E evl Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ekim 2012 87 29 38 İstanbul 10 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi evl #1 hayırlı aksamlar arkadaslar esıme yumurtalıklarının 2 mılyon oldugunu soledıler olanlarda dusuk ve calısmıyormus tup bebek yaptırmayı dusunuyoruz sızce oluru nedır maddı durumum cok ıyı deıl bıkere denemek ıstıyorum
hayırlı aksamlar arkadaslar esıme yumurtalıklarının 2 mılyon oldugunu soledıler olanlarda dusuk ve calısmıyormus tup bebek yaptırmayı dusunuyoruz sızce oluru nedır maddı durumum cok ıyı deıl bıkere denemek ıstıyorum
mavielle MİNİK DUTUM BENİMLE Kayıtlı Üye 13 Ocak 2010 2.014 30 158 Balıkesir 10 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi evl #2 evl .!.: hayırlı aksamlar arkadaslar esıme yumurtalıklarının 2 mılyon oldugunu soledıler olanlarda dusuk ve calısmıyormus tup bebek yaptırmayı dusunuyoruz sızce oluru nedır maddı durumum cok ıyı deıl bıkere denemek ıstıyorum Genişletmek için tıkla... canım rabbim hayırlısını versin çok hassas davran merkezini seçerken.. ayrıca unutmaki bize lazım olan sadece ve sadece 1 yumurta ve 1 sperm inşallah rabbim ol demiştir ve müjdeni paylaşırsın bizlerlede
evl .!.: hayırlı aksamlar arkadaslar esıme yumurtalıklarının 2 mılyon oldugunu soledıler olanlarda dusuk ve calısmıyormus tup bebek yaptırmayı dusunuyoruz sızce oluru nedır maddı durumum cok ıyı deıl bıkere denemek ıstıyorum Genişletmek için tıkla... canım rabbim hayırlısını versin çok hassas davran merkezini seçerken.. ayrıca unutmaki bize lazım olan sadece ve sadece 1 yumurta ve 1 sperm inşallah rabbim ol demiştir ve müjdeni paylaşırsın bizlerlede