 2. Gün dediler 6 tanesi iyi 4 tanesi geriden geliyo iyice strese girdim doktorumla paylaştım durumumu sagolsun sakinleştirdi beni. Bizim istediğimiz zaten 2 ile 4 arası ideal sayımız . Genelde toplanan yumurtaların hepsi zaten 5.gune gitmez . İnşallah çok kaliteli güzel embriyolarin olur ve sağlıklı bi şekilde sana tutunurbenim Aralık'ta transferim var bu arada
Güzel düşün güzel olsun canım inşallah aralikta güzel haberlerimizi paylasiriz burdaİnşallah canımmAralıkta inş ikimiz de pozitif haberler alırız Bugün aradılar hastaneden 10 yumurta toplamıştık 7 si olgun çıktı 7 si de döllendi dediler yarını sabırsızlıkla bekliyorum gerçekten bu kısmı çokk zormuşş
Öncesinde sıkıntı yok ama o sürece yani ignelere başladığım gibi bana ağrı kesici bile kullanman yasak dediler. Öncesinde folik asit ve d vitamini kullanıyordum. D vitaminini kesti o dönemde.Yumurta oluşturma sürecinde bitkisel takviye uyguladiniz mi, bitki çayı vb kullandiniz mi, zararı olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?