Tüp bebek

falanfilandi

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2024
6
0
6
30
Merhaba 28 agustosta tüp bebek tedavisine başladım amh dusuklugum var 0.10 ve regln 3ncu gününde 7 tane folikul görüldü ve tedaviye başlandı 5 gün sonra kontrole gittiğimde bir tane bile yumurta göremediler iki gün sonra tekrar gittim yine göremediler ve ilaç tedavisi durdu ama ben ilaçları kullanırken kasik agrisi falan yaşıyordum ilaçları bıraktıktan 5 gün regl oldum sandım fakat ilk gün kanamam çamura yakın bir siyah kanama yaşadım ilk gün yoğun olup diğer günler ise nokta kadar siyah kanama devam etti böyle bir olay yaşadığınız oldu mu bu benim 3. Tüp bebek denemesiydi ilk defa böyle bir şey yaşadım

Merhaba çok geçmiş olsun… ilk önce folikül görünüp ilaçtan sonra olmamasının sebebi neymiş doktor nasıl açıkladı? Reglinizin böyle olması normal olabilir ilaçlardandır bir sonraki regliniz böyle olmaz

Bana şu şekilde cevap verdiler : "yanlış görmüşlerdir. "Bunu dediler ve ben de şikayet ettim o kadar umutla başlayıp hüsranla bitmesi tam bir hayal kırıklığı

Benim de tüp bebek öncesi muayenemde sağda 3 solda 7 toplam 10 folikül sayıldı ama ilaçlardan sonra 3 folikül toplanabilecek hale geldi. Diğerleri ilaca tepki vermedi, muhtemelen gözüken foliküller ilaca tepki vermediler, ya da gerçekten yanlışlık oldu. Çünkü benim de bir muayenemde asistan doktor folikülleri uzman doktorun ölçtüğünden daha küçük ölçtü, uzman doktor yanlış olduğunu farkedip bir daha ölçtü. Hassas bir süreç ama insan hatası olabiliyor ne yazık ki.. ilaçlardan sonraki reglimde benim de benzer kanamam olmuştu regl gibi olmayan. Sonraki regl döngümde düzene oturmuştu

Ama yani bundan önceki tüp bebek denemem de ise 2 tane yumurta gördükleri için başlanan ilaç miktarı değişmişti malesef ki yanlış gördükleri bir şeye boşu boşuna başlamış olduk yani tüp bebek gerçekten zor bir süreç 2 senedir uğraşıyorum ama artık dyt. Kevser hanımla üreme sağlığı ve yumurtanın kaliteli büyümesi için bir diyete başlayacağım kendimi pozitifliyorum kötü şeylerden ders alıyor önüme bakıyorum

Kesinlikle katılıyorum, zaten maddi manevi zor süreçler başlamaya kafa olarak hazır olmak bile yeterince zor. O yüzden beslenme desteğiyle en az 3 ay vücuda birikim yapıp sonrasında başlamak yeniden daha mantıklı inşallah en kısa sürede pozitifi alır evladınıza kavuşursunuz

InşAllah sizlerde pozitif alır evladınıza kavuşursunuz Allah isteyen herkese nasip eder inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…