• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

ara ara regli ağrım oluyor bi kaç gündür nasipse cuma günü öğrenicez artık 🤗 çok mutlu olduk sağlıkla gelsin miniğin anneminde çok selamı var annene 🥰❤️
Benimde oluyor canım.Benim test günüm pazartesiydi dayanamadım ben dün yaptım inşallah seninde güzel olur sonuçların 🙏🏻 Annemde çok selam söylüyor 🥰🥰❤️

Benimde oluyor canım.Benim test günüm pazartesiydi dayanamadım ben dün yaptım inşallah seninde güzel olur sonuçların 🙏🏻 Annemde çok selam söylüyor 🥰🥰❤️
Ne yalan söyleyim ben korktum kan vermeye 😂 normalde bile sürekli gider verirdim bu sefer gidemiyorum erken gebelik testi bile yapamadım 😂😂 Eşim bile şok oldu okadar aşılama yaptırdım hiç bu kadar heyecan yapmamıştım 😜🫠

Ne yalan söyleyim ben korktum kan vermeye 😂 normalde bile sürekli gider verirdim bu sefer gidemiyorum erken gebelik testi bile yapamadım 😂😂 Eşim bile şok oldu okadar aşılama yaptırdım hiç bu kadar heyecan yapmamıştım 😜🫠
Olsun iyi yapmışsın az kalmış seninde artık ❤️ Senin 3. Gün embriyosu muydu

Olsun iyi yapmışsın az kalmış seninde artık ❤️ Senin 3. Gün embriyosu muydu
Evet yavrum benim 25 yumurtadan 22 si döllenmeye hazırdı beni 3. Gün sabah 8 de apar topar çağırdılar tek yaşayan embriyo şuan içimdeki bi anda gelişmeyi bıraktı hepsi şok olduk biz 😂

Back
X