- 26 Kasım 2024
- 73
- 6
- 1
- 35
- Konu Sahibi yildiz4444
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence pozitif bebiş sizinle. Çok seviniyorum sizleri görünce ben de transfer olucam 1 ay sonra inşallah sizler gibii çift çizgi testleri görürümmerhaba arkadaslar 5.gun iyi kalite embriyo transferim oldu 6.gunumde test yaptim kan vermeme 4 gun var ama bugun kan vermeye gidicem İnsallah iyi bir deger cikar sizin boyle oldugunda kan degeriniz kac cikmisti
Allah razi olsun bende basklarinin gorunce sevinirdim İnsallah sizede nasip olur zor bir surec gercektendeBence pozitif bebiş sizinle. Çok seviniyorum sizleri görünce ben de transfer olucam 1 ay sonra inşallah sizler gibii çift çizgi testleri görürüm![]()
Merhabalar hayırlı olsun tahminen bugün 100 civarında öğrenirsinz diye düşünüyorummerhaba arkadaslar 5.gun iyi kalite embriyo transferim oldu 6.gunumde test yaptim kan vermeme 4 gun var ama bugun kan vermeye gidicem İnsallah iyi bir deger cikar sizin boyle oldugunda kan degeriniz kac cikmisti
tesekkur ederim bakalim İnsallah test hatali fln cikmasinda artik herseyden korkuyoruzMerhabalar hayırlı olsun tahminen bugün 100 civarında öğrenirsinz diye düşünüyorumYanılmam inşllah :))
Allahın izniyle yanıltıcı olmaz ve iki katına yükselmeye devam eder Allaha emanet olsun bebişlerimiz. Ancak Rabbim ol der ve olurtesekkur ederim bakalim İnsallah test hatali fln cikmasinda artik herseyden korkuyoruz![]()
aynen oyle Allah ne derse o biz cabamizi yaptik yani doktorum bu ay yapmak istemedi ama israr ettim icimden bi ses yani baslamami soyledi ve tek embriyo kaldi 5.gune nasipte varsa bi sekilde oluyorAllahın izniyle yanıltıcı olmaz ve iki katına yükselmeye devam eder Allaha emanet olsun bebişlerimiz. Ancak Rabbim ol der ve olur![]()
Neden doktor bu ay istemedi peki?aynen oyle Allah ne derse o biz cabamizi yaptik yani doktorum bu ay yapmak istemedi ama israr ettim icimden bi ses yani baslamami soyledi ve tek embriyo kaldi 5.gune nasipte varsa bi sekilde oluyor
normalde bende bir sorun yok fakat yumurtam erken gelismeye baslamis fazla yumurtan olmaz dedi bu ay bende olsun dedim deneyelim dedim benden gunah gitti dedi 4 yumurta toplandi 3 u dollendi 5.gune bi tane kaldiNeden doktor bu ay istemedi peki?
Hadi bakalım inşllah gönlündeki bu ay nasip olurnormalde bende bir sorun yok fakat yumurtam erken gelismeye baslamis fazla yumurtan olmaz dedi bu ay bende olsun dedim deneyelim dedim benden gunah gitti dedi 4 yumurta toplandi 3 u dollendi 5.gune bi tane kaldi
İnşallah tutunmuştur yaşımız kaçnormalde bende bir sorun yok fakat yumurtam erken gelismeye baslamis fazla yumurtan olmaz dedi bu ay bende olsun dedim deneyelim dedim benden gunah gitti dedi 4 yumurta toplandi 3 u dollendi 5.gune bi tane kaldi
Evde yaptığımız idrar testleri bazen ne yazık ki yanıltabilir o yüzden doktorlar 10.güne kadar yapmayın derler önemli olan kan testi rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinİnşallah tutunmuştur yaşımız kaç
28 yasindayim kan sonucu bekliyorum İnsallahİnşallah tutunmuştur yaşımız kaç
Amin İnsallah ama bu zamana kadar idrarda ilk defa pozitifi gordumEvde yaptığımız idrar testleri bazen ne yazık ki yanıltabilir o yüzden doktorlar 10.güne kadar yapmayın derler önemli olan kan testi rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bizimle de paylaşın28 yasindayim kan sonucu bekliyorum İnsallah
tamam paylasirimBizimle de paylaşın
53 cikti degerimBizimle de paylaşın
Süper gözünüz aydın53 cikti degerim![]()
normal degilmi 3 gun var daha adetimeSüper gözünüz aydın