aydın arıcı hakkında yorum almak istiyorum arkadaslar ilk görüşme 23 mayıs 2011 çok heycanlıyım
canım ben bilecikte oturuyorum anadolu saglık merkezının doktoru aydın bey mesafe için orasını dusunduk ama kararsızım senın dr ısmını tvden cok duydum inşallah sevıncli haberını alırız bızımde bebıslerımız olsun dualarım senınle
evet canım inş haberlerini bekliyorum bizimde topiklerimiz olsun bende tedırgın olunca bılgı almak ıstedım basarı oranı cok önemlı bide hasta doktor ıliskiside ben eskişehirde bı kac dr gıttım cogu tıcaret olarak göruyo senın has bi inceleyıyım ıns allahım gönlunun muradını verır cnm banada umut olur
inşallah arkadaşım bencede bi araştır sonra kararını ver tabiki hasta doktor ilişkisi çok önemli dedigin gibi hakketen çogu hastane bu işi ticarete dökmüş insanın hayalleriyle oynuyorlar bizi zayıf yerimizden vuruyorlar
aydın arıcı hakkında yorum almak istiyorum arkadaslar ilk görüşme 23 mayıs 2011 çok heycanlıyım
randevün kaçta acaba benimde galiba o gün transferim olacak doktora gelince süperrr:79:
inşallah canım ya heyecanla bekliyorum bir gün daha bitti
evet cnm günler azalıyo hadı bakalım topıkler anne karnına dıyorumstres yapma sakın hayırlısı neyse o olsun cnm
ayy canım yarın test günüm sonunda bitti bekleme süreci bugün dayanamadım evde idrar testi yaptım silikteolsa bir çizgi çıktı çok umutluyum inşallah olur
inş canım ilk denemenmi senınde özel olmazsa sorun neydı sızın canım haberını beklıyorum saatler kaldııııı yasasın teyze olucazzz ınsallahh
evet canım ilk denemem bizim sorun eşimin sperm sayısı azdı bayabi az hemde evet müjdemi vereyim hamileyimmmmmmmmmmmAllahım isteyen herkese nasip etsin bebişimim teyzesi olmucak sen teyzesi olursun öptüm canım seni kib :79::79::79::79::81::81::81::80::80::80:
çoook sevındımcanım tamam teyzesı kurban olsun ona artık bı teyzenız var bilecıkte cok guzel bı duygu demı allahım bızlerede nasıp etsın bızımde sperm azlıgı ve hareket yavaslıgı var canım bende seni öpuyorum allahım nazardan korusun sızı cok mutluyum senın adına banda morel oluyo tekrar gorusuruz canımmmm
canım benim ya allahım sizlerede nasip etsin bu yolda en önemli şey moral biliyorsun hiç bir zaman ümidini kaybetme benim ilk denememdi biliyorsun ve hep umutluydum hep olcak gözüyle baktık eşimde bende eşim zaten hep moral oldu bana 12 gün boyunca hep bizimle oldugunu biliyomuşuz gibiydik hep bebişimle konuşttukçok şükür bebegimde bizi bırakmamış
amin canım bizimde sizin gibi bi topikimiz olsun rabbım bızlerede nasıp etsın cvp yazamadım sanada kusura bakma canımevet en önemlisi morel ama ben hemen bı olumsuzlukta üzülüyorum eşim cok yardımcı oluuo ama benım ıcımde fırtınalar kopuyo ıste pozıtıften önce negatıfı dusunuyorum hep en onemlo etken stres asılda ama ınsa rabbım banada yardım eder canımsımdılık dusuncem memorıal hastanesı ama bakalım senın dr guzel ama yol problemı dusunduruyo bızı bakalım hayırlısı ıns bırgun bende sana sevınclı haberımı yazarım cnm topıkın teyzesınden slmlar canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?