- 5 Ağustos 2024
- 10
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Tugce baysal
Merhaba 3.gun embriyosu transferin 7.günündeyim erken gebelik testi yapsam çıkar mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah tabi sorunBirşey soracağım size öncelikle inşallah pozitif görürsünüz miniğin seninledir inşallah
18 tane yumurta toplandı 9 tane dollendi elimizde sadece 3.gün 2 tane kaldı onu da transfer oldum, daha önce de 2 defa 5.gun 2 tane transfer başarısız oldu bu 3.denememyumurta toplama işlemi oldu döllenme kaç gün sürüyor ve hep yumurta eksikliyormu cumartesi günü opu oldum
UmarımBen 9. Günde yaptırmıştım baya net çizgi çıkmıştı bi gün daha sabredip en azından 8. Günde yapmaya çalışın umarım tutmuştur![]()
3. Gün embriyosunda 12. Gün yapın diyorlar testiMerhaba 3.gun embriyosu transferin 7.günündeyim erken gebelik testi yapsam çıkar mı
Ertesi gün mü aradılar hemen kaç tane döllenme olduğunu beni yarın arayacaklar çok stresliyim18 tane yumurta toplandı 9 tane dollendi elimizde sadece 3.gün 2 tane kaldı onu da transfer oldum, daha önce de 2 defa 5.gun 2 tane transfer başarısız oldu bu 3.denemem
Cumartesi opu olduysanız daha 3 gün olmuş 5. Günü beklerlerse ve eğer taze transfer olursa perşembe günü alabilirler donmuş derlerse 1 ay kadar bekliyorlaryumurta toplama işlemi oldu döllenme kaç gün sürüyor ve hep yumurta eksikliyormu cumartesi günü opu oldum
Taze transfer olmayacak bı ay rahîm dinlendirme yapılacakCumartesi opu olduysanız daha 3 gün olmuş 5. Günü beklerlerse ve eğer taze transfer olursa perşembe günü alabilirler donmuş derlerse 1 ay kadar bekliyorlar
O zaman bir sonraki adetinizde kontrole gidersiniz rahim kalınlığına bakıyorlar adetin 17. Günü gibi transfer yapıyorlarTaze transfer olmayacak bı ay rahîm dinlendirme yapılacak
Hemşire öyle demişti bana toplandığı gün eşinden sperm örneği alıyorlar ve o gün dölleme yapıyorlarCumartesi günü itibariyle mi sayılıyor
Rabbim kolaylaştırırsin bu yolda herkesin yardımcısı olsun inşallahO zaman bir sonraki adetinizde kontrole gidersiniz rahim kalınlığına bakıyorlar adetin 17. Günü gibi transfer yapıyorlar
Amin inşallah canım Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin . Bu süreç çok zor hem maddi hem manevi hem psikolojik, böyle birbirimize destek oluyoruz işteRabbim kolaylaştırırsin bu yolda herkesin yardımcısı olsun inşallah
Çok heyecanlıyım çok teşekkür cevap' içinHemşire öyle demişti bana toplandığı gün eşinden sperm örneği alıyorlar ve o gün dölleme yapıyorlar
O günü 1 kabul et
Gerçekten öyle kaç zamandır bu gün için uyumadım şimdi de yumurtalar için sonra da bebek tutumu diyeAmin inşallah canım Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin . Bu süreç çok zor hem maddi hem manevi hem psikolojik, böyle birbirimize destek oluyoruz işte
Orası daha zorlu emin ol. Tranfer sonrası beklemekGerçekten öyle kaç zamandır bu gün için uyumadım şimdi de yumurtalar için sonra da bebek tutumu diye![]()