• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek

nare soy

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
6
Kime inanacağımızı şaşırdık mustafa hocaya güvendik hala arkasından birşeyler çıkıyor şimdi de ilaçları yanlış vermiş diye haber çıkmış
Şu an gökalp hocada tedavi görüyorum ve onun içinde memnun olmayamlar var
Nr yapacağımızı şaşırdık gökalp hocada tedavi görenler yorum atabilir mi kocam ağır oligospermi hastası bu durumda olup memnun kalan

Kime inanacağımızı şaşırdık mustafa hocaya güvendik hala arkasından birşeyler çıkıyor şimdi de ilaçları yanlış vermiş diye haber çıkmış
Şu an gökalp hocada tedavi görüyorum ve onun içinde memnun olmayamlar var
Nr yapacağımızı şaşırdık gökalp hocada tedavi görenler yorum atabilir mi kocam ağır oligospermi hastası bu durumda olup memnun kalan
Mustafa taş hitmeyin kime giderseniz gidin zamanımız yumurtalarımız paramız çöp oldu zaten davalıgız bakalım sonucu bekliyoruz

Neden yanlış işlem mi yapıldı
Haberleri duymadınızmı şu an saglık bakanlığından müfettişler atandı 2 bin yakın şikayet var resmen kobay olarak kullanıp defalarca tedavi olmamıza sebeb oldu emrilogu bile saglık mezunu degil adalet mezunu çıktı maddi manevi tazminat sürecindeyiz

Haberleri duymadınızmı şu an saglık bakanlığından müfettişler atandı 2 bin yakın şikayet var resmen kobay olarak kullanıp defalarca tedavi olmamıza sebeb oldu emrilogu bile saglık mezunu degil adalet mezunu çıktı maddi manevi tazminat sürecindeyiz
Anlamadım negatif almanızı mı istediler yani

Back
X