Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hangi il için düşünüyorsunuzKızlar haziran sonu tüp bebeğe başlayacağım üçüncü denemem olacak bahçeci dışında bana tüp bebek merkezleri önerir misiniz kadın doktor olması tercihim
İstanbul içinMerhaba hangi il için düşünüyorsunuz
Maalesef istanbulu pek bilmiyorumİstanbul için
Dr seval zeren güngör ben tüp bebek tedavisi gördüm yanında çok ilgili ve yakın ve herşeyi anlatıyor ben memnun kaldım ve ilk denememde pozitif aldım ama maalesef 9 hafta 3 gün kalbi durdu bizim elimizde olan bişey değil doktor elinden gelenin fazlasını yaptı herşey nasipKızlar haziran sonu tüp bebeğe başlayacağım üçüncü denemem olacak bahçeci dışında bana tüp bebek merkezleri önerir misiniz kadın doktor olması tercihim
Merhaba İrenbe tüp bebek merkezi Prof. Dr. Ümit inceboz tavsiye ederimKızlar haziran sonu tüp bebeğe başlayacağım üçüncü denemem olacak bahçeci dışında bana tüp bebek merkezleri önerir misiniz kadın doktor olması tercihim
Memnun kalmadım maalesef çok yoğun doktoru görmek mucize gibi iletişim çok zor cok hızlı oldu her şey benim gerçekten halden anlayan bir doktora ihtiyacım varBahçeci iyi bir merkez değil mi bence başlayacağım ama merkez karar veremedim
Çoook geçmiş olsun çok rabbim size en güzelini hayırla nasip etsin bu süreç çok zor rabbim sabrımıza karşılık bize müjde versinDr seval zeren güngör ben tüp bebek tedavisi gördüm yanında çok ilgili ve yakın ve herşeyi anlatıyor ben memnun kaldım ve ilk denememde pozitif aldım ama maalesef 9 hafta 3 gün kalbi durdu bizim elimizde olan bişey değil doktor elinden gelenin fazlasını yaptı herşey nasip
Merhaba İrenbe tüp bebek merkezi Prof. Dr. Ümit inceboz tavsiye ederi
bahçeci ile görüşmeye gittim fakat gerçekten tamamen fiyat odaklı geldiler bize biz 40dk sadece fiyatlandırma bekledik muayene ön görüşme yapıyorsunuz ücretsiz ama muayene etmek için ücret talep ettiler içimize sinmedi memorial şişli de başladık şimdilik memnunuz transferi bekliyorum doğru ve iyi yönlendiriyorlar bahçeciden biraz daha uygundu fiyat olarakta
Cok sag olunMerhaba İrenbe tüp bebek merkezi Prof. Dr. Ümit inceboz tavsiye ederim
Merhaba acaba fiyatlar hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz doktorlar nasıl ilgili mi dinliyor mu kişiye özel protokol var mı sadece para odaklı mı memorial düşündüm ilk başta sonra ilgisiz oldukları doktor yerine asistan gördüklerine dair yorumlar gördüm şikayet var dabahçeci ile görüşmeye gittim fakat gerçekten tamamen fiyat odaklı geldiler bize biz 40dk sadece fiyatlandırma bekledik muayene ön görüşme yapıyorsunuz ücretsiz ama muayene etmek için ücret talep ettiler içimize sinmedi memorial şişli de başladık şimdilik memnunuz transferi bekliyorum doğru ve iyi yönlendiriyorlar bahçeciden biraz daha uygundu fiyat olarakta
Bu arada insallaaah dilerim pozitifi görürsünüzbahçeci ile görüşmeye gittim fakat gerçekten tamamen fiyat odaklı geldiler bize biz 40dk sadece fiyatlandırma bekledik muayene ön görüşme yapıyorsunuz ücretsiz ama muayene etmek için ücret talep ettiler içimize sinmedi memorial şişli de başladık şimdilik memnunuz transferi bekliyorum doğru ve iyi yönlendiriyorlar bahçeciden biraz daha uygundu fiyat olarakta
Merhaba, ben bahçeciye geçen hafta gittim ilk muayeneye Özkan beyi tercih ettim eğitimi vs ınstagramdan inceledim ve çok memnun kaldık kendisinden. Çok güzel ilgilendi bütün sorularımıza cevap aldık ve yaklaşımı da hoşumuza gitti açıkçası kendisiyle sürece devam etmeye karar verdik. Maddi açıdan fiyatları oldukça yüksek 116 bin paket ücreti muayene ve ilaçlar hariç. Ve ekstra yapılan işlemlerinde ücretleri ayrı yumurta dondurma rahim dinledirme vs gibi bunlara ayrı ücret ödüyorsunuz. Ama zaten özelden başka şansımız olmadığı için çoğu yerinde fiyatı birbirine çok yakın bence önemli olan doğru doktoru bulmak diye düşünüyorumMerhaba acaba fiyatlar hakkında detaylı bilgi verebilir misiniz doktorlar nasıl ilgili mi dinliyor mu kişiye özel protokol var mı sadece para odaklı mı memorial düşündüm ilk başta sonra ilgisiz oldukları doktor yerine asistan gördüklerine dair yorumlar gördüm şikayet var da
Merhaba evet ben ilk tüp bebek denememi orda yaptım geçen haziran paket fiyatı 79 bindi nasıl nu kadar artıyor anlamıyorum ben ebru Öztürk’te yapmıştım Özkan hoca bana da daha mantıklı geldi ama maalesef ki maalesef eşim erkek doktor istemiyor bu süreçte tartışmak istemiyorum kendisiyle ama erkek doktorların çok daha iyi olduğunu düşünüyorum inşallah süreç çok güzel geçer sizin için benim Amh düşük havuz yöntemi yapmak istiyorum 84 bin dediler yani çok fazla o beni düşündürdü rahim dinlendirme ilaçlar eklersek mahvolduk gibi bir şey garanti de değil bazen olmuyorsa bırak Allah vermedi diyesim geliyorMerhaba, ben bahçeciye geçen hafta gittim ilk muayeneye Özkan beyi tercih ettim eğitimi vs ınstagramdan inceledim ve çok memnun kaldık kendisinden. Çok güzel ilgilendi bütün sorularımıza cevap aldık ve yaklaşımı da hoşumuza gitti açıkçası kendisiyle sürece devam etmeye karar verdik. Maddi açıdan fiyatları oldukça yüksek 116 bin paket ücreti muayene ve ilaçlar hariç. Ve ekstra yapılan işlemlerinde ücretleri ayrı yumurta dondurma rahim dinledirme vs gibi bunlara ayrı ücret ödüyorsunuz. Ama zaten özelden başka şansımız olmadığı için çoğu yerinde fiyatı birbirine çok yakın bence önemli olan doğru doktoru bulmak diye düşünüyorum
Haklısın canım bu süreci bir kez yaşayıp negatif sonuç almak gerçekten çok üzücü bende yaşasam senin gibi düşünürdüm yüksek ihtimalle ama ara vermeden devam etmekte daha iyi diyorlar başarı şansı için vs. Ve dediğin gibi gerçekten erkek doktorlar kesinlikle çok daha iyi bende daha önce aşılamalarımda falan kadın doktora gitmiştim ve hiç memnun kalmadık. Özkan bey o kadar net ve açıklayıcı konuştu ki sorduğun her şeyin cevabınıda alabiliyosun net bi şekilde benim eşimde doktor ve o da kesinlikle erkek doktorların daha iyi olduğunu düşünüyor doktora da iyice araştırıp birlikte karar verdik. Tabiki herkesin süreci farklı ama gittiğin doktora güvenmen en önemlisi bence canımMerhaba evet ben ilk tüp bebek denememi orda yaptım geçen haziran paket fiyatı 79 bindi nasıl nu kadar artıyor anlamıyorum ben ebru Öztürk’te yapmıştım Özkan hoca bana da daha mantıklı geldi ama maalesef ki maalesef eşim erkek doktor istemiyor bu süreçte tartışmak istemiyorum kendisiyle ama erkek doktorların çok daha iyi olduğunu düşünüyorum inşallah süreç çok güzel geçer sizin için benim Amh düşük havuz yöntemi yapmak istiyorum 84 bin dediler yani çok fazla o beni düşündürdü rahim dinlendirme ilaçlar eklersek mahvolduk gibi bir şey garanti de değil bazen olmuyorsa bırak Allah vermedi diyesim geliyor