• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebekseruvenim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2025
16
3
1
28
kız yok mu kimse yardım edecek araştır araştır öldüm artıkkkk içimi rahatlatın bacılarım nolursunuz ya ohss oldum aynı şeyleri yaşayan yok mu kimse

kız yok mu kimse yardım edecek araştır araştır öldüm artıkkkk içimi rahatlatın bacılarım nolursunuz ya ohss oldum aynı şeyleri yaşayan yok mu kimse
Canım doktoruna bilgi verdin mi ? benden 20 yumurta toplandı sonrasında 8 gün dostinex kullandım ohss olmamak için. Şikayetlerim oldu tabiki ama önemmi olan kilo artsı ve nefes darlığı. bi ilaç vermedi mi ohss için ?

45 yumurta toplandı benden rahim içi ve karına bakıldı biraz su birikmesi var ama ciddi bir şey değil dedi bende dostinex içiyorum nefes darlığım yok arada daralıyorum sadece ama inanılmaz şiştim

Kaçıncı gün transferin ben 8 gün sonra hastaneye yattım ohss den hamile olduğumu öğrendim tedavi olurken

Ohss olma ihtimali varken neden taze transfer yapıldı ki ilk opumda 43 yumurtam vardı dr 3 ay rahim dinlendirdi anca toplandı rahim ve bende ohss olmuştum hamile gibi karnım şişti zor nefes aldım ilaç kullandığım halde acillik olacaktım ancak adet olunca rahatlamıştım 2. Opumda 20 toplandı onda da 2 ay sonra transfer oldum ilki kadar sorun yaşamadım ama karnım falan şişmişti yine ilaçlarla falan rahatladım 1 haftada anca

Ohss olma ihtimali varken neden taze transfer yapıldı ki ilk opumda 43 yumurtam vardı dr 3 ay rahim dinlendirdi anca toplandı rahim ve bende ohss olmuştum hamile gibi karnım şişti zor nefes aldım ilaç kullandığım halde acillik olacaktım ancak adet olunca rahatlamıştım 2. Opumda 20 toplandı onda da 2 ay sonra transfer oldum ilki kadar sorun yaşamadım ama karnım falan şişmişti yine ilaçlarla falan rahatladım 1 haftada anca
43 yumurta toplanıp taze transfer yapılması biraz riskli olmuş sanki çok çok geçmiş olsun sizede güncel durumunuz nedir peki

Bu arada yurt dışındayım demişsiniz ama bana mavi sporcu içeceği varya powerade adı onu onermislerdi ictigimde biraz rahatlatmıştı 2.de bulabilirseniz deneyin isterseniz

Back
X