Ben genowomen kullandım içinde folik asit de var sigara içiyorm normalde içmedim d vitamini eksiklğm var onun için düzenli kullandığm şeyi kullandm eşim de prowomen kullandı yediklerine dikkat etti o kadar bitkisel bir şey kullanmadık ama kullanılabilir bence yararı olur
Kızlar merhabalar bugün tüp bebek tedavisine başlıyorum ilk gonalf iğnemi vurdum tarlusol hapımı içtim bana dua edin hayırlı sonuçlar alayım Allah’ım 5,5 yıllık bekleyişim çabalarım gözyaşlarım için beni ve benm gibi bütün bekleyenleri sevindirsin inş Süreci ve sonucu elimden geldiğince sizinle pahlaşıcam .
Arkadaslar bi bakabilir misiniz ikisi arasinda fark varmi dun yaptigim testle bu gün yaptigim test arasinda ilki kimyasal oldugu icin bi tedirginlik var persembe gunu kan vericem 5. Ve 6 . Gun yaptim idrar testini
Üstteki dün yaptigim test
Alttaki bu gun yaptigim
Arkadaslar bi bakabilir misiniz ikisi arasinda fark varmi dun yaptigim testle bu gün yaptigim test arasinda ilki kimyasal oldugu icin bi tedirginlik var persembe gunu kan vericem 5. Ve 6 . Gun yaptim idrar testini
Üstteki dün yaptigim test
Alttaki bu gun yaptigim