Tüp bebek

Siz aşılama mı tüp bebek mi yaptırdınız anlamadım. Özeller aşırı pahalı artık hangisi hayırlı ise orası vesile olsun diyorum.

Siz aşılama mı tüp bebek mi yaptırdınız anlamadım. Özeller aşırı pahalı artık hangisi hayırlı ise orası vesile olsun diyorum.

Benim iğne tedavisi sonrası çatlatma ve doğal ilişki öneriyor doktorum 2 aydır böyle tedavi uyguladık.

Bende orda 1 aşılama yaptım tutmadı şimdi tüp bebeğe başladık hayırlısıyla 2 aşılama yapınca sgk karşılıyor tüp bebeği bazı özellerde rapor cıkıyor birde ona bakın

merhaba bende çam sakura tüp bebek başlayacağım, yumurta toplama işlemi zor mu acaba, tamamen bayıltıyorlar mi anestezi ile yoksa yarım anestezi mi oluyor, sonrasında ağrı vs yaşadınız mı

Merhaba öneriyor musunuz Çam sakurayı hâlâ?
Merbaba bende çam sakurada başlamak üzereyim. Ama süreç o kadar uzun ki 3 aydır evrak toplamakla uğraşıyorum. Gerçekten prosedür çok uzun herşeyi çok detaylı bakıyorlar bir yandan iyi birşey ama sürekli ya gittiğiniz doktor yok ya sıra çok. Sabah 8 buçukta gidip akşam 4 te çıktığım oldu hastaneden sadece bir poliklinik onayı için. Sabır istiyor ama detaylı bakıyor olmaları bana güven veriyor. Tabi devlet hastanesi olduğu için sıra da oldukça yoğun. Umarım herşey gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…