Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende pcos var bana yumurta toplandıktan sonra şu kadar dinlen gel demedi ilk adetimde gittim kan değerlerine baktilar transfer oldum:) Benimle birlikte bir kız daha vardı ona 2 adet bekle demişti dusukoverdi o.Yumurt toplanıp Dondurulan embriyoların transferi için kaç ay rahim hazırlanıyor . Sanırım doktorum dondurulmuş embriyo transferi yapacak ama kaç ay bekleyip transfer yapar onu merak ediyorum kızlar .![]()
Hastanın durumuna göre şekilleniyor sanırım . Sizin durumunuz nasıl transfer oldu muBende pcos var bana yumurta toplandıktan sonra şu kadar dinlen gel demedi ilk adetimde gittim kan değerlerine baktilar transfer oldum:) Benimle birlikte bir kız daha vardı ona 2 adet bekle demişti dusukoverdi o.
Aynen hastanın durumuna göre. Ben 1 şubat transfer oldum şükür tuttuHastanın durumuna göre şekilleniyor sanırım . Sizin durumunuz nasıl transfer oldu mu![]()
Yumurt toplanıp Dondurulan embriyoların transferi için kaç ay rahim hazırlanıyor . Sanırım doktorum dondurulmuş embriyo transferi yapacak ama kaç ay bekleyip transfer yapar onu merak ediyorum kızlar .![]()
Yumurta toplandığı ay adet olunduğunda mı çağırılıyorlar . Yoksa o adeti olup bir sonraki adete mi çağırıyorlarBana da dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bir adet dönemi atlanıyor bir sonraki ay adet olunca muayeneye çağırıyorlar rahim hazırsa ilaçlara başlayıp rahimi transfere hazırlıyorlar![]()
Amin. Sizi de tebrik ederim Rabbim kucağınıza almayı nasip EtsinAynen hastanın durumuna göre. Ben 1 şubat transfer oldum şükür tuttudarısı isteyen herkese nasip olsun insallah
![]()
Bir sonrakinde çağrıldım ben muayeneyeYumurta toplandığı ay adet olunduğunda mı çağırılıyorlar . Yoksa o adeti olup bir sonraki adete mi çağırıyorlar![]()
O zaman yumurta toplandığı 2. Adette gidiyoruz yanlış anlamadıysam . Benim tam bayrama denk geliyor sanırım o yüzden bu telaşım kusura bakmayınBir sonrakinde çağrıldım ben muayeneye
Evet aynen doğru anladınızO zaman yumurta toplandığı 2. Adette gidiyoruz yanlış anlamadıysam . Benim tam bayrama denk geliyor sanırım o yüzden bu telaşım kusura bakmayın