• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek

Birşey soracağım size öncelikle inşallah pozitif görürsünüz miniğin seninledir inşallah

yumurta toplama işlemi oldu döllenme kaç gün sürüyor ve hep yumurta eksikliyormu cumartesi günü opu oldum

Ben 9. Günde yaptırmıştım baya net çizgi çıkmıştı bi gün daha sabredip en azından 8. Günde yapmaya çalışın umarım tutmuştur 😍

yumurta toplama işlemi oldu döllenme kaç gün sürüyor ve hep yumurta eksikliyormu cumartesi günü opu oldum
18 tane yumurta toplandı 9 tane dollendi elimizde sadece 3.gün 2 tane kaldı onu da transfer oldum, daha önce de 2 defa 5.gun 2 tane transfer başarısız oldu bu 3.denemem

18 tane yumurta toplandı 9 tane dollendi elimizde sadece 3.gün 2 tane kaldı onu da transfer oldum, daha önce de 2 defa 5.gun 2 tane transfer başarısız oldu bu 3.denemem
Ertesi gün mü aradılar hemen kaç tane döllenme olduğunu beni yarın arayacaklar çok stresliyim

Cumartesi opu olduysanız daha 3 gün olmuş 5. Günü beklerlerse ve eğer taze transfer olursa perşembe günü alabilirler donmuş derlerse 1 ay kadar bekliyorlar

Beklemek çok zor biliyorum ama kan testini beklemenizi öneririm. ilk transferimde 9. Gün test yapmama rağmen çıkmamıştı ama 10. Gün kan testinde pozitifti, idrar testleri hiç güvenilir değil maalesef.

Rabbim kolaylaştırırsin bu yolda herkesin yardımcısı olsun inşallah
Amin inşallah canım Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin . Bu süreç çok zor hem maddi hem manevi hem psikolojik, böyle birbirimize destek oluyoruz işte

Amin inşallah canım Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin . Bu süreç çok zor hem maddi hem manevi hem psikolojik, böyle birbirimize destek oluyoruz işte
Gerçekten öyle kaç zamandır bu gün için uyumadım şimdi de yumurtalar için sonra da bebek tutumu diye 😄😄

Back
X