• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tup bebek

yildiz4444

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
73
6
1
35
merhaba arkadaslar 5.gun iyi kalite embriyo transferim oldu 6.gunumde test yaptim kan vermeme 4 gun var ama bugun kan vermeye gidicem İnsallah iyi bir deger cikar sizin boyle oldugunda kan degeriniz kac cikmisti

Eklentiler

• 1000043251.webp
    1000043251.webp
    70,9 KB · Görüntüleme: 41
merhaba arkadaslar 5.gun iyi kalite embriyo transferim oldu 6.gunumde test yaptim kan vermeme 4 gun var ama bugun kan vermeye gidicem İnsallah iyi bir deger cikar sizin boyle oldugunda kan degeriniz kac cikmisti
Bence pozitif bebiş sizinle. Çok seviniyorum sizleri görünce ben de transfer olucam 1 ay sonra inşallah sizler gibii çift çizgi testleri görürüm 🙏

Merhabalar hayırlı olsun tahminen bugün 100 civarında öğrenirsinz diye düşünüyorum🌸 Yanılmam inşllah :))

Allahın izniyle yanıltıcı olmaz ve iki katına yükselmeye devam eder Allaha emanet olsun bebişlerimiz. Ancak Rabbim ol der ve olur🙏🏻
aynen oyle Allah ne derse o biz cabamizi yaptik yani doktorum bu ay yapmak istemedi ama israr ettim icimden bi ses yani baslamami soyledi ve tek embriyo kaldi 5.gune nasipte varsa bi sekilde oluyor

Evde yaptığımız idrar testleri bazen ne yazık ki yanıltabilir o yüzden doktorlar 10.güne kadar yapmayın derler önemli olan kan testi rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin İnsallah ama bu zamana kadar idrarda ilk defa pozitifi gordum

Kızlar transfer günü hariç 3.günüm sol kasığımda dolgunluk ağrı hissediyorum bu belirtileri yaşayan var mı

Back
X