İnşallah canım benim çok sevindimİyiyim canım şükür bir sıkıntı yaşamadım.Bugün kan verdim 42.8 çıktı devamı gelsin inşallahSizin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim çok sevindimİyiyim canım şükür bir sıkıntı yaşamadım.Bugün kan verdim 42.8 çıktı devamı gelsin inşallahSizin
Evetİnşallah canım benim çok sevindimEge üniversitesinde mi yaptırdın sen tedavini
![]()
Kız ben Kübra aynı gün toplama yaptırdık annenle annem birlikte beklediler
Yaaaaaa hatırladımKız ben Kübra aynı gün toplama yaptırdık annenle annem birlikte bekledilerbenim test günü cuma
ara ara regli ağrım oluyor bi kaç gündür nasipse cuma günü öğrenicez artıkYaaaaaa hatırladımGüzel haberlerini bekliyorum
![]()
Benimde oluyor canım.Benim test günüm pazartesiydi dayanamadım ben dün yaptım inşallah seninde güzel olur sonuçlarınara ara regli ağrım oluyor bi kaç gündür nasipse cuma günü öğrenicez artıkçok mutlu olduk sağlıkla gelsin miniğin anneminde çok selamı var annene
![]()
Ne yalan söyleyim ben korktum kan vermeyeBenimde oluyor canım.Benim test günüm pazartesiydi dayanamadım ben dün yaptım inşallah seninde güzel olur sonuçlarınAnnemde çok selam söylüyor
![]()
Olsun iyi yapmışsın az kalmış seninde artıkNe yalan söyleyim ben korktum kan vermeyenormalde bile sürekli gider verirdim bu sefer gidemiyorum erken gebelik testi bile yapamadım
Eşim bile şok oldu okadar aşılama yaptırdım hiç bu kadar heyecan yapmamıştım
![]()
Evet yavrum benim 25 yumurtadan 22 si döllenmeye hazırdı beni 3. Gün sabah 8 de apar topar çağırdılar tek yaşayan embriyo şuan içimdeki bi anda gelişmeyi bıraktı hepsi şok olduk bizOlsun iyi yapmışsın az kalmış seninde artıkSenin 3. Gün embriyosu muydu
Olsun en azından o gelişmiş bize 1 tane lazım sonuçtaEvet yavrum benim 25 yumurtadan 22 si döllenmeye hazırdı beni 3. Gün sabah 8 de apar topar çağırdılar tek yaşayan embriyo şuan içimdeki bi anda gelişmeyi bıraktı hepsi şok olduk biz![]()
Allah’a şükür transfere hazırdı vücudumOlsun en azından o gelişmiş bize 1 tane lazım sonuçta![]()