- 19 Ekim 2025
- 16
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi bebekseruvenim
kız yok mu kimse yardım edecek araştır araştır öldüm artıkkkk içimi rahatlatın bacılarım nolursunuz ya ohss oldum aynı şeyleri yaşayan yok mu kimse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım doktoruna bilgi verdin mi ? benden 20 yumurta toplandı sonrasında 8 gün dostinex kullandım ohss olmamak için. Şikayetlerim oldu tabiki ama önemmi olan kilo artsı ve nefes darlığı. bi ilaç vermedi mi ohss için ?kız yok mu kimse yardım edecek araştır araştır öldüm artıkkkk içimi rahatlatın bacılarım nolursunuz ya ohss oldum aynı şeyleri yaşayan yok mu kimse
Ay çok iyi araştır canım hem maddi hem manevi gerçekten çok zorlu bir süreç Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınYaklaşık 2 ay sonra tüp Bebek için Antalya'ya gideceğim ben de şuan araştırma sürecindeyim
Bugün 10 gün oldu tam bende hamilelik gibi bir şey de yok ve yurt dışındayım sağlık sistemi çok iç açıcı değil burdaKaçıncı gün transferin ben 8 gün sonra hastaneye yattım ohss den hamile olduğumu öğrendim tedavi olurken
Su ve protein alımı tedavisi özellikle bol su içinBugün 10 gün oldu tam bende hamilelik gibi bir şey de yok ve yurt dışındayım sağlık sistemi çok iç açıcı değil burda
Elimden geldiğince su içiyorum küçük küçük yudumlarlaSu ve protein alımı tedavisi özellikle bol su için
43 yumurta toplanıp taze transfer yapılması biraz riskli olmuş sanki çok çok geçmiş olsun sizede güncel durumunuz nedir pekiOhss olma ihtimali varken neden taze transfer yapıldı ki ilk opumda 43 yumurtam vardı dr 3 ay rahim dinlendirdi anca toplandı rahim ve bende ohss olmuştum hamile gibi karnım şişti zor nefes aldım ilaç kullandığım halde acillik olacaktım ancak adet olunca rahatlamıştım 2. Opumda 20 toplandı onda da 2 ay sonra transfer oldum ilki kadar sorun yaşamadım ama karnım falan şişmişti yine ilaçlarla falan rahatladım 1 haftada anca
Teşekkür ederim ben 5 deneme 2 tedavide pozitifi gördüm çok şükür şimdi 17 haftalık hamileyim43 yumurta toplanıp taze transfer yapılması biraz riskli olmuş sanki çok çok geçmiş olsun sizede güncel durumunuz nedir peki