tüp bebek

Bileses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
45
0
36
Bilecik
aydın arıcı hakkında yorum almak istiyorum arkadaslar ilk görüşme 23 mayıs 2011 çok heycanlıyım

Son düzenleme:
aydın arıcı hakkında yorum almak istiyorum arkadaslar ilk görüşme 23 mayıs 2011 çok heycanlıyım

canım aydın arıcı kim bilmiyorum ama izmirde oturuyorsan kent hastanesinde israel bey var onu tavsiye ederim benim bugun transferin 6 .günü dört gözle 19 mayısı bekliyorum

canım ben bilecikte oturuyorum anadolu saglık merkezının doktoru aydın bey mesafe için orasını dusunduk ama kararsızım senın dr ısmını tvden cok duydum inşallah sevıncli haberını alırız bızımde bebıslerımız olsun dualarım senınle

canım bence mesafeye bakma uzak nolsun ama iyi bir hastane olsun biliyorum zor olur ama bizim hastaneye mesela uşaktan denizliden hatta arabistandan bile gelen var genede hakkımızda hayırlısı olsun inşallah o güzel haberi sana vermeyi allahım bana nasip eder ama olmasa bile hastane konusunda içim rahat

evet canım inş haberlerini bekliyorum bizimde topiklerimiz olsun bende tedırgın olunca bılgı almak ıstedım basarı oranı cok önemlı bide hasta doktor ıliskiside ben eskişehirde bı kac dr gıttım cogu tıcaret olarak göruyo senın has bi inceleyıyım ıns allahım gönlunun muradını verır cnm banada umut olur

Son düzenleme:

inşallah arkadaşım bencede bi araştır sonra kararını ver tabiki hasta doktor ilişkisi çok önemli dedigin gibi hakketen çogu hastane bu işi ticarete dökmüş insanın hayalleriyle oynuyorlar bizi zayıf yerimizden vuruyorlar

evet cnm arastırmaya dvm senın topık haberını beklıyorum inş allahım 2012 yılı annnelerı yapar bızıde dualarım senınle

randevün kaçta acaba benimde galiba o gün transferim olacak doktora gelince süperrr:79:

randevum 12 de cnm benım ınsa bızımde topıklerımız olur allah rast getırsın topıklerın karnındakı yerını alsınlar dr ıle ılgılı kararsız kaldım ama sen super demıssın bakalım hayrılısı cnm

evet cnm günler azalıyo hadı bakalım topıkler anne karnına dıyorum stres yapma sakın hayırlısı neyse o olsun cnm

ayy canım yarın test günüm sonunda bitti bekleme süreci bugün dayanamadım evde idrar testi yaptım silikteolsa bir çizgi çıktı çok umutluyum inşallah olur

ayy canım yarın test günüm sonunda bitti bekleme süreci bugün dayanamadım evde idrar testi yaptım silikteolsa bir çizgi çıktı çok umutluyum inşallah olur

inş canım ilk denemenmi senınde özel olmazsa sorun neydı sızın canım haberını beklıyorum saatler kaldııııı yasasın teyze olucazzz ınsallahh

inş canım ilk denemenmi senınde özel olmazsa sorun neydı sızın canım haberını beklıyorum saatler kaldııııı yasasın teyze olucazzz ınsallahh

evet canım ilk denemem bizim sorun eşimin sperm sayısı azdı bayabi az hemde evet müjdemi vereyim hamileyimmmmmmmmmmmAllahım isteyen herkese nasip etsin bebişimim teyzesi olmucak sen teyzesi olursun öptüm canım seni kib :79::79::79::79::81::81::81::80::80::80:

çoook sevındım canım tamam teyzesı kurban olsun ona artık bı teyzenız var bilecıkte cok guzel bı duygu demı allahım bızlerede nasıp etsın bızımde sperm azlıgı ve hareket yavaslıgı var canım bende seni öpuyorum allahım nazardan korusun sızı cok mutluyum senın adına banda morel oluyo tekrar gorusuruz canımmmm

canım benim ya allahım sizlerede nasip etsin bu yolda en önemli şey moral biliyorsun hiç bir zaman ümidini kaybetme benim ilk denememdi biliyorsun ve hep umutluydum hep olcak gözüyle baktık eşimde bende eşim zaten hep moral oldu bana 12 gün boyunca hep bizimle oldugunu biliyomuşuz gibiydik hep bebişimle konuşttukçok şükür bebegimde bizi bırakmamış

amin canım bizimde sizin gibi bi topikimiz olsun rabbım bızlerede nasıp etsın cvp yazamadım sanada kusura bakma canımevet en önemlisi morel ama ben hemen bı olumsuzlukta üzülüyorum eşim cok yardımcı oluuo ama benım ıcımde fırtınalar kopuyo ıste pozıtıften önce negatıfı dusunuyorum hep en onemlo etken stres asılda ama ınsa rabbım banada yardım eder canım sımdılık dusuncem memorıal hastanesı ama bakalım senın dr guzel ama yol problemı dusunduruyo bızı bakalım hayırlısı ıns bırgun bende sana sevınclı haberımı yazarım cnm topıkın teyzesınden slmlar canımm

inşallah canım hayırlı habrerlerini bekliyorum bak bebeşim teyzem üzülmesin diyo kib canım öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…