- 6 Şubat 2013
- 177
- 104
- 33
- Konu Sahibi meltem2012
-
ben rapor çıkarttım 300 tl tuttu devlet raporlu %80 ini ödüyor yalnız verilen ilaçlar kişiden kişiye ve tedaviye göre değişebiliyormuşMerhaba arkadaşlar.ben bir kliniğe gidiyorum tedavi aşamasındayım pko var bende eşimde bir sorun yok.doktor tüp bebek olabilir dedi.merak ettiğim ilaç ücretleri nasıldır ?ona göre maddi dururumuzu ayarlıcaz.klinik alacağı fiyatı öğrendim ama ilaçların ücreti ne tutuyor.yardımcı olursanız sevinirim.sevgiler.
Benim gittiğim yerde ilaçlar ücrete dahildir canım
ben rapor çıkarttım 300 tl tuttu devlet raporlu %80 ini ödüyor yalnız verilen ilaçlar kişiden kişiye ve tedaviye göre değişebiliyormuş
Biz raporsuz 5.500 e yaptırdık ikinci denemede tuttu çok şükür darısı sana ve diğer evlat bekleyen arkadaslara :)GİTTİĞİM KLİNİK 4.500 DEDİ AMA İLAÇLAR İÇERİSİNDE OLABİLİRMİ ACABA.NEKADARA YAPTIRDINIZ SİZ
Biz raporsuz 5.500 e yaptırdık ikinci denemede tuttu çok şükür darısı sana ve diğer evlat bekleyen arkadaslara :)
ben devlete gidiyorum ilaçlarda dahil 1000 liraya çıkıyor[/QUOTE
devlette çok şey istiyormuş detayları çok diye duydum...o yuzden gitmedim yoksa fiyat çok iyiymiş...
devlet hastenlerinin tüp bebek bölümlerine başvur orda rapor çıkart ister dışarda yaptır istersende devlette ama özelde yaptrcaksan mutlaka rapor çıkartır fiyatda büyük fark oluyorRAPOR NASIL ÇIKIYOR..ÖZELE GİDİYORUM BEN AMA DEVLETTENMİ ÇIKIYOR...
canım 4500 TL sadece hastane ücretidir bence. ilaçlar da 2000-2500 civarı tutarGİTTİĞİM KLİNİK 4.500 DEDİ AMA İLAÇLAR İÇERİSİNDE OLABİLİRMİ ACABA.NEKADARA YAPTIRDINIZ SİZ
cnm mrb devlete gıdıp ben tup bebek ıstıyorum dedıgınde hemen uyguluyolarmı nasıl oluyor?ben devlete gidiyorum ilaçlarda dahil 1000 liraya çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?